Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, stimulare 145

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

quote:
Originally posted by Avalon

Si la mine tot dupa o luna pauza am ramas... dar io m-am gandit ca o luna stiu sigur ca a fost pauza la mine, la el nu bag mana in foc ca tot de-o luna a fost...

parca mi-ai citit gandurile!!!

daca ornat un tort sau doo, n-ar fi bai, da' fac si eu ca si tine,nu am curaj sa bag mana in foc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Mey, eu scapar chibrituri aici, artificiile le pastrez pentru anul nou! Ma gandeam la niscai polutii nocturne, nu la alte prostii, da?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Avalon

Mey, eu scapar chibrituri aici, artificiile le pastrez pentru anul nou! Ma gandeam la niscai polutii nocturne, nu la alte prostii, da?

Nu tine, eu ii spal chilotii, adica ii pun in masina, dar ii ferific pe toti!

Mergi la inceput

chiar daca o sa fim off topic, te rog mumos sa-mi explici si mie ce inseamna HA (de la fiv)?
am tot citit (ca ma bantuie...) si nu am inteles si nici n-am intraznit sa chinui fetele cu intrebari stupide.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Mamaaaaaaaaa cata activitate pe aici....

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

AH= „Assisted hatching” – Sustinerea membranei oului
O tehnica noua dezvoltata recent care consta in perforarea asistata a membranei oului.
In mod natural,oul,ajuns la nivelul uterului,iese din aceasta membrana si se implanteaza la nivelul mucoasei uterine.In unele cazuri aceasta implantare este defectuoasa.Tratamentul consta in dizolvarea partiala a membranei.Aceasta manevra se realizeaza cu ajutorul micromanipulatorului,sub control microscopic si este indicata in urmatoarele cazuri:
• Dupa trei esecuri de fertilizare „in vitro”,in care s-au introdus embrioni in uter si nu s-a obtinut sarcina;
• La femeile cu varsta relativ avansata;
• La femeile la care se stie ca au foliculi ovarieni cu membrana groasa.

Cateva imagini: http://images.google.ro/images?q=assisted+hatching&hl=ro&lr=lang_ro&sa=X&oi=images&ct=title

Mergi la inceput

wooow, ce a mai inventat omenirea ! te crucesti nu alta! tocmai am vazut un reporatj la TV despre operatiile estetice. este ingrozitor la cate cazne se supun femeile doar ca sa arate bine, sau ceva mai bine,si pentru cine? pentru barbati nu?

n-am vazut pana acum vreo pisica sau gaina, sa-si faca probleme ca nu arata bine in fata motanului sau a cocosului.
nu dati cu rosii, e doar parerea mea
Avalon pt. ca m-ai luminat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Buna rau aia cu gaina

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Azi Z13.Nimic deosebit nu s-a intamplat intre timp iar moralul este tot scazut.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

quote:
Originally posted by noela_carmen

wooow, ce a mai inventat omenirea ! te crucesti nu alta! tocmai am vazut un reporatj la TV despre operatiile estetice. este ingrozitor la cate cazne se supun femeile doar ca sa arate bine, sau ceva mai bine,si pentru cine? pentru barbati nu?

sunt mai multe categorii de femei ...;
in cazul in care sotziorul pe care-l adori si n-ai vrea cu nici un chip sa-l pierzi iti va spune intr-o zi ca ai imbatranit si nu prea ii mai convine situatia, s-ar putea cu mare drag sa te supui la diverse cazne de acest gen sau sa-i dai un shut; eu as face operatie estetica iar Avalon, de ex., sigur i-ar da cu shutul ;

Mergi la inceput