Cluj rulz! -63
Raspunsuri - Pagina 17

olim spune:
Salutare fetelor.
Am trecut sa a urez o zi frumoasa tuturor.La noi plua si e foarte rece
, iar umezeala de mare isi spune cuvantul
va pup pe toate

nana_sim spune:
Nu pot sa cred!
Oi fi eu venetica da' nici pana acolo incat sa las gasca pestrita in uitare pe pagina 3
Am toata ziua cu lucrul pe un manual de evaluare, in concediu fiind, iar acum ma pregatesc sa ma duc pe bulevard. Fac un tur asa: Unirii - Universitate - Romana
V-am spus ca-s la Bucuresti asa-i? Am luat o pauza de la problemele de casa si pana marti muncesc aici (vai de concediul meu!)
Florina Elisei pentru toate cate le gandeste si zice. Ce perioada frumoasa e asta cand incep sa te surprinda cu rationamentele lor.
Pentru toate mamicile si puiutii urari de weekend placut!

svety spune:
Vaai ce nervi am!! Nesimtit e vecinu asta.. A avut ceva treaba cu Mihai, Cata a intrat la noi si acum se joaca cu Dani. Nimic ciudat, dar stie tat-so ca Mihai vine si la ora aia manca. No iaca ii dau si lui Cata o portie ca nu saracesc. Dar nu-i trebe. L-am trimis acasa, nu mere dincolo sa se joace! Asa ca Dani n-a mancat ca era tot cu urechea la ce face Cata. S-apoi ce-mi pune capac, e ca-i racit. Ii curg mucii si sufla pe Dani, si asta micu e tot pe el.
Voi habar n-aveti ce nervi am!! Il si agita inainte de culcare.
mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus) www.dropshots.com/svety" target="_blank">
Steaua nostra nu va apune niciodata si lumina ei va dainui mereu

codruta_grg spune:
Svety, te inteleg...brrr. Apai cand ai vazut ca e racit de ce nu te-ai impus? Eu am incercat sa ma uit aseara la filmul cu sandra si kianu da tare rau s-a vazut si nu l-am putut urmari. In schimb m-am uitat la Alibi pana la 1/2 ca am adormit.
Olim prevad ca atunci cand te muti tu langa noi, vom pleca la Dorna pana la anu'.
Week-end fain si voua.
In sfarsit am in mare mobila de bucatarie gata, inclusiv masa
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi

codruta_grg spune:
O intrebare la fete:
Profesorul MIU e bun in gastro? Sau mai bine prof. NANULESCU?
Multumesc
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi

mariana tache spune:
Fetelor, am de multe ori tendinta sa intru doar pt atat:
"- ...
- ... bye"
Dar ma abtin sa fac faza asta si ma apuc sa va si scriu cateva randuri desi curge lenea dupa mine!
Cristiana, sunt curioasa sa ne zici despre compromisul cu parchetul.
Svety, trimite omu` mucos la plimbare!
Simona, sa-ti fie de bine plimbarea pe bulivard!
Codruta, se zice ca profu` Miu e cel mai bun in gastro-entero. Si e f detreaba! (am vazut si eu asta)
Eu mai cunosc un enterolog f bun si f detreaba; e dr Farcau de la pedi 3 (am mai zis treaba asta)
Corina
Stanca, Roxana, Florina, Roxi, Oana, Creola etc voi pe unde umblati???
Oare o fi nascut Flavia Maria???
Am fost azi in cora ca sa-mi cumpar bicicleta mult dorita; evident ca nu mai era! Cica au fost doar 5 bucati care s-au vadut in prima ora de cand a inceput promotia
. Ce stupizenie!
Asa ca o sa raman tot o
Somn usor!
Mariana, Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!

nana_sim spune:
Buna dimineata intr-o zi de weekend!
M-am trezit astazi si am deschis televizorul la stiri, am ajuns la rubrica meteo si vad harta cu soare si temperaturi de 15 grade la Cluj si ma uit pe geam si vad nor si ceata si nu inteleg nimic. Abia apoi am realizat ca sunt la Bucuresti E prima oara cand plasez sistemul de referinta la Cluj si nu la Bucuresti. O fi bine, o fi rau? Tare acasa sunt in orasul asta si tare musafir ma simt inca la Cluj. Of, of!
Raluca ma intereseaza dar vorbim acasa. Zanul meu cel bun si nepasator la lucrurile casnice, s-a opus ideii de a folosi o doamna la curatenie. Trebuie sa cercetez mai in profunzime sa vad care-i problema si apoi iau o hotarare (pe cea de a o folosi pe doamna )
Sa va bucurati de weekend! toata lista de jos in sus si de sus in jos.

svety spune:
Neatza
Dani doarme inca, eu am facut mancare, spalat vase + mi-am baut cafeaua.
Mariana, de Creola stiu ca-i acasa, ca asa a spus ca vine joi de la mama ei. dar cred ca-i super ocupata cu Sarah. Ia spune-mi cat a costat bicicleta? De care era? De "lenesi"? Adica stai in fata tv-ului si biciclesti?
Va doresc o zi frumoasa. Mai vin io.
mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus) www.dropshots.com/svety" target="_blank">
Steaua nostra nu va apune niciodata si lumina ei va dainui mereu

roxana1974 spune:
Buna dimineata fetelor dragelooooooooooooor!!!
Hihi tocma viu de la una mica pe ym cu roxanicea si Simo
V-am citit pe toate, stiu ca am lipsit mult si nu am putut intra deloc de la job...
Flo, m-am distrat de numa de Elise, e ceva, nu pot sa cred ce figura e!
Mariana, am uitat sa pun bani, mai vrei sa pun? Pun luni sau daca pot, pun pe BT24 acum in weekend daca functioneaza...
Cristiana
nu pot sa stau ca raman singura cu Serban si am si treaba la bucatarie...firar sa fie de treaba asa urasc sa gatesc si sa fac ordine si curatenie Sambata...acum m-am enervat!!!
poate viu mai incolo...vroiam sa scriu mai mult dar nici nu pot si am si uitat ce am vrut sa zic
pa!
R