Cluj rulz! -63
Raspunsuri - Pagina 16

ralucames spune:
oare de ce n-a mers forumu ieri?? de fapt, deloc nu a mers nici site-ul... uuffff
Mariana, sanatate taticului meseriash!! si voua de altfel...
Florina, ai un har in a povesti pataniile voastre, un deliciu, nu alta!!
Svety, cred ca am inteles mai demult ca vii la Cluj la dra de fam, dar vad ca m-am inselat. Imp. e ca Daniboy sa fie bine, restu'.....
Simona, ai gasit femeie la curatenie?? ca daca te mai intere, poate-ti fac lipeala cu o femeie serioasa
Criss., pupici si
Mai fetelor, eu am o maaareee durere: urasc sa curat aragazu', dupa ce gatesc pe el, ca tot mi-e numai stropi...bbrrr, si mai nasol ma simt cand e murdar si nu am kef sa-l curatz Credeti ca exista leac pt. durerea mea??
Si mai am una mica: am senzatia ca nu tin minte suficient de bine tot ce ma intereseaza... oare-mi pierd memoria?? sau oi fi doar obosita?? si ma simt obosita rau de tot, parca-s beteaga de oboseala...(no, ca m-am plans nitzel)
Va pup, sa aveti o zi seara frumoasa!!
minunea vietii mele

mariana tache spune:
Buna seara!
Fetelor, am uitat sa va spun ca alaltaieri am fost in oras; m-a vazut Florina, m-a sunat si m-a intrebat daca merg acasa sa ma duca si pe mine (Florina ); eu eram in statie de autobuz asa ca am ales sa merg cu ei; adica cu Elise si Mihai (Florina la scoala); si fiindca mi se trezisera copilasii i-am chemat pe oameni in casa.
Ce vreau sa va spun defapt: m-am indragostit de Elise! Stiti cum vorbeste?!?! E mor-ta-la! E de-li-cioa-sa! E atata de sfatoasa; si vorbeste ca o domnisoara inteleapta; e super; bravo Elise!
Corina, tare m-as fi bucurat sa ne fi vazut, dar e mai bine asa; vorbim la tel si iti explic.
Raluca, scaderea memoriei se datoreaza si nasterii; efectiv si eu ma sochez de cat pot sa uit dupa nasterile mele.
Cristiana, scuza-ma pt finalul conversatiei; efectiv am crezut ca-mi ies ochii; n-am mai patit asa.
Sunt suparata pt tata ca-i bolnav si somn usor!
Mariana, Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!

mariana tache spune:
Tulai, fetelor!
Si-a cumparat Adi (ca un nesimtit!) 2 cioco; o poiana cu arahide care ma lasa rece si o... milka lufle; nu am putut sa ma abtin si am mancat un rand desi sunt la dieta; e cutremurator de buna! e fiiiina... e 3x... cred ca o mananc pe toata... D-zeu ma ierte!
Noapte buna!
Simon (30.08.05)
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!

mariana tache spune:
3x Cat timp iti ia sa mananci o milka luflee? ... o jum de ora...
3x
Simon (30.08.05)
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!

svety spune:
Acu am vizionat the lake house cu Mihai si i-a placut mult.
Vad ca va dati pe cioco...eu daca mananc seara nu adorm curand. Acuma am facut un efort sa mai vad odata filmul cu Mihai.
Noapte Buna
mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus) www.dropshots.com/svety" target="_blank">
Steaua nostra nu va apune niciodata si lumina ei va dainui mereu

Angelinne spune:
Fetelor promotie la salonul [size=3]ESSENCE[/size=3] din sensul giratoriu Marasti. Veniti la un aranjat si primiti bonus un tratament la cosmetica, o manichiura sau o sedinta la un aparat de infrumusetare.

svety spune:
Neatza.
Atata ca-i vineri, in rest sunt chefless si afara e o ceata...Stateam cu Mihai dimineata la cofi si analizam filmul.
Mai trec eu p-acilea.
Flo, sa vezi filmul neaparat. Mortala fiica-ta! Dani in autobuz a pus mana pe haina - vorba vine - unei doamne si a strigat tare:"Tzi-Tzi". Am palizit.
Stanca, ce face Razvan?
mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus) www.dropshots.com/svety" target="_blank">
Steaua nostra nu va apune niciodata si lumina ei va dainui mereu

carrie spune:
neata fetelor
io-s cam ciufuta si vorba lu Svety chefless, mai ales ca am multa bataie de cap cu chefu de maine.sper sa iasa bine.
m-am cam cu sotzu de simi, si la noi se intampla extrem de rar pe teme de decoratiuni casa
.da nu ma las io!
Raluca mama de ce nu pui folie de aluminiu pe aragaz, pe care numai o iei si o schimbi cand e murdara.io de ani de zile functionez asa
fetelor si io-s uituca si distrata sa inteleg ca dupa a doua nastere voi si si mai ?
mi-am cumparat ieri doua perechi pantaloni cu burtica din care unii 3 sfert si-s tare incantata de ei.in sfarsit nu ma mai strang!
no va pup
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

carrie spune:
Mariana , sanatate multa tatalui tau.
eu ciufuleala cu Mihai am avut-o pe tema culorii parchetului din sufragerie, ca mai trebe sa cumparam acolo.am ajuns la un compromis naucitor, o sa va pove...
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii