Cluj rulz! -63
Raspunsuri - Pagina 12

nana_sim spune:
Gagici, daca eu nu apuc (joi plec la Bucuresti pt 5 zile) sa-i spuneti voi Oanei ca e concert Tudor Gheorghe la Casa de Cultura a Studentilor.

olim spune:
Salutare tuturor
nana sim, multumesc, abia astept sa merg la cluj sa vad apartamentul
Mie imi place de George Cloney sa-l manaci nu alta
.I-am zis sotului ca sigur l-as insela cu el sau cu Harrison Ford
cu toate ca nu am mari sanse , nici macar sa ii vad in persoana
o seara frumoasa tuturor

baby-boom spune:
Back home....mi-a sters nesimtita sta mica un juma' de mesaj...acum ma regrupez si-i iau de la inceput....
Mariana, si mi-e mi-a placut la nebunie ziua de ieri...abia astept duminik viitoare...
Cristiana, nu pooot sa dau cu rosii, ca mi-esti draga, da' pot spune ca dupa umila mea parere Depp e de departe unul dintre cei mai cameleonici, excentrici si ACTORI din toata misunareala aia de la Hollywood....poate doar Nicholson il intrece....si aici i-am avut in vedere pe toti greii....e atat de relaxat in orice rol, joaca detasat, dar totusi IN rol...in fine, imi transmite multe cand il privesc....ma dispera ca s-a legat la cap cu Vanessa Paradis si ca-i in limba dupa aia de la Clejani...cica vor canta la nunta lor
...
....si mie-mi place de Nicole Kidman, ca de fete n-am zis nika!!!!!
Stanca, ma bucur ca-i bine Razvan...ai grija de tine....te inteleg cand spui ca te dispera ca ti se urca-n cap...si noi avem episoade si-mi vine s-o bag in baie sa se racoreasca....brrrr
Simona, de casa noua, din nou!!!!!! Doamne Ajuta....ma bucur taaaare de tot ca nu mai trebuie sa te certi cu nimeni, si sa mai patesti tot felul de faze utopice si sa vorbesti chinezeste cu indienii, si alte alea
....si ma ami bucur ca veti fi in casa noua de craciun...ce poate fi mai frumos?
Olim, felicitari si tie pentru apartamentul de pe Campului...sqa-l purtati sanatos....apropos, mama e fan infocat Clooney...
Va pup si mai revin io...
P.s. Mariana, ce mishto ca stii de pe acum de mos....
...si ca tot veni vorba, ce le aduce mosu' sotiorilor, ca mie mi-au cam pierit ideile...ama juns la sacu' cu idei pentru cadouri!!!
Florina, mamica Elisei(9 iulie 2004)
" Louie, I think this is the beginning of a beautiful friendship ..."

ralucames spune:
salutare dragelor.
Nici nu stiu cu ce sa incep....
-in primul rand, Simona, pt. pontul cu Tudor Gheorghe, il ador si incerc sa nu pierd concertele lui... asa ca am sa-mi casc okii pe la afise
-in al doilea rand, Stanca, ma bucur ca s-a inzdravenit Razvan, iar tie iti doresc refacere rapida, sa ai forta sa te ocupi de toate
-in al treilea rand, Mariana, sa stii ca si eu am facut cartofi piure, cu carnitza de pui, iar Stefi a papat cu o pofta... demult asteptata... (nu prea stau bine la capitolul diversificarea mancarii, probabil pt. ca la scarbici tot asta fac, si m-am cam saturat)
-in al "n"-lea rand, imi plac povestile voastre despre actori, actrite, filme, ma mai luminati si pe mine, cea care nu tine minte nume de actori-regizori, etc.
-in al "nn"-lea rand, Svety, iar am prins o zi de luni, in toata splendoarea ei-adica cu:,
,
,
,
,
, si sa stii ca nu am exagerat defel. Iar acum, degeaba vrea cineva sa mai fiu si "cordiala", ca nu pot. Pic de somn , asa ca nici fata nu o voi auzi la noapte.
Incercam sa ajungem si noi duminica dimineata la teatru, dar noua cred ca ne-ar conveni mai mult prima reprezentatie, adica de la prima ora... , ca apoi sa poata dormi pitica de la ora potrivita
Florina, ai vazut ca ai cu o mie si umpic de mesaje mai mult decat mine??!!?
Criss., te , sa-ti mearga bine!!!
Acum, va pup pe toate, dar kiar pic de . Pe maine!!
minunea vietii mele

