Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, stimulare 145
Raspunsuri - Pagina 2
Avalon spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Deci ,sper ca este ultimul capitol ptr multe dintre noi.
Nu?
anca
poze nunta
Ei, hai fii putin mai ingaduitoare acum...
ancadragoman spune:
Stiu dar trebuie sa ne incurajam cumva...
Daca nu noi at cine?(citat din clasici in viata)
anca
poze nunta
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by rox_dox
oana...de yahoo te intrebam? ca eu n-am msn...
da si mie ID-ul tau de yahoo..
sau da Add la al meu..roxy_doxy03@yahoo.com.
pupici!
Off topic: in lista de yahoo sau hotmail pot fi ACUM adaugate si contacte din hotmail si invers.
Acum au baza de date comuna!
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
amameda spune:
Anca, Avalon are dreptate. M-a strans inspate chestia cu ultimul capitol...Am avut senzatia iminenta ca o mierlesc!
Va pup pe amandoua .
Avaloane, da'cu temometrul ce-ai avut? Ai outzat sau nu ? Te-am tot asteptat ieri pe aici dar se pare ca ai sarbatorit.
Fetili, ajutati-ma sa actualizez listuta, dupa chiquitita parca s-au mai anuntat gravidute la endometru ,nu?
MEDA
Avalon spune:
Ce sa sarbatoresc, Medisor draga, anovulatia? Nu cred ca am ovulat. Asta e, cred ca Noela a avut dreptate, ovarele mele s-au chinuit sa scoata ceva, au tot cotcodacit, dar de ouat nexam. Acum astept o luna mai buna... sa fiu si eu pe creasta valului. Chestia draguta e ca sotul care a fost 'martorul' ovulatiilor mele fulminante din trecut (monitorizari la care aveam mai multi foliculi babani fara stimulare) nu ma crede!
Gabitzu37 spune:
Fetelor, io ziua 12 si ma mir ca simt niste chestii, framantari pe la ovare, te pomeni ca oi ovula mai devreme. De obicei se intampla in jur de ziua 19, o zi doua mai devreme sau mai tarziu, dar nu inainte de ziua 16... Acu, cine stie, dupa toate tratamentele pentru chlamydia s-o fi schimbat ceva...
Gabi
carry spune:
Fetelor, luna asta e o luna fara stimulare la mine insa dureri de ovare ca acum cred ca nu am avut niciodata, nu stiu ce inseamna asta.Incepand cu Z11, azi Z14 durerile nu m-au lasat nici macar cu algocalmin, deci 4 zile au lucrat saracutele, s-au chinuit sau ce pot insemna aceste dureri ? TB este total irelevanta
Z11-36.8
Z12-36.8
Z13-36.9
Z14-37.0
La monitorizarile de la echo in lunile trecute ovulam destul de frumos dar asemenea dureri nu aveam. E de rau, ce-o fi ?
floarea de colt spune:
salutari , salutari si multa bafta la inceput de capitol!!
mai fetili , m-ati amuzat in cap.precedent cu , incurajarile voastre in privinta controalelor de la finate , mi-a placut cel mai mult dj mama ,cu ghipsul ei...buna idee....sa le dau in cap pana vad doar roz bombon cu picatele...nu de alta ,da poate asa m-or lasa in pace urmatorii 10 ani...
deocamdata ,scobesc prin dosare,ca vor situatii facute mura-n gura , adicalea , tot de inseamna contributii , mod de constituire si cat s-a platit cand , cu ce ordin de plata ,etc....o munca complet idioata si nu vreau sa va plictisesc cu amanunte.
remarc , duamna meda ,ca , sunteti destul de des prezenta ,cum de????
si nu dati nici un raportel nik???sa stim si noi in ce ape va scaldati.
avalon , scumpa mea, nu mai fi asa suparata pe bietele ovare, numai ele stiu ce fac acolo...poate au simtit si ele nevoia de o mica pauza..luna viitoare incearca o monitorizare sa iti mai linistesti sufletu..
dj mama ce mai pui tu la cale???observ ca esti cam tacuta...stim noi ca cine tace ,face,!!!deci ...ce faci?????
geany ceva noutati???
io cred ca am ovulat zilele astea..da nustiu cand , stiu doar ca de vreo 3 4 zile am un mucus ambundent..de care insa nu m-am prea bucurat , din lipsa de sot...toata sapt fertila..e plecat la soacra-mia..
nu o mai suport pe femeia asta!! ei..dar asta e alta poveste!
va pupic si va mai urmaresc io...