Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, stimulare 145

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

valeuuuu , am uitat-o pe duamna noela , si nu de alta da mi-o iau daca nu ii transmit si ei toate gandurile mele bune!!
si in zilele astea e mare lucru sa am si ganduri bune!!
de obicei imi circula prin tartacuta ,ganduri de harachiri , bombe sub sediul finantelor , crima si pedeapsa..si o crima pasionala(a se citi oleaca de omor pt soacra-mia).
pupiciii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carry spune:

Ma repet :
Z11-36.8
Z12-36.8
Z13-36.9
Z14-37.0
Va provoc, ghici ghicitoare: in ce zi am ovulat eu ???(poate aflu si eu de la voi )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

'seara, fetelor.
Asa de repede scrieti , ca n-am timp sa va citesc.
Eu sunt Z 14 , temp. 36. Nu pot sa inteleg de ce sunt asa "rece", chiaer daca e normal . Cred ca v-a tyrebui sa iau temp. vaginal , ca sa fie si temp. mele mai mari.
Si testul de ovulatie azi e cam negativ, luna trecuta in Z 15 era pozitiv, ieri arata mai pozitiv, dar nu la fel de intensa culoarea ca la linia de control. Mai fac si maine unul sa vedem, poate totusi maine e pozitiv.
Si trebuie sa fac repede , ca intr-o ora plec la scoala.Sunt tot intr-o fuga.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Hai, merci pt. aprecieri ! Astept bisul
Sunt tacuta pt. ca nu prea mai stau p'acasa. La noi e in valuri cu lucrul ...

Avalon. Bine i-ai facut la termometru. Ai eliminat un factor de stres, asa cum iti propusesei. Raman la parerea ca ai ovulat dar altfel decat stiai.
Parca si vad faza cu termometrul. Mey, asta imi aduce aminte de o prietena care imi descria faza cand si-a intzarcat de la biberon fetita care deja avea vreo 3-4 anisori. Cica erau la mare pe un dig si barbatu-sau i-a explicat fetitei ca a venit vremea ca biberonul sa calatoreasca pe mare si daca ar fi si ea de acord, ar putea sa vada si ea cum pluteste catre larg. Desigur ca era amuzata si nerabdatoare sa vada asta. Cu un gest dramatic, fleoshc! cu biberonul in apa. I-au facut cu mana si au plecat repede pana sa se intoarca biberonul la mal, va dati seama ce le-ar fi stors lamaia in nas pushtoaica sa-l vada la mal... . Si la final amica mea cica 'ideile tampitului de barbate-miu ca am reusit sa ne stricam concediul, ca ne-a urlat aia mica si s-a uitat dupa biberon zi de zi'. Noroc ca nu stia ca se poate cumpara altul ...
Asa si tu Avalon, by-by termometru, ... numai ca tu stii ca se poate cumpara altul
va pup pe toate fara deosebire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Irlandeza, daca n-ar fi experimentat Noela (fata desteapta , ce i-a dat in gand, nu m-as fi gandit 100 de ani) puteai sa fi ovulat ieri asa cum stiai si daca ai fi repetat testul seara (sau poate cu o seara inainte) ar fi fost deplin pozitiv;
aceeasi axplicatie ar fi si pt. Avalon; dar trebuie, mey, o palarie de bani pt aceste teste; io propun sa va uniti sa luati impreuna un bax de la vreun depozit, zau-asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Irlandeza, nu te supara pe mine... pe prima pagina ar trebui sa fie linkurile de la cap anterioare, " ascunse" sub acele "cap140" etc. stii cum se procedeaza? ca la semnatura, cand vrei sa pui poze!
Si, din pacate, in afara de LauraIoana nu a mai anuntat nimeni... :(

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Felicia, ce sa anunt? Ca nu pricep ce vrei sa zici ?

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Pai intrebai daca a anuntat cineva de la endo ca e .. nu, din cate stiu eu

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Mai fetelor, va tot aud ca va vaitati de dureri, Carry zici ca aceste dureri nu cedau nici cu algocalmin? Eu nu stiu decat ca am niste intepaturi la ovulatie, dar sunt niste senzatii specifice, nu le-as confunda cu nimic altceva. Si cred ca nu-i a buna cu durerile astea la voi... parerea mea ca ar trebui facute niste investigatii suplimentare cand aveti dureri asa in cursul lunii, cum zicea cineva pe aici ca durerea se duce pe picior in jos

Meda, scumpa mea, nici mie nu-mi vine a crede, sincer, dar ce concluzie sa trag in fata evidentelor? Hai lasa ca nu sunt nici macar suparata, nu stiu cred ca alta data m-as fi dat cu fundul de pamant de suparare... de 2 ani ma tot monitorizez de frica magaoaiei de anovulatie si acum cand iata m-a prins, m-a cuprins asa o liniste cum n-am avut vreodata. Ciudata sunt, nu-i asa?
In alta ordine de idei eu cred ca tu mai ai putinel pana la test, nu-i asa? De abia astept rezultatul, mai ales ca tu am impresia ca nu ai probleme reale de fertilitate, ai ramas usor prima data, nu?

Floricico de colt, cum lasi tu pe mama-soacra sa-ti rapeasca sotul tocmai in perioada fertila? Pune piciorul in prag, draguta, ca dupa aia tot ea te ia la rost ca unde sunt mostenitorii!

Noela, esti cam tacuta sau mi se pare mie? De cateva zile ma tot 'tin' sa-ti spun ca gigeii supravietuiesc si 3 zile daca ajung in uter, asa ca ai sanse chiar daca ati prestat cu cateva zile inainte de ovulatie. Dar cred ca stiai asta...

DJ Mama, bye-bye termometru ca si asa nu-mi placea modelul. Acum stiu ce fel sa-mi cumpar, se gasesc si din alea cu vibratie oare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Felicia, eu intrebam nu Irlandeza, de aceea nu intelege ce spui.Iti multumesc de informatie.
Mami, mi-a placut povestea cu biberonul.Asa cred ca am sa fac eu cu "seringa" sotului cand voi reusi sa raman.Daca va ma iesi la mal bine, daca nu asta e si asa nu avem de unde cumpara alta. Am incercat aseara sa-ti raspund dar nu am putut trimite mesajul.Te rugam sa ma iei si pe mine cu colindu' fiindca stiu poezia cu caprioara...si inca ceva ce am uitat.Progesteronul bata-l vina!
Floricico ai bagat finantele....in ceata? Sau tot cu ghipsul?Sunt prezenta si nu prea fiindca am vacanta pana luni.
De ce ma provoci cu raportul...Nu stiu in ce zi sunt dar stiu ca din cele 10 zile de Utrogestan mai am 1(maine).Asa sunt de satula de porcaria asta!!!!Mi s-au umfat mainile, picioarele, dorm si la coltul strazii si am mintea in ceata. (Sa nu ma spui ca nu am pus capsulele intravaginal de prea multa lene).Stiu ca dupa mai am de numarat ceva zile pana trebuie sa soseasca scarbosii.
E bun raportu'? Daca nu,voi face un efort supranatural si voi cauta graficul abandonat pe undeva inca din faza foliculara.Poate gasesc si termometrul sa il daruiesc lui Avalon.
Noela unde esti?

MEDA

Mergi la inceput