Cluj rulz! -63

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Neatza.
Mi-a fost dor de voi. Ieri am facut ROR, am vazut pe carnetul de vaccinuri ca se face intre 12-15 luni, asa ceva.

Nimic nou si interesant. Dani e sanatos tun, si doctorita s-a bucurat sa vada asa copil mare si bine facut. Nu ma laud dar ce copilasi am vazut acolo...era o fetita de 1 an si 6 luni de-i era la umar.Zicea mamica ei ca-i tot timpul bolnava, nici vaccinuri la timp nu-i putea face. Multumesc lui Dumnezeu ca-i sanatos deocamdata ca-i mare lucru!

mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus) www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Steaua nostra nu va apune niciodata si lumina ei va dainui mereu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Saluuuuut.....
...ieri n-a mers forumul toata ziua....ce nasooool....aveam kef de-o poveste cu voi, ca doar pe 5 am plecat la scoli.....inca se resimt consecintele festivalului de la Bucuresti, dar de maine se reintra in program normal....sau anormal, ma rog, oricum i se poate zice...

Trimit bolnaviorilor, sa le treaca rpd, rpd....

Svety, care-i faza cu plimbatul prin ploaie...ia de aci' mama, cat vrei....pi vant puternic nu-i voie numa'...pe ploaie plimbati-va cat va tin incaltarile....noi asa facem, cel putin....Elise e mare fan!!!! Pupam Daniul mic, sa nu faca febra de la vaccin, si sa doarma linistit la noapte!!!

Mariana, multa sanatate tatalui tau.... multi de la noi!

Cristiana, io in principiu vin, dar cu o nitzica intarziere, adica pe la 7 maxim ajung...nu stiu cati copilasi sunt apti si sanatosi.....taticii se primesc?

Erika, asteptam vesti despre Norbert si analizele acelea....va tinem pumnii stransi de tot...

Va pupam si pe restul pe care nu v-am amintit....

P.S. Tre' sa va zic una haioasa: Elise sta la pc, si io ma plimb linistita in jurul ei, cu treaba, of course....si vazand ea asa cum ma invart, se uita pe furis la mine de cateva ori si dupa aia zice "Mamiiii, nu-i voie sa stai la kktor...e al lui tati si ne cearta pe amandoua "(tat'su era la Milano)....io intreb "Ceeee?" Ea repeta mai infocat....si pe urma o intreb "Da' tu ce cauti acolo, daca e a' lu' taic'tu, si ne cearta pe AMANDOUA?" Ea raspunde " Io numa' curatz butoanele"....si se facea ca le sterge cu maneca...am crezut ca pic pe jos....explicatia e simpla, ii era teama sa nu o scol de acolo, si cred ca a gasit un subterfugiu in aia.....

....alaltaseara ma soma sa-i zic povestea cu ea in burtik...si ii tot zic, si dupa aia o mai intreb cate ceva, sa rad de ea...te miri ce pot scoate astia pe gura.... o intreb cum a incaput ea in burtik, ca-i mare, si burtica e mica, mica....raspunsul? S-a facut burta mareee, mareee, cat bibi, si a incaput bine acolo....apoi o intreb ce a vazut ea in burtika...fara sa se gandeasca a tunat: nejte Pisici.......apoi am ajuns la lumea extrauterina....ce a facut ea cand a iesit din burtica? A papat tzitzi, evident....si dupa aia? A mai papat nejte painica, a baut niste apa, si dupa aia s-a culcat...mey, io si mihai eram imprashtiati pe jos.....

...plus ca-l pune pe tai'csu la respect..."Tatiii, iesi afar' din camera, ca mi-i somn, dute-n camera ta"....nu stiu cum face impartirile astea....

...ei...am vrut sa zic o povestioara, si acum nu ma mai pot opri....

Scuze dac-am fost prea lunga

Florina, mamica Elisei(9 iulie 2004)

" Louie, I think this is the beginning of a beautiful friendship ..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor.
ce grea ZI A FOST IERI CA NU A MERS FORUMUL
Sa speram ca nu se va mai intampla
va pup pe toate si va doresc o zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Chiar ca a fost rau ca n-a mers forumul ieri (mai ales ca eu tot am asteptat mesterii si ieri) Acum sunt aici si sper sa termine pana maine-poimaine.
Svety, eu te-am sunat de pe fix, ca nu mi-a mers netu' pana acuma. Ti-au placut filmele?

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

codruta, sper sa ne vedem in decembrie acasa, daca tot suntem vecine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steaua spune:

Simona, nici eu nu stiu cu ce firma am facut mobila. A fost acum aproape 2 ani si apoi acum un an. Am numar de telefon, daca mai e valabil. Au fost tare seriosi. Au terminat mobila mai devreme decat au promis.Io sper sa ii mai gasesc la anu', cand ar trebui sa ii facem lui alex mobila de copii, ca asta de bebe nu va mai fi functionala!

Sunt super happy!!!!!! 'Cause:
1.i- am facut, in sf, lui Alex analize. Stiti ca v- am stresat acu' vreo doua luni cu info. Si au iesit foarte bine; mai bine decat se astepta si medicul.
2. aseara si acuma. la amiza, Alex a adormit singur!!!! Doamne tine- i obiceiul!

Mariana, am vrut azi sa venim pe la voi, da' iar amanam din cauza bolnaviciosilor de acasa . Multa sanatate! Te sun deseara!

Mergi la inceput

am vazut The Lake House. Si asa mor dupa Keanu, d-apoi acuma. Mi-a placut putin zis. Doamne! saream pe scaun si ziceam "nu trece drumu', pliz nu nu" Ioi ca n-o trecut.
Si cand ma gandesc ca vazusem afisu la cinema! De ce n-am fost? Roxana, multumesc! Codruta, ce mai calitate, nu mai cauti calu' la dinti. Multumesc mult.
Keanule te iubesc ca-ntr-a VIII-a.

mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus) www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

dragelor, intrucat numa Flo s-o anuntat, si bineneteles nu ptr ca nu vreau sa ma vad cu ea, dar propun sa amanam intalneala ca nu sunt doritori

da va zic de acuma, sapt viitoare daca nu poate Romana tot ne vedem la mine, ca acuma am anuntat tarliu daca nu a mers Dc-ul

noi suntem bine, numa innebuniti cu treburili.

sambata e microrevul firmei, la Chios si eu ca organizator damblagesc...

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Nu stiu cat va uitati voi pe Mtv, dar vreau sa va spun ca-mi foarte place Sean Paul cu Give it up to me. Ma pune pe jar, nu alta. Stiti melodia?

Noi il asteptam pe tati ca-i la dentist si Dani circula cu masina si calu'.

ps., acu vad ca-i clip de la step up

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

No, era sa si pic jos.....fata me' e o eretica....

Elise dupa masa de amiaza, cu apa langa ea...varsa paharu' o data, io ioc....varsa a doua oara, io ma uit urat in directia dansei...varsa a treia oara(io il tot umpleam)...ei, acum am deschis gura si-am zis " Iisuse Cristoase, mey fata, da' mai versi mult paharu' ala? Putina atentie"....la care asta mik vocifereaza atat "Iisuse Cristoase esti tu!"....nu stiam cu Mihai ce sa facem, sa radem, sa plangem??? Ciudat moment...pana la urma am ras, evident

Cristiana, acum am intrat in casa...eram la scoala, acum am vazut mesajul...oricum treceam acasa, sa ma uit pe net....

Si io vreau sa vad The House Lake.....

Florina, mamica Elisei(9 iulie 2004)

" Louie, I think this is the beginning of a beautiful friendship ..."

Mergi la inceput