Cluj rulz! -63
Raspunsuri - Pagina 14

svety spune:
Fetelor, m-a sunat doctorita sa vin maine cu Dani la vaccin, in manuta. Ce vaccin? Acuma se face? Daca stiti ceva sa-mi ziceti si mie. Si inca ceva: daca mai are reprize de hap-ciu ca doarme dezvelit noaptea, se face vaccin? Ca nu-i racit.
mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus) www.dropshots.com/svety" target="_blank">
Steaua nostra nu va apune niciodata si lumina ei va dainui mereu

ralucames spune:
Criss., felicitari pt. noul look, cred ca te-a shocat schimbarea, dar imp. e ca a prins la "public"Ce face Theiutza?? Mihai??
Codruta, apropo de "meseriasi", noi am asteptat fix 6 luni, pt. o amarata mobila din dormitor... fir-ar sa fie de asanumiti meseriasi-mizerabil sentiment...deci, succes!!
lui Petra, nu ne-ai mai zis demult de ea, (sau nu am fost eu atenta??!!??)
Simona, stii ca este o firma de recrutare personal pt. diferite "munci", printre care si curatenie?? sau tu vrei direct?? daca gasesti e simplu, daca nuu, poate e eficienta si varianta aia...detalii poti afla tot de acolo, ca precis stiu ei tarife, respectiv suprafete, etc. Succes in cautari! Si inca ceva: te intereseaza in week-end sau oricand??(ca daca aflu ceva, sa stiu da detalii)
Roxana, cum a fost ziua de azi la job?? ca daca nu dai un semn, inseamna ca ai avut de lucru, nu gluma
Svety, deci maine vii la Cluj?? si apropo, ce vaccin faceti voi acum?? ca eu niciodata nu am stiut care vaccin la ce varsta se face... stau bine ele scrise in catastif, dar cam atat.
Pupici si flori virtuale celor neamintite la acest paragraf; va doresc noapte buna si somnic usor prichindeilor agitati!!
minunea vietii mele

svety spune:
Nu vin la Cluj...oare de ce ai inteles asa...?
Sper din suflet sa fie ok piliutza ca de are ceva rosu-n gat ne trece pe antibiotice. Da si asa nu-i dau pana nu vad clar care-i baiu. Deocamdata e bine. A fost putin mucit ca ieri ne-am plimbat si a plouat , asta sa nu zic ca ne-am plimbat pe ploaie. Dar a fost asa putintel, pe cand eram la cumparaturi...
Ma duc sa ma culc. Pupez gaska.
mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus) www.dropshots.com/svety" target="_blank">
Steaua nostra nu va apune niciodata si lumina ei va dainui mereu

romana_74 spune:
Din pacate nu se tine intalneala, adica nu la mine... baietii sunt in continuare mucosi si tusesc acum! Asta mai le lipsea... Atat de rau imi pare de nu va dati seama... Dar joia viitoare sigur, daca nu mai apare vreun virus!!!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)

mariana tache spune:
Hielau!
Simona, pe mesterii mei "mobilari" am uitat cum ii cheama ; sefu` e un tip burtos rau, da` stii cum? burtos, nu gluma; si respira greu, evident din cauza greutatii. Dar vezi ca mesterul Corinei a fost serios.
Svety, Doamne fereste sa ii dai antibiotic lui Dani pt asa zisul rosu in gat gasit de medicul de fam! Corina are o experienta de genul; roag-o sa ti-o povesteasca.
Corina, chiar asa; hai cu poveste "rosului in gat" ca sa fie invatatura de minte pt toata lumea!
Romana, sanatate la baieti.
Cristiana, sper ca nu il cataloghezi si pe taica-meu la mesterii pe care ii astepti si nu mai vin. Efectiv e bolnav; azi i-a fost destul de greu la munca; in seara asta a facut iar febra - 39,7. Si problema e grea; adica cauza febrei e o problema grea.
Stanca, am citit bancul ; un
special pe tine!
Va si va spun somn usor!
Mariana, Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!

romana_74 spune:
MARIANA- multumim pentru urari!
Apropo de imunitate... cineva imi recomanda Luivac-ul... ce stiti de el? sau mai bine reformulez... daca ai mei copii nu au probleme deosebite decat niste banale rinite cu tuse spre sfarsit si si astea nu multe la numar, sa ii chinui cu imunostimulatoare??? Nu e mai bine sa ii las pe ei sa faca imunitate?
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)

mariana tache spune:
Romana, nu am avut nici o problema cu copilasii; l-am intrebat pe pediatru despre treaba asta cu imunitatea si mi-a raspuns ca nu e cazul sa le dau ceva stimulator ca-s f sanatosi. Dar, de la mine putere, am hotarat sa le dau ImunoBaby deoarece mi-era f frica de imbolnavirile deodata ale copiilor. Si mi se pare ca a avut un efect f bun; de ex: de ~ o saptamana si eu si taica-meu tusim destul de rau; Adi a avut si el o viroza cu durere in gat; copii sunt bine merci; sper sa o tina tot asa!
Ma gandesc ca treburile astea din plante nu au ce rau sa le faca.
Despre produsul mentionat de tine nu stiu nimic; nu am folosit decat IB.
Simon (30.08.05)
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!

mariana tache spune:
Moaaaamaaaa!
Chiar nu a mers forumul toata ziulica!?!?
Simon (30.08.05)
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!

carrie spune:
fetelor, ma ofer eu din nou cu intalneala , numa va rog sa-mi ziceti pina pe la 13-14 daca vreti sa veniti la noi ca sa stiu cum ma organizez!
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii