Cluj rulz! -63

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Salut, gagici!!!!

Roxana u rau de tot....abia astept duminik viitoare!!!

...Svety, Watanabe e motivul oentru care am rezistat pana la capatul filmului aluia....si poate faptul ca mie-mi placea Cruise din Interviu cu un vampir....si cateodata nu rezist tentatiei de-al vedea...da' filmul a fost sub orice critica....no, ala dezastru odata...da' repet, watanabe e mooortal...mie-mi plac rau japonezii...tin minte ca prin clasa a 6-a eram cu maica-mea in oser....stiti ce-i aia, nu? Si am, vazut un dintr-asta...si am facut-o pi mama sa ne invartim dupa el o ora....valeleu, ce ass avea omu' ala...si cum statea jeansii pe el.....mi-e rau instant!!!!! [iconcuunulcareisielibereazagatuldinstransoareacravatei]...da, imi place mult samuraiul din ultimul samurai!!!!!

...intre timp aci' e soare....bine ca nu-i marti ori vineri 13....ca uneori tind sa fiu superstitioasa!!!!!

Pup u.....fug sa ma pregatesc pentru scoli....revin diseara pe baricade!!!!!

Florina, mamica Elisei(9 iulie 2004)

" Louie, I think this is the beginning of a beautiful friendship ..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare tuturor
Am trecut sa va salut, ca am multa treaqba la job.
Vreau sa va spun ca am cumparat apartamentul la cluj pe campuluiAs dori sa va intreb daca imi puteti spune o firma care imi poate face o mobila de bucatarie.
O saptamana buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

neata girlz

m-am sdintat 5 ore is varza deja.plus ca ma simt cam ca o lamaie stoarsa, da-s ceva mai bine

hai sa ma bag si eu, mie mi-o placut Crowe in Gladiatoru' sincer as cam fi sarit pe el, da dup-aia si mie imi inspira fata de betivan

si sa vad zic ce idol feminin nu-mi place da deloc deloc:Johnny Depp, nu pot sa-l sufar.na sa vedem daca primesc niste rosii in freza..

hihi

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Flo am ras singura aici de tine, cum te invarteai tu dupa japonez prin Oser.mooor!

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Florina, cred ca si mie imi place filmul pt. Watanabe. Sa ne vezi - eu si Mihai balind dupa asta...Mie imi plac indienii amerindieni. Si Di Caprio, cu tot cu titanicul lui. Dar mai ales Jurnalul unui baschetbalist. Oricum inima mea e a lui Keanu si...Depp. Iaca avem ceva la ce nu ne potrivim, Cristiana.
Super faza cu oseru' Flo!

Dana, ce-i cu tine ca nu te mai vad nici on line? Sper ca esti bine. Daca nu apari sapt. asta, te sun; dar cred ca esti la mama ta.

Cris, mie-mi place A Beautiful Mind. Eu plang ca proasta la final, daca tineti minte faza cu pixurile.

Stanca, cum e Razvan?

Codruta, ti-ai luat catalogul de la Mihai?

Acum si la noi e soare, dar pana sa rasara, ne-am plimbat pe ploaie. bate vant si nu-mi place. Ma duc sa rasfoiesc Mami.

mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus) www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Steaua nostra nu va apune niciodata si lumina ei va dainui mereu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

girls!

M-am delectat cu povestile voastre despre filme si actori. Si ca sa fiu si eu la subiect va spun ca:
- nu-mi place Russell Crowe
- imi place f mult Johnny Depp ; de cateva zile am vazut un film cu el la tv: Din iad: Jack Spintecatorul; mi-a placut f mult desi a fost cam sangeros.
- iubirea mea in materie de actori este Jack Nicholson (v-am mai spus, dar nu conteaza; n-as vrea sa uitati ); mor dupa stilul lui; as sari pe el fara ezitare; ador cu joaca; de ex are un film "oameni de onoare" (mai joaca si tom cruise) - lesin cand ii vad fata in filmul asta; ca sa nu mai vorbim de "as good as it gets" etc etc etc

Revenind cu picioarele pe pamant, va spun ca mi-a placut la teatru de papusi, dar nu cred ca a fost o piesa potrivita pt Stefan; duminica viitoare e "pungutza cu 2 bani"; asta cred ca o sa-l dea pe spate si o s-o inteleaga si mai bine. Abia astept.

Fug sa-i fac de mancare la sot.

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Am trantit niste cartofi pt piure. Astept sa se fiarba.
Sa va zic: azi mergem in cora; mi-a soptit o pasarica kkk ca e mosu` meu pe acolo si ca are pt mine o bicicleta ; sunt super hapi.

Florina ... ce bun a fost MC, nu?

Cristiana, l-am sunat azi pe Mihai de dimineata, dar nu a raspuns. Am vrut sa-i spunem ca nu merge tata la voi; a fost ffff bolnav; cu febra 39. Acum si-a revenit; maine sigur e apt de munca.

Simona abia astept sa-ti vad casuta cea cocheta si muuuult laudata.

tuturor.

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

da, da , da dragu de Keanu, super super!

stiti ce film imi place mie de mor?Out of Africa!ma intreaba Mihai ca de ce-s masochista ma uit la filme triste(vezi si Sweet november cu Keanu sau pacientul englez) ma smiorcai bine si ce fain ii!!

Thea Alexia
noi si Roma 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Salutare gagici!
Am revenit si eu cu vesti proste si bune.
Vestea cea mai buna e ca Razvan e bine dar din pacate a slabit foarte tare.Acum l-am trecut la cura de ingrasare.
Vestea proasta e ca io m-am racit cobza si sunt cu tratamentul dupa mine.Tot nasol e ca inca nu il duc pa Razvan la gradi si am de lucru si de umblat de nu imi vad capul.In plus si-a cam luat nasul la purtare si ma dispera.
Am citit tot ce ati scris dar din cauza racelii nu prea sunt in forma sa va raspund.Asa ca va pup pe toate(fara virusi)

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Dragele mele

Eu sunt de serviciu si ultimele lucruri de facut la casa. Miercuri imi iau concediu si daaaaa miercuri ne mutam!! Nu e gata de tot casa, nici miercuri nu va fi, dar se poate sta in ea.

Olim felicitari pentru achizitie, sa fie intr-un ceas bun si sa traiti o viata frumoasa in ea.

Cristiana astept sa-ti urez acelasi lucru, pana atunci iti doresc sa scapi mai repede de rau si greturi.

Mariana sanatate multa tatalui tau!!

Florina io sunt pe dinafara rau la filme. Imi plac unele, imi dis[lac altele, dar nu tin minte actorii, regizorii, premiile ... Daca vrei sa stii mie imi place Brad Pitt (ce l-am mai iubit si urat in Legendele toamnei) si ultimul film care mi-a placut s-a chemat nu-mi amintesc, e un nume de pictor contemporan cu Picasso, au fost filmari in Romania .... Modigliani

Stanca si tie sanatate multa!

Codruta s-aveti un sezon profitabil!!

Mergi la inceput