Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, stimulare 145
Raspunsuri - Pagina 6
Roxali spune:
Noelo multam , deci Z21 "e permisa" scaderea tb?...azi a crescut din nou mai mult decat prima data 36.6 la 36.8.
Poti sa vii la botez sau in vizita de "lucru"...poate aerul de aici iti ajuta mai mult la endo...
Mai am o intrerare ar fii posibil sa ma vopsesc, numa cu vopsea din plante (asa scrie pe cutie)cumparata de o coafeza buna de la magazin "Clinica parului" io ma fac precum Anastacia sac (maro cioc+blond natur)...deci ar dauna...raspundeti-mi ca altfel ma aveti pe constiinta
Rox dox baga niste ceaiuri, propolis...sa nu se agraveze...nu lua medicamente poate...vine bb
Ali
Roxali spune:
Ancuto bravo fata tati fusei harnicuta...acu fate harnicuta ca o albinuta ...nu din floare in floare , ci din laborator in lab si rezolva si analizele...asa afli care e capu coada, iar intrebarile vor avea adevaratele raspunsuri...bafta
Ali
rox_dox spune:
roxali, iti dai seama ca evit medicamentele ..
am mai fost racita tare acu vreo luna-doua..si la fel am facut..
m-am tratat natural...pt ca eram tot in asteptare...
lasa, ca acu sute de ani, cand racea omu' nu se ducea fuga la pastile...ca n-avea...se ducea la ierburi si tot soiul de alte de astea...asa ca ne putem si noi trata natural...
pupici la fete!
Incercarile mele pt
Nunta noastra!
amameda spune:
Bravo ,Ancutzo.
Stiu ca nu ne este permis sa corectam pe cineva, dar nu vreau sa inveti ceva pe dos. Uterul are forma unei lentile concave cu concavitatea anterior ( spre burtica) si poate fi in anteroversie adica are corpul aplecat in fata si colul mai spre peretele posterior al vaginului si in retroversie adica are corpul situat mai spre posterior si colul mult anterior.Sper sa nu o iei in nume de rau si iti trimit un pupic si asigurarea ca uterul tau e in pozitie normala. De luni te ciocanim cu analizele.
MEDA
Avalon spune:
Dar de ce sa nu te vopsesti, draga Roxali? Vopseste-te fara grija, fa-te frumoasa! Mie daca imi ia cineva smacurile devine inamicul nr.1, sunt absolut dependenta de cosmetice!
Angelique, daca spermograma este normala atunci vor fi gigei si a 2-a zi.
Bravo, Anca! Sa faci neaparat analizele, te asteptam cu rezultatele.
Meda, nu mai dau teste, iubita, eu sunt una din cele cu state vechi pe aici, joc doar la cacialma de dragul jocului. Dar astept testul tau, al Noelei si al celorlalte fete dragute
irlandeza spune:
Roxali, inca nu-i dau nimic sotului , ca astept pachetul de acasa cu tratamentul. Pana atunci prestam cu spor, sunt un pic in ceata ca nu stiu cand am ovulat, ca testele pe care le-am facut luna asta au liniile mai pale( Z 13, 14,15 ). Azi sunt Z 15 si mai fac un test pe seara, sa vad, ca si luna trecuta in Z 15 testul a fost pozitiv.
Noi 2 singurei
oana_2006 spune:
buna fetelor! am si eu nevoie de ajutorul vostru. eu sunt in z21 si nu am avut nici un semn de ovulatie, doar ca ieri si astazi am simtit ca ma dor ovarele. este posibil sa ovulez zilele astea? de 3 luni de zile de cand am intrerupt anticonceptionalele am avut CM de peste 35 de zile, chiar si 40 intr-o luna.
ancadragoman spune:
Meda de ce sa ti- o iau in nume de rau?
Multumesc pentru raspuns.
Pupici
anca
poze nunta
ancadragoman spune:
Da Oana se poate sa ovulezi acum daca ai CM de atatea zile.
Teste de ovulatie nu faci?
Ca sa te incurajez:eu sunt in Z42 si ...
Pupici
anca
poze nunta
amameda spune:
Da Oana, mai mult ca sigur ca ovulezi tarziu daca ciclul e de peste 35 de zile. Fuguta la ademenit sotul...
MEDA