Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, stimulare 145

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geany_bc spune:

Oana asa am patit si eu acum vreo 2 luni.
Am facut un test de sarcina care initial era negativ, dar dupa o ora liniuta a doua a devenit usor vizibila.
Testul e valabil in prime 5 -10 minute, apoi nu mai e valabil.
In ce zi esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

in Z24,ar trebui sa mai astept inca 5 zile,dar cred ca va fi tot negativ

oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geany_bc spune:

Eu sunt in Z21, dar in ultima vreme ciclul a fost de 25-26 de zile.
Am asa o presimtire ca va fi cu bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

ar fi super

oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Avalon, esti supersonica! Ce viteza de reactie nemaipomenita!!!Voiam sa te sensibilizez ca o luasem tare pe aratura.Noroc cu Mami.
Ciocolatie? Ma gandean la verde, albastru, lila!!! Da vezi sa aiba si "functii" suplimentare nu numai vibratii.Cu asa temometru poti pune ovarele in cui ....Z 24??
Hai ca mai iau doar astazi progesteron si-mi revin psihic dupa ziua de maine.Aseara m-a fugarit sotul de la calculator si in 10 minute am adormit lemn cu ochelarii pe ochi.Cica m-a trezit sotul, m-a imbracat in pijama m-a bagat in pat insa eu nu-mi amintesc nimic.Am avut si un cosmar varianta light dar m-am trezit bine dispusa.Dupa corectarea porcariei postate am periat endometrele sa completez listuta si m-a cam strans in spate - de cinci capitole 2 gravidute si 2 bebei....
O pup pe Noela. Se pare ca suntem in contratimp.Eu dormeam pe cand ea se plangea de somn.
Ce ziceti duamnelor saptamana viitoare cumparam teste?
Mami !

MEDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Dintre vrafuri de hartoage raspund si eu, cu viteza de reactie caracteristica dar fara ochelari pe nas (cica la ultimul control nu as avea nevoie, desi tare mi-as dori unii shic sa-mi dea un aer de fata cuminte si studioasa ).
Medooo, m-ai nimerit, astea-s culorile mele preferate, pastelurile Hai ca eu sunt aici gata sa-ti fac galerie la test!
Cat despre termometru, am trisat sa stii DJ Mama, l-am aruncat insa in sertarul noptierei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

salutari....
ma bag si io repede la o galerie mica pt fetele cu testu'...haida veniti cu vesti bune!!

avalon nu pomeni de ochelari...sic nesic , mai stai olecuta , ca , sigur om avea nevoie mai incolo...totul de la cifre ni se trage..

geany ce presentiment ai tu acolo???ce bine ar fi sa spargi gheata!!!

si ma bag si daca organizati o vanatoare de soacre..sa mor de nu...le impusc pe toate !!!

pupam
cica se anunta un wkend la servici.vine tantea de la finante luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Ne, ne,ne!Am spus ca facem toate trei nu ca as avea nevoie de galerie...Avalon eu sunt rabdatoare si te astept ca nu am de ce sa ma grabesc. Si numai daca demonstrezi ca meriti(tesu'!testu'!) atunci te premiez cu ochelarii mei ca m-am saturat sa tot port. Sa sii ca au rama pastel...
Floricica, nu poti servi luni tantea de la finante cu o cafelutza cu stricnina?
Daca vrei sa organizam un carnagiu trebuie sa intram pe la subiectul "Soacra!!!"sa vezi acolo bune intentii...

MEDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Am fost la dr si mi-a facut control si este o dereglare hormonala.Am facut si eco transvaginala si va scriu exact rezultatele.
De la eco mi-a spus ca trebuie sa imi vina CM si dr a zis ca dupa ce imi trece sa merg iar la control>trebuie sa fac analize in Z14 si Z21,sotu spermograma si spermocultura.Eu trebuie sa slabesc si control la tiroida.
Acum rez de la eco:
Uter:pozitie-autoreversie,aparent flectat
dimensiuni-68/35 mm/34mm
ecostructura-miometru relativ omogen,endometru 14 mm grosime,cavitate uterina virtuala.
Ovar drept:se vizualizeaza cu dificultate,24/16mm,ecostructura normala.
Ovar stang:20/18mm,ecostructura normala.
Col:22mm (AP),relativ omogen
Fund de sac posterior:lama fina de lichid,12mm

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Fetelor... rad singura cu gandul la ce urmeaza sa va intreb. Auziti, de ce la spermograma numarul maxim de zile de abstinenta este 5, daca se depasesc ce se intampla cu gigeii, dau coltzul, nu mai sunt proaspetzi, nu mai fecundeaza ovulul, sau ce? Pe bune, nu dati cu roshii, intreb serios, chiar vreau sa stiu... Adica dc am prestat dupa spermograma, ar veni a sasea zi, gigeii erau doar de decor???

Pupici,
Angelique

pozele mele, povestea nuntii, luna de miere

Mergi la inceput