Cluj rulz! -63
Raspunsuri - Pagina 8

mariana tache spune:
Roxana, rolo! sa ne traiti! meseriasa faza; m-am distrat si eu copios.
Rolo, bine ai venit; sa te tii de scris in zona, ok? imi pare rau pt arsurile tale; am avut si eu fix de 3 ori (adica in 3 zile) in 2 sarcini si sunt groaznice!
Roxana, zii repede ce film ruleaza azi, ca ma bate gandul sa-l vizionam si noi, asa ca diversificare.
Corina 3x ; am auzit si eu ca aveti bunici in vichend si tocmai ma pregateam sa va sun ca sa mai iesim si noi ca oamenii
; sunteti niste capre raioase!
Mai mergi la analize in conditiile date?
Florina, abia astept si eu pana maine!
Cristiana, imi pare rau ca nu ne potrivim cu programul; poate data viitoare!
Simona ; multam ca mi-ai amintit ca Oana e plecata!
Am 2 bucati de copii pusi la somn, 2 bucati bunici plecati la munca si una bucata sot care ma asteapta in pat... bye!
Mariana, Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!

carrie spune:
Flooo, io-s asa de varza ca nici macar Milka nu-mi trebe ceea ce e grav
din odiseea sa ne simtim ca porcu' tre sa va zic mi-a fost cumplit de greata toata ziua, sincer asta deja cred ca e de la sarcina, sper!si nu poci manca nimik, acuma am bagat
un sandwich cald dar deja il simt ca se agita.na!ce descrieri poetice!
dar de fapt voiam sa va zic ca i-am luat cizme la gaza.am fost si in Manastur, am gasit greu magazinu recunosc si singura pereche care mi-a placut erau cele probate si in Central adica ff stramte pe picior.in final am ajuns la Michelle si am gasit o pereche de piele rosii imblaniti bine si singurii care mi-au placut asa ca i-am insfacat cu 700000.
si de bucurie mi-am gasit si eu ceva:o pereche de bocancei inalti de piele stil cizma, maro si ff frumos?(am dat 2,6 mil pe ei)
mai viu
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

mariana tache spune:
i`m back.
Tocmai mi-au aparut si bunicii, s-au trezit copiii si sotul a adormit
Roxa, hai sa-mi zici de film!
Cristiana, si un
pe burtika!
Simon (30.08.05)
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!

carrie spune:
trebe sa va impartasesc un video cu ce face bb in luna 3-a
http://media.health.discovery.com/centers/pregnancy/video/video.html
are treaba multa
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

svety spune:
Hihihi, hai sa ne traiesti rolo! Sor'ta se da aici de ceasu' mortii si tu nu apari.
Cristiana, imi pare tare rau ca te simti asa...nasoala faza asta in sarcina. Pe mine asta m-a terminat. Apropo de cate face bb la 3 luni...unii nu mai apuca...si cica nu simt. Prietena mea cea mai buna putea sa aiba un bb de-o varsta cu Dani, din pacate a ales altceva. Ciudat ca stia toate implicatiile, si vazuse filmulete, iubeste copii...dar a zis ca nu-i momentul. Ce tampenie cu "nu-i momentul".
Codruta, iti mai trimit revista. Eu am comandat masuta de la Chicco. Am vazut ca i-a placut tare cand am fost la Dana.
mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus) www.dropshots.com/svety" target="_blank">
Steaua nostra nu va apune niciodata si lumina ei va dainui mereu

rolo spune:
Multzumesc de primire, sinteti niste super-gagice.
Abia astept sa va si cunosc pe toate, in decembrie cind vin la cluj.
Intre timp mi-am convins sotzul sa ma scoata la un film si o aripioara picanta de la kapaefce asa ca Roxa boxa ti-am luat-o inainte ca eu merg la film de la 8. Nu de alta da daca la 10 nu is in pat devin nesuferita si
bietul bogdan nu merita
M-am gindit ca daca tot mi-au trecut arsurile la stomac pentru moment sa bag picanterii.
Pa fetele,
rolo

roxana1974 spune:
Mariana, m-am uitat la The Notebook intre timp, pe HBO ... minunat ... la Republica ruleaza Diavolul se imbraca de la Prada abia astept sa-l vad...
Cristiana, imi pare rau ca te simti asa...se prea poate sa fie de la sarcina...hmm...
Rolo, la tine ce mai e?