codruta_grg spune:
Olim abia astept sa te vad prin zona.
Actori care imi plac sunt multi. Depinde ce roluri au facut si ce placere imi creeaza John Malkovich, Chris Klein, Ed Harris si Antony Hopkins ar fi cei care imi plac.
Svety, am sa te rog sa imi spui codurile la 2 jucarii, ca am n-am apucat sa iau catalogul.
Nana-sim, multumim
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi

mariana tache spune:
Sunt f dezamagita! Nu am apucat sa mai mergem in cora; sper ca mai este mosu` acolo maine sau poimaine.
Olim, iti urez si eu de casa noua! Sa aveti noroc de ea si sa aveti parte numai de bucurii in acea casuta!
Si... sa ne inviti la cheful de inaugurare.
Simona, pt tine ; clar mi-ai facut ziua!
Si mie imi place f mult Tudor Gh. Dar sunt nefericita ca se tine concertul in scarboasa sala a studentilor. Si sunt si mai nefericita caci vine si Iris care va canta in aceeasi sala oribila; asa ca nu pot sa ma sacrific de 2 ori; si cum nu pot sa ratez Irisul... aleg sa merg pe 23 la Iris.
Pe aceasta cale, va invit pe 23 nov la casa de cultura a studentilor la concert cu IRIS! Eu cu al meu hazband ne ducem. Mai sunt doritori? (am o vaga impresie ca vor veni si Stanca + Bogdan )
Codruta, sa aveti iernare profitabila ; super faina ca va puteti duce la munte cu bebelina pe asa o perioada; o sa-i faca f bine!
Raluca, ai mei cartofi au fost cu ficat de pui; dar copilasii au mancat tocanitza de cartofi cu pulpitza de pui... deci nu am fost departe de meniul Stefaniei; si al meu Stefan a mancat ca lupul din poveste; in schimb, Simon a facut fitze; mi-e f greu cu astia mici caci nu au aceleasi gusturi in ale mancarii; si Simon e principalul vinovat; el ar manca numai cartofi piure si supa de pui cu galuste; in rest... asa ca sa nu zic ca nu mananca.
Deci, nu esti singura cu diversificare nu f diversificata
Florina, habar nu am ce sa comand la mos pt sot; cred ca ceva pulovar (ca dintr-asta tot trebuie) si eventual ceva pantaloni.
Stanca, am tot uitat de acel catalog de jucarii; cred ca ar fi cazul sa ma uit ca va trece mosu` si eu raman fara comanda. In cat timp vine comanda, stii? Tu ai comandat?
Va -ez. Poate mai trec.
Mariana, Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!

mariana tache spune:
Soroooo, vreau sa te sun si tot uit
; da-mi un bip daca iti amintesti tu, ok?
Mariana, Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!

svety spune:
Neatza
Am avut o noapte semi-alba. Dani a fost teribil de agitat seara. facea trap prin toata casa si cand l-am culcat sa-i dau bibi cu lapte, a varsat tot ce mancase seara. A trebuit sa schimb tot ca mirosea a cas si mamaliga, i-am facut ceai de menta si tei. Greu a adormit. Apoi toata noaptea ii era foame. De pe la 6 a inceput sa planga in somn si "vorbea". Dupa ce s-a ridicat urland mama, l-am pus intre noi si s-a linistit. Acum doarme si sper sa fie bine.
Dana e la mama ei si e bine. Vine joi.
mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus) www.dropshots.com/svety" target="_blank">
Steaua nostra nu va apune niciodata si lumina ei va dainui mereu

asi spune:
Buna dimineta!
Si noi am avut o noapte pe jumatate.De la 4 jumate Razvan urla si nu stie de ce.Ba apa, ba pisu , ba il doare , ba in pat la noi....
La 7 a venit la noi in pat si de atunci doarme.Cred ca vremea e de vina.Mai rau e ca eu am de mars azi la Registrul comertului si trebe sa ma duc cu Razvan.....Ar trebui sa ma duc sa iau un calmant de la farmacie...
Hai ca deja sunt incoerenta
Sa trecem la lucruri mai frumoase.
Mariana sper sa venim la concert.Catalogul e la mine si azi vreau sa fac comanda.Ne intelegem noi cum sa ajunga la tine.
Simona toate cele bune pentru casa noua.Sa va dea Dumnezeu sanatate sa o stapaniti mult si bine si in curand sa mariti efectivul
Raluca ,Florina multam de urari.
Fetelor am o stofa mai groasa din care vreau sa imi fac o haian si niste pantaloni 3/4 si nu am croitoreasa.Stie careva o croitoreasa buna care sa mi le faca cat mai repede?
In rest speram la o zi buna.....
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

asi spune:
Mariana ai citit bancul ala?
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.