Cluj rulz! -63
Raspunsuri - Pagina 9

baby-boom spune:
Salut, gagici!!!
Azi am fost in vizita la rubedenii...apoi am lenevit la tembelizor...am revazut "Ceva, ceva, tot o iesi" cu Diane Keaton si nebunu' de Jack Nicholson...mooor dupa filmul asta...si inainte pe pc Ice Age 2....relaxarea, bat-o vina...
...tocmai am iesit dintr-o baie buuuna de tot...am asteptat sa-mi culc copiii, sa am timp de asa ceva...in rest, dusuri de 3-5 minute, mereu in graba!!!
Mariana, va luam bilete, cum sa nu??? In ce combinatie veniti, toata gasca? Din pacate astia sunt smecheri si vand bilete si adultilor...
Daca mai vin tatici io propun sa mearga frumos la o berica, o cafea, un suc, sau ce i-o fi satisfacand la ora aia, ca e mai simplu...in plus lasam loc altor copilasi, nu? Ce ziceti?
Raluca, uelcam bek!!!!!
No, fetili, va las, fug sa dorm, ca mi-am pus ceasul sa sune dimi....tre' sa-i fac lu' piti baita ...recunosc spasit ca mi-a fost o lene anormala asta seara, asa ca s-a ales numai cu-n dus...da' tre' spalata pe cap neaparat....si am lasat-o pe maine dimi!!!
Va pup si va doresc o noapte linistita!!!
Florina, mamica Elisei(9 iulie 2004)
" Louie, I think this is the beginning of a beautiful friendship ..."

mariana tache spune:
Florina, eu il iubesc pe Nicholson [iconcuunacarescoatelimbadeuncot]! Am vazut si eu un pic din film si mi-a fost f ciuda ca am fost chemata la datorie. Vroiam sa te intreb daca nu cumva il dau in reluare, dar fug sa dau o cautare la acasa. poate gasesc.
Ne vedem maine (fara Adi!).
Mariana, Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!

mariana tache spune:
Raluca, am receptionat mail-ul de la tine; super! mi-a pus un zambet mare pe fata care persista si acum.
Noapte buna!
Mariana, Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!

nana_sim spune:
Buna dimineata!
Ieir am facut prima curatenie la noi acasa vaaaii ce sentiment de bine m-a incercat si inca mai persista. Am frecat si am curatat cat am putut, inca mai am, ocazie cu care am constatat ca nu am o casa chiar asa mica cum credeam.
Au venit si cei de la Electrica sa ne monteze contorul si in van am incercat eu dupa aceea sa bag un aspirator in priza. A venit electricianul santierului sa vada ce se intampla, ocazie cu care a constatat ca cei de la Electrica au pus contorul pe numele meu dar l-au conectat la reteaua vecinului de alaturi Noi sa fim sanatosi!
Nu prea am ce altceva sa va spun, sau cred ca am dar sunt atat de surescitata ca nu pot duce nici macar gandurile pana la capat daramite propozitiile.
Va cu drag pe toate si va urez distractie placuta la teatru!
Roxa ce mai familie bre! Faceti filme ca sigur iese ceva incasare + audienta

ralucames spune:
Simona, tare ma bucur pt. marea reusita de a va muta la casa cea noua!! te cred ca e un sentiment minunat, care tine cateva luni, daca ti-e draga tare, apoi te obisnuiesti cu ea, dar tot ff draga iti va fi. Frumos. Felicitarile mele!!
Mariana, ma felicit atunci ca ti l-am trimis si tie, ca stateam oarecum pe ganduri, sa nu te "deranjez" Si mie mi-era un dor nebun de scris si de citit aici
Baietii sunt bine??
Florina, Elize sta la uscat parul cu feonul?? ca a mea fuge de el de numa, de aia sunt obligata sa-i fac baie seara si s-o sterg cat pot de bine. Distractie faina la teatru, o s-o comitem si noi o data. Azi mi-am propus sa invat, ca-s in urma cu niste kestii, ca in timpul sapt. nu apuc sa fac nik. Va pup si pe voi.
Va doresc o zi frumoasa de duminica, chiar daca e deja destul de rece afara. Fug la o mare , alaturi de sotior si bebelina.
pa-pa
minunea vietii mele