roxana1974 spune:
Roloooooooooo, nu baga picanterii, please please please, o sa e simti ca naiba, plus ca retii apa fata, ce ne-am inteles????
Cat despre film, m-am resemnat, tu ai Mall-ul cu Multiplex-ul asa ca tre sa fiu nebuna de-s geloasa...du-te si la The Prestige, e ceva....ce vrei sa vezi azi??? Zi repede!!!!

ralucames spune:
Mai fetelor, sunteti cu adevarat dulci-dulci-dulci!! Imi umpleti zilele de zambete, dragele de voi.
Faina de tot faza cu surorile de pe la noi, pupici voua, mai bagati picanterii. Roxa, ma distrezi de numa cu stilul tau de a pove si de a baga iconuri
Rolo, bine ai venit, poate ma intreci la mesaje, daca te tii bine... ca io... m-am cam lasat pe tanjeala... si sarcina usoara!!
Mariana, Svety, Simona, Stanca- pupici si multe
Florina si Roxa, mie mi-e o pofta de o cioco alba si ff aerata, de numa... azi era s-o comit si eu, dar m-am abtinut...cea neagra nu prea-mi place... ce sa fac?!?
Svety, poate e mai bine sa te intorci la serv. inainte de doi ani, ca apoi e mult mai constient de "disparitia" ta si sufera mai mult (parerea mea umila) succes !!
Criss, cu dedicatie speciala si mii de pupici, ca sa-ti treaca arsurile si starea de rau: poate nu te incalzeste cu nimik, dar sa stii ca eu aproape 9 luni am dus-o cu arsuri de la orice mancam... era cumplit... dar stai lini ca trece repede, intremeaza-te cu rabdare si poate ceva homeopat Ti-am promis ca "revin", asa ca am incercat sa ma tin de cuvant...
Mor de curiozitate o zi intreaga sa vad ce mai ziceti, iar daca nu am vreme sa si scriu, ma dau cu capu de pereti... asa ca... intelegeti-ma, va rog
aaaa.... si inca ceva: sanatate micutilor cu probleme, in special lui Norbert; Erika, mult curaj si sa va intoarceti victoriosi de acolo. Lui Razvanel si lui Serbanel, multa sanatate, sper sa scape repede de starea asta.
Stefania a bolit exact 7 zile, cu bronsiolita, dar de miercuri ne-am intors la "gadi", unde pot spune ca mi-am dorit sa se intoarca, pt ca dupa cateva zile acasa, mi se urca in cap, facea numai ce voia, cand voia... mama ei de treaba!! Si inca ceva: asa frumos vorbeste, canta si imita tot, incat imi vine s-o mananc zilnic.... si nu imi revin din reverie... sunt fericita ca o am! (na, ca m-a prins si melancolia) (si mai imi place ca inca mai are obrajorii asa dolofani... si sta ca o purcica la pupat... mmmmmmmm)
Va pup de noapte buna, mai vin, ca mi-ati facut again pofta.
minunea vietii mele

mariana tache spune:
Erika, am uitat sa-ti spun ca ma gandesc si eu la voi si ma rog sa aveti numai reusite pt sanatatea lui Norbert. Abia astept sa ne aduci vesti bune!
Raluca, bine ai revenit! Mi-era dor sa te citesc
Cristiana, m-a luat si pe mine melancolia revazand filmuletul. Cu adevarat, o sarcina e cea mai mare minune!
Svety, subscriu si eu la ce ai spus. Mare problema e si acest "nu-i momentul"!
Florina, nu mai stiu ce nr de tel aveti; ale mele sunt aceleasi; nu uita ca noi ajungem aproape de 12.30; sa ne luati bilete!
Si azi am chef de DC. E careva la o poveste? Daca nu, fug sa ma "cultiv".
Simon (30.08.05)
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!