Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, stimulare 145

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Avalon, cred ca tu ar trebui sa faci un test inaintea mea. In situatia in care nu vrei ,recurg la santaj si tac malc atunci cand imi vine randul...Dar pot nu cred ca nu vei vrea, macar asa ca sa nu iti iesi din mana. Noelica tre'sa faca si ea dar la vreo 2-3 zile dupa mine.
Nici nu indraznesc sa sper ca macar una dintre noi sa reuseasca.Facem chef ?

MEDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_2006 spune:

multumesc fetelor! teste nu am incercat inca pentru ca am inceput sa am teama de ele....dupa atatea teste de sarcina cu o singura liniuta...incercam doar sa ma detasez de stresul asta...fara teste si fara TB! in seara asta nu am sot disponibil, dar banuiam eu ceva si aseara am . o sa prestam de maine...sper sa mai aiba efect..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Facem mare chef..

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Oana f bine ca nu te stresezi.da-le incolo de teste si de monitorizari si cu drag si spor.

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

De pasteluri va arde voua, mey? Ia, ca va fac acu' o teoria culorilor de nu va vedeti (mie-mi plac tonurile 'tari')
Avalon, ai nimerit direct la cos
Floricel, nu uita sa-i dai luni la tantea shutul ala in c..! N-ush de unde atata indrazneala din partea ei sa ne strice noua hlizezla de week-end
Angelica, daca sperma e prea veche cica sunt mai mult mortaciuni, d'aia e bine de innoit parcul inainte de perioada fertila, adek numai bine ai prestat a 6-a zi cu prospaturi; ca la carte ar fi fost indicat a 7 a zi ca sa aiba timp sa se refaca complet parcul dar e f. bine si asa; copiii se nasc din dragoste si fara prea multe socoteli (... cand e sa se intample)
noela, meda, mai ziceti si voi ceva pana n-adormiti lemn ; auzi la meda ce ne mai pacalea ca n-a prestat cat si cand trebuia; pai, numai sotioru' smecheru o sti de cate ori i-o fi prestat-o si Meda nu-si mai aducea aminte nimic sa consemneze, ca daca la-mbracat nu-si mai aminteste, ca e mai greu, da' la dezbracat, ca e asa de usor ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Avalon citisem pe la gravidute ca dauneaza specificase m si culoarea ca sa se inteleaga ca nu voi fii platinata...adik ceva puternic ca de
Irlandezo si eu luna trecuta ovulai pe Z15...da pe simtitelea si dupa aia test...oricum daca se vede si cealalta liniuta esti pe-aproape.Lasa-l sa-si odihneasca si dupa baga tare.
Rox dox mergi prea mult cu mijloacele de transport in comun sau esti senzibiloasa ,alergica...ca si eu ma duc la muncuta devreme 6.30
Week end placut fetelor

Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Of, de 3 ori m-am apucat sa va scriu si mi s-a parut asa aiurea ca am sters tot si iar am incercat... nu stiu de ce, nu ma intrebati.
Medo, nu mai sopti cuvinte dulci la urechea mea ca io-s credula si usor de amagit... nu vreau sa ma prinda iar mrejele testelor de sarcina, sa visez cu ochii deschisi la mirajul celor 2 liniute magice. Nici macar nu pot sa-mi imaginez cum ar fi sa le vad in fata mea... lucrul asta minunat se intampla numai altora, mie nu. Si nu vreau sa devin prea serioasa acum, ca nu-mi sta bine .
Neolo, ai descris perfect simptomele de ovulatie, asta simt si eu.
Roxali, e destul de controversata chestia cu vopsitul parului in sarcina, opiniile sunt impartite, in orice caz eu as evita sa ma vopsesc la par cu vopsea 'clasica' in primele 12 saptamani de sarcina, exista si variante 'soft', adica suvite sau vopsea fara amoniac. Vezi si tu acum ce te 'aranjeaza'.
Ia zi, DJ Mama, cat de tari? Rosu aprins sau albastru indigo? Pentru ca mie-mi plac toate nuantele de albastru. Mi-au povestit ai mei parinti ca intr-o iarna cand aveam vreo 4 ani m-au luat de manuta si m-au dus intr-un magazin de unde ar fi vrut ei sa plec cu un paltonas din acela pufos roz sau rosu... cica m-am dus glont la un costum bleu si nu au reusit sub nicio forma sa ma convinga sa renunt la el. Am plecat triumfatoare de acolo, stiam eu ce-mi vine bine
Aaaa, acum am vazut ca Meda s-a colorat in orange, foarte bine iti sta don'shoara asa! Zodie de foc sau ma insel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

Mami si mie tot tari imi plac! sa fie doar o coincidenta?

Meda,Avalon fetili eu nu mai fac test de sarcina!!! sunt masochista, astept pana vad rosu in colotzei.si pana acum nu m-am inselat, n-am asteptat degeaba, au venit rusii la datorie!
Avalon, daca am descris bine simptomele, inseamna ca ovulez si eu pe langa tine, nu ma prefac.in plus am avut si confirmare de la nenea doctoru'(vreo 3 )ca aveam corp galben.

eu sunt diperata de vreo 2 ore cu un furnizor, care nu stie cum sa faca sa mai scoata niste bani in plus de la mine.i-a venit ideea cum ca as avea de achitat ceva de anul trecut! auzi la el! mama lui! si cazu beleaua pe mine ...contabila e in "vikend".ata ete!

voi cu ce va mai laudati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

Fetelor... rad singura cu gandul la ce urmeaza sa va intreb. Auziti, de ce la spermograma numarul maxim de zile de abstinenta este 5, daca se depasesc ce se intampla cu gigeii, dau coltzul, nu mai sunt proaspetzi, nu mai fecundeaza ovulul, sau ce? Pe bune, nu dati cu roshii, intreb serios, chiar vreau sa stiu... Adica dc am prestat dupa spermograma, ar veni a sasea zi, gigeii erau doar de decor???

Pupici,
Angelique

eu cand am ramas gravida, cu d'aia "morti" am ramas, dupa o pauza de 1 luna zile, si tot s-a gasit unul mai voinic care sa traiasca, asa ca...e doar vointa Domnului!
ce-i drept si outzele mele erau mai tinere cu 9 ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Si la mine tot dupa o luna pauza am ramas... dar io m-am gandit ca o luna stiu sigur ca a fost pauza la mine, la el nu bag mana in foc ca tot de-o luna a fost...

Mergi la inceput