codruta_grg spune:
Buna dimineata
Corina, noi ne-am mutat acasa de vreo 3 saptamani, dar cum bine ai okservat, nu prea stam pe acasa si in curand plecam la Dorna pentru iernat
- cum avem scoala de schi, mergem sa facem ceva bani
.
Svety, multumesc, sa nu uiti sa imi trimiti revista prin Mihai, promit sa nu o tin mai mult de 2 zile.
Roxana, vreau sa imi comand ceva pijamale din Qwelle, o vesta cu blanita, o bluza si un pulover pe gat iar la Petra un costumas de zapada. Acuma te intreb, ca vad ca tu ai mai comandat, am ceva nelamuriri la masuri. La Petra ii este mic 74/80 si mare 86/90. Am vazut ca nu au marimea 80/86. Care trebuie sa i-o comand? Am de la TCM o pereche 86/90 si ii este mare, au aceleasi masuri?. Si pentru mine la fel, eu am 38/40 (la TCM) care sa o coman 36/38 sau 40/42, ca 38/40 nu au marimea...Oare m-ai inteles? ..Imi dai ceva sfaturi? Ca am vazut ca ei recomanda marimea mai mica, dar mie mi se pare prea mica
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi

roxana1974 spune:
B-am zis ieri ca m-am spart in figuri si-am spalat/curatat/randuit prin casa de-am fost prastie pana la ora 14:25 cand a inceput The Notebook. Am chemat-o si pe maicamea sa ne uitam impreuna....nu-mi place sa ma uit singura la filme, desi de cele mai multe ori nu am ce face.
Am vazut pana la urma si Devil wears Prada, filmul e slab, dar eu am fost incantata de actrite, actori (moama ce bunaciuni!!!), tzinute, accesorii, freze...toata stralucirea aia m-a dat pe spate, vreau si eu acolo, vreau sa fiu asa, vreau, vreau, vreau ... no bine... din ciclul "la tatz ni greu" poate ca ma intelegeti
Rolo, tu ce ai vazut aseara???
Raluca, bine ai revenit, ai vazut ca ne era dor de tine! Vad ca bron - ce-o fi aia la copii, ii cam da gata pe toti zilele astea...si Serban inca se resimte.
Flo si Mariana, Vic nu vrea sa-l ducem pe Serban inca la teatrul de papusi, inca mai tuseste si mai stam un pic.
Simo, incurcate cailea astea cu mincitorii...experimentam si noi din bunavointa lor...mai stii ca zicema de 2 randuri de gresie de saptamana trecuta? Atatea au ramas au plecat imediat dupa ce am plecat si noi...deci erau acolo doar cat am venit noi sa-i vedem...
... mai viu...
Roxa

roxana1974 spune:
Codruta, la copii nu ma pricep chiar deloc, lui Serban inca nu i-am comandat din catalog. Oricum ma enerveaza masurile alea de la copii, toate colegele mele s-au plans ca le trebuie taman intre masurile alea imposibile. Nu stiu sa te sfatuiesc.
Tie iti trebuie 36/38, nu am indoieli.

codruta_grg spune:
Roxana, merci . Asa am sa comand. Iar la Petra ii comand nr. mai mic, daca e prea mic, atunci o trimit inapoi si am sa comand salopeta pentru la anu'
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi

baby-boom spune:
Buna dimineata!!!
Roxa, ce rau imi pare ca nu veniti....
Simona, pentru casa noua....sa aveti noroc de ea si sa va bucurati intotdeauna ca-n prima zi cand a-ti vazut-o pusa la punct...
....curatenie cu asa elan fizic si sufletesc sa tot faca toatat lumea
!!!
Mariana, asadar iau 3 bilete....in randuri fruntase, daca se poate...cu toate ca am impresia ca nu se dau cu loc...asa ca vedem cum facem pentru locuri bune!!!!
Abia astept!
Cristiana, muuuuulte si multi pupici tie si burticii, sa iti fie bine
.....la mine la greturile alea infernale, inainte sa iau homeopat ma ajutau covrigeii(brezel)...imi luau din aciditate si parca imi trecea si greata un pic....am avut zile intregi in care ma hraneam numai cu asa ceva...numai de la miros de papa varsam....si ma stresam ca o sa nasc un amrat de copil...ca deh, nu mancam, nu puteam....
...m-am gandit la asta pe parcursul evolutiei Elisei...
Fug sa dau papica la copii
Florina, mamica Elisei(9 iulie 2004)
" Louie, I think this is the beginning of a beautiful friendship ..."