Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (32)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Liviana primesc pe toata lumea la petrecerea de craciun.
La ce ora sa fie?

eu sint la servici, si am muuulta treaba

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Va multumesc ptr sustinere. EU fac parte din tagma mult hulita a medicilor. Sunt medic rezident si acum termin rezidentiatul de 3 ani. Atat e perioada de rezidentiat pe medicina de familie, asa scrie la lege si cu asta basta. Dupa 10 ani de de pregatire - facultate, stagiu, rezidentiat- ma gasesc acum in fata unui zid de care nu reusesc sa trec...In fine...
Shobo, eu nu prea cumpar file. Prefer pestele intreg sa ii pot vedea ochiii branhiile, sa ma conving ca e proaspat. La file nu prea poti sa sti de cand zace la vanzare.

Dana, mamica de Cristian (13. o1. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Am fost la teatru deci...
O ora pe drum la dus... alergat cu copilul in brate de la galeria orizont pana la Patria.
30 de minute spectacolul. Frumusel, mie mi-a placut.
Alta ora inapoi pana acasa intr-un trafic oribil.

Total: merita, daca veniti si plecati acasa cu metroul.

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Atinge stelele cu mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

si mie mi-a placut la teatru. mai mergem si sapt viitoare la Greierele si furnica, da? insa am sa ma gandesc bine sa vin cu metroul cred... cu masina e oribil prin buc la ora aceea...

multumesc mult pt sfaturile cu pestele, am sa caut sa iau proaspat si sa mi-l curete ei acolo cum a zis Patricia. am sa vad dc la Cora se poate asta, cora fiind f aproape de mine. nu mai am incredere in nimic gen file pus pe gheata lor... de unde si cand o fi adus etc..
asta pt ca eu nu ma pricep deloc sa recunosc unul proaspat si voi cere sa-mi pescuiasca unul viu din acvariu dc e.

dc nu ii dau peste intre timp, as putea sa-i dau ulei de peste? sub ce forma exista pt cei mici, stie cineva? Magga, parca tu ii dai Hanei? e praf dizolvabil sau pastilute?

la teatru: Codrin a umblat prin sala resp cam tot timpul, nu a avut rabdare sa stea prea mult jos pe pernuta lui, ba se ducea pe pernuta altora si le mai lua si baloanele, se "certa" un pic cu ei pe ele... dar una peste alta a fost bine, nu a fost insuportabil, nu a facut galagie, doar ca le mai tragea pe actrite de rochii si le arata cate o luminita sau o papusa atarnata pe sus, mai descoperea cate o chestie miscatoare cum ar fi niste flori carora li se invarteau petalele...
ideea e ca mai mergem si sapt viitoare.

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Erica, multumim de articole, am ramas cam muta... nasol si cu lemnaria asta...

Patricia, ce bine ca ati gasit loc, bafta la cresa! hai ca mai e putin pt tati, chiar ca e de admirat, un monument de RABDAAAREE!!!

BDana, corect cu pestele, am sa-i iau si lui proaspat cu adev cat de curand, sa speram ca nu va mai varsa. Doamne ajuta! ca pestele e f bun pt pitici.

"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

hehehe, ce de programatoare avem in club!!! nu stiam... BRAVO, fetelor, mie imi plac teribil fetele computeriste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ahaaa, deci a fost frumos la teatru...mi-ar placea si mie!
Noi ziceam sa mergem sambata la gradina zoologica, dar se anunta vreme rea ...dar poate cine stie....

Patricia, hi, hi, deci va inscrieti la cresa! O sa fim mai multe in situatia asta si vom impartasi experienta asta. Una peste alta, Vlad alearga spre mine cand vin sa-l iau de la cresa, le zice la toti " a pati"= la o parte, sa ajunga mai repede la mine! Parca mi-ar spune: dar nu mai veneai odata?? Dimineata cand ne-am trezit a fost super haios:
-Mami, baca!(=mami, imbraca!)
-Pai unde mergem, mami?
-Piii!(la copii!)
Hi, hi, deci vroia sa mearga! Oricum el nu protesteaza ca il las acolo, m-am linistit deja!

Shobo, si eu cumpar "proaspat" de la pescaria din piata si nu am avut probleme. Deci nu e miscator, e pe gheata.

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Shobo si Witchie ma bucur ca a fost frumos la teatru. Noi merge joia viitoare la greierele si furnica. Voi tot atunci?

BDana cred ca de fapt meseria ta e foarte respectata. Din pacate sistemul a facut ca oamenii sa aiba ceva experiente mai neplacute dar una peste alta trebuie sa fii mandra de tine.

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Shobo,da, asa este, sint putini barbati care pot face asta.
Bubu, s-ar putea chiar mai repede decit am crezut. sincera sa fiu chiar nu credeam ca va fi asa simplu, fara spaga, ceva. am facut cererea de inscriere, trebuie sa duc dosarul la primaria de sector, sa astept raspunsul lor, pe urma analizele, si gata. s-ar putea chiar pe la sf lunii sau in dec, ca locul este liber, asteptam doar formalitatile. Deci eu ziceam undeva in ianuarie, dar asistenta mi-a zis ca acum s-au eliberat vreo citeva locuri si nu garanteaza ca exact in perioada in care vreau eu se mai elibereaza, si ca e mai bine asa, e inca tati acasa, sa vedem cu se acomodeaza.

Rebecca e ok, nu a mai facut scaune moi (ieri nu a mai facut deloc chiar) si nici febra (alaltaseara a avut 38).

BDana, eu totusi sper ca in viitor va fi si pentru medici mai bine, pentru ca, dupa parerea mea, medicii si invatamintul sint cei mai prost rasplatiti dupa meritele lor. Iti urez mult succes.

Pentru noi este aproape imposibil sa mergem la teatru in timpul saptaminii, de la 17..doar in wkend. Ma bucur ca a fost frumos. S-au intilnit irina si Codrin??

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Simona, multumim. Deci pe 17 decembrie ziceai? Eu as propune ora 17. Succes la servici!
Shobo, Anda ma bucur ca v-a placut piesa de teatru si ca puii nu au ridicat probleme. Ne puteti spune in ce a constat interactivitatea cu copiii din sala? Volumul sunetului cum era?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput