Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, stimulare 145

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Avalon, prima data a fost din prostie.A fost o singura data pe 30 oct. anul trecut in z 23.M-am si spalat dupa...
Probleme vizibile cu ochiul liber nu sunt,dar am ramas pt prima data dupa 5 ani de sport extrem dupa metoda calendarului.Am mari dubii in legatura cu cat de usor am ramas fiindca am constatat cu stupoare dupa monitorizari ca un ovar ovuleaza mai spre z 20.Asta inseamna ca numai contraceptie nu a fost. De test inca nu poate fi vorba...mai am un piculet.Sunt insa foatre detasata de problema ca si tine. Eu cred ca ai ovulat pe shest,fiindca lucrurile se mai schimba. Facem test cam in aceeasi perioada.Daca tot vei lua un "termometru" asa performant alege si o culoare pe masura.
Floricico , hai la chilarit de soacre.POt sa- ti dau si adresa soacrelii mele? Nu-i prea rea da'ma cam incurca.

MEDA

Sa- ti dea Dumnezeu sanatate Mami!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Aaaaa, si noi tot metoda calendarului si spalatul dupa foloseam drept contraceptie! Si ce 'la fix' ma feream, imi vine si sa rad, ha ha!
Ia zi, daca gasesc culoarea ciocolatei, merge?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

hai helau, mai duamnelor!
da ce faceti aicea? ha? curat dizmatz!

am fost plecata haimana toata ziua si acum dorm pe mine!!!

bey, acu' ca ati inceput,tre' sa zic sa si noi aceeasi metoda de contraceptie am folosit-o, dar eu sunt mai bengoasa ca voi! eu incepeam sa numar din ziua in care mi se termina ciclul, si saream din...sa ma spal repede, repede, ca de, asa m-a invatat mama, s-o spal bine, pana scartzaie!!!si in ultimii ani aveam spotinguri inainte de menstra si la sfarsitul menstrei vreo 5 zile, de nu mai stiam ce trebuie sa numar si ce nu!!! ei, ce ziceti, nu-i asa ca-s mai tare ca voi!!!

floricico, da-le la gioale la aia de la finante. da' ologeste-i bine, sa nu mai apuce sa ajunga si prin alte parti!

avalon, esti de belea iubi,cu termometrul cu vibratii. te-am crezut un pic pana sa ma prind, si era sa zic ca vreau si io! da' nu "ciocolata" ca pe urma o sa "poftesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Noela bine c-ai explicat cu temperatura...ca si eu imi pierdusem speranta, dar parca se mai intrevede.Deci azi Z21, am ovulat pe 14 cu dureri...prestat 14-15 in cate 2 runde...pe 16 aparu-se roséul pe chilotel, dar presta-i dupa 24 ore(din lipsa de sot)...temperatura s-a mentinut pana ieri ridicata 36.7, dar azi -3 deci...poate ,poate
Irlandezo sotului ai inceput sa-i dai ceva?
Rox dox in loc sa rapostezi te ti de msn...

Ali

Mergi la inceput

dormeam, si am bagat dejtu' gresit.pleca mesajul mai devreme.

apropos de dureri la ovulatie; si eu le simt ca pe niste intepaturi puternice,doar in zona ovarului de servici si o perioada de timp nu ma pot apasa pe burtica ca am senzatia ca e umflat tare si ca o sa explodez.ca atunci cand ai vezica plina si simti ca daca te apasa cineva sau ceva acolo, faci pe tine.cateva ore, apoi ma inteapa din ce in ce mai putin si senzatia de balonare scade.

meda, mi amore, acum am vazt ca esti deschizatoare de drumuri!!! hai sa fie cu noroc, daca iese , pe urma deschid si eu un subiect, dar mai bine la "vine barza?", ca poate ma pun bine cu ea, si-mi aduce si mie o cocutza!

Mergi la inceput

roxalila un ciclu de 28 zile,ziua 21 este presupusa zi a implantarii asa ca .
de prestat ai prestat bine, stai linistita ca nu e nevoie decat de unca sa iasa bebe!
sa nu uiti sa ma chemi la botez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

roxali, nu prea am ce raporta

semne de nici unul...sotul de-abia a venit aseara acasa...
m-a luat si o raceala nasoala...casa inca n-am gasit...ce sa mai zic?! sunt cam terminata..

astept sa iasa soarele si pe strada mea...

pupici!

Incercarile mele pt

Nunta noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

quote:
Originally posted by noela_carmen

avalon, esti de belea iubi,cu termometrul cu vibratii. te-am crezut un pic pana sa ma prind, si era sa zic ca vreau si io! da' nu "ciocolata" ca pe urma o sa "poftesc"

_

si maine e o zi...

Nebunatico!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata la toate fetele...

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

ANCA,CUMTE SIMTI,AI REUSIT SA VORBESTI CU MEDICUL?

noela,TB a crescut iar la 37 ,am facut ieri un test si cam dupa 1 ora s-a vazut o linie pala,azi am mai facut unul si e negativ.rushii ar trebui sa-mi vina joi,mai pot spera?

oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput