Sezatoarea canadiana (54)
Raspunsuri - Pagina 11
bebitzu spune:
Ica, tot e bine ca ajungi la interviuri si stii ce cauti.
Eu acasa am lucrat vreo 7 ani in relatii cu clientii, aici am facut juma de certificat la HEC unde am luat o pauza semestrul asta, iar acum stau sa ma gandesc incotro sa o apuc - conta (primara, sau ceva de genul) sau tot relatii cu clientii, insa nu prea sunt eu bilingva 100%.
nelia spune:
Acum am vazut...
La multi ani, Maia!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
columbiana spune:
Bebitzu, nu-ti recomand conta deloc; eu am venit dupa 15 ani in conta din care ultimii 7 ani sef contabil si nu la srl bunica:))
m-am mai si bagat in datorii pt kktul ala de HEC.
si astia ofera 12-15/ora maximum, ce nu inseamna mare lucru; norok cu barbatu-meu, ca dupa mine ne-am tirii toata viata; nu reusesc sa trec pe un nivel de tehnician sau contabil fara titlu deloc .
pentru primul job, eu am reusit sa intru cu agentiile: Ransdat St.Laurent- Michel- tipul e maestru in a plasa imigranti bine pregatiti pe contracte de kko; daca rezisti primul contract: o luna, doua- apoi ai sanse de recomandari bune si job permanent.
bafta fetelor,
si mai putine dezamagiri profesionale ca mine
Ana
sa o ajutam pe Emma
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79512&whichpage=1
CarmenB spune:
Buna seara fetelor
Am si eu o intrebare pentru cele cu copilasi la maternelle: ce evaluari au primit copii vostrii la primul buletin ? au avut si A si B si...restul ? noua ne-au dat ieri buletinul si de atunci sunt un ghem de nervi. I-a pus numai B pe toata linia si asta in conditiile in care ne-am dus acum o luna sa vorbim cu invatatoarea si sa o intreb cum merge copilul, daca are probleme, in ce directie si ce ar trebui sa mai lucrez cu el, etc. Si ea ne-a zis atunci ca merge foarte bine ca nu are probleme si ca nu trebuie sa avem nici un motiv de ingrijorare, deci nu avea nici un motiv de nemultumire in privinta lui. Iar aseara cand ne-a dat buletinul la fel ne tot repeta ca "ca va tres bien" si ne-a cam expediat rapid. Da eu nu inteleg cum adica merge bine, da ii da numai B-uri ? sau A-urile nu sunt pentru copii de emigranti si daca are B e foarte bine ?
Singura ei "nemultumire" pe care ne-a zis-o aseara si pe care i-a scris-o si in buletin ar fi ca "vrea mereu sa fie primul" ceea ce dupa mine nu ar fi chiar un defect.
Nu stiu nici cum e mai bine sa procedez: sa ii spun in fata ca nu sunt multumita de evaluarile ei sau sa o intreb ce ar trebui sa faca in plus copilul ca sa aiba si ceva A-uri prin buletinul ala.
La voi cum a fost experienta primului buletin de note ?
kim spune:
Hehe... Ira, mortale clipurile, ce mai, tipic quebecois! mori cum vorbesc astia! o stiam si eu pe asta:
http://tetesaclaques.tv/video.php?vid=27
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
ange spune:
multumim frumos pt. urari.
sunteti tare dragute.
o floricica si un pupic din partea Maiei la fiecare
Ieri a facut 8 ani.Nu am facut nimic special.Am comandat o pizza,am facut un castron de floricele,am baut cola si am vizionat un film. Astazi am facut impreuna un tort "barby" de care este tare incantata.Acum asteptam sa se intareasca pasta pe el si trecem la papat.
Daca vreti sa vedeti ce ne-a iesit ,va rog
[URL=http://img223.imageshack.us/my.php?image=barbytort3ka6.jpg][/URL]
despre intalnire nu am ce sa va spun. am zis "da" ramane DA.Unde vreti voi acolo semnez
somn usor si week. placut
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
Donia spune:
ange, felicitari pentru aniversarea fetitei tale! La Multi Ani, Maia!
Dar nu se vad pozele... mai incerci?
CarmenB, mie mi-a povestit un prieten ca fetita lui a primit un B la un test de franceza si profesoara a argumentat ca din moment ce fetita e emigranta nu vede cum ar putea sa fie eleva de A la franceza. In rest nu a avut nimic de comentat, nu au fost greseli in test. Prietenul meu a mers la directoare si a facut plangere ca i se discrimineaza copilul si aceasta i-a dat castig de cauza, copila a fost notata cu A.
Eu cred ca daca e important pentru tine trebuie sa discuti din nou cu profesoara. Si daca nu te multumesc explicatiile ei mergi mai departe. Dar depinde de cat de important crezi tu ca e. Eu cred ca nu as sta prea impacata, as vrea sa stiu mai multe.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
ange spune:
Donia,cum nu se vede? eu vad poza...
l-am pus si "la bucatarie".Daca vrei sa-l vezi mergi acolo.
uite incerc din nou
http://img223.imageshack.us/my.php?image=barbytort3ka6.jpg
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
CarmenB spune:
Multumesc Donia, cred ca asa voi face si eu, voi cere explicatii la profesoara. Nu ca as zice ca trebuia sa-i dea numai A-uri dar din 27 de note, macar jumatate eu consider ca merita A.
Astept si sfaturile altor mamici