Pentru prietenii dinozaurilor - Noutati !

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Enya, numai vesti bune! O includ si pe cea care reiese implicit: Vladi nu mai tuseste :-)

quote:
Originally posted by ENYA

Se va da drumul si la abonamente in cel mai scurt timp; pentru cei interesati, e bine sa intrebati la Muzeu.

Ce abonamente?????

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ENYA spune:

quote:
Originally posted by iileana

Enya, numai vesti bune! O includ si pe cea care reiese implicit: Vladi nu mai tuseste :-)
quote:
Originally posted by ENYA

Se va da drumul si la abonamente in cel mai scurt timp; pentru cei interesati, e bine sa intrebati la Muzeu.

Ce abonamente?????

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

eee, mai tuseste putin (el are o problema cu astmul), dar e mult mai bine decat acum o sapt.

Madalina mi-a spus ca va exista posibilitatea emiterii de abonamente, pentru cei care isi exprima dorinta de a participa la prezentarile din fiecare luna, pana in iulie (cum suntem noi, de ex.).

Amalia si Vladi (6 ani si 5 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Enya, Matei a fost sambata cu sotul, nu cu mine.

Insa sambata asta mergem la prezentarea cu pamantul, iar in ianuarie la dinozauri (cred ca pe 13 a facut tati programarea). De abonament nu stiu nimic.

Poate ne vedem cu urmatoarea ocazie. Iti trimit o poza pe mail sa ne recunoastem?

Caprioara & Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Caprioara

sambata asta mergem la prezentarea cu pamantul

Unde ce urmeaza sa se intimple?
Detalii, pliiiiz.

Mergi la inceput

IIleana, la fel cum este cu dinozaurii este si un atelier cu pamantul. Data trecuta a fost ceva despre minerale. Am scris eu cate ceva in pagina 2, vezi acolo te rog, ca sa nu mai scriu inca o data aici. A fost tot sotul cu el si atunci.

Caprioara & Matei

Mergi la inceput

Aha, multumesc, am gasit povestea!

Mergi la inceput

Caprioara , eu parca imi aduc aminte ca Vladi s-a prezentat unui baietel numit Matei (el intreba toti copiii care veneau cum se numesc si o vreme, pana sa inceapa "lectia", a facut oficiile de gazda...fi-miu era cel cu un dinozaur de vreo 40 cm dupa el...mai precis un triceratops )
Ok, trimite-mi si mie te rog poze la amaliaami@yahoo.com
Eu zic sa suni la muzeu si sa intrebi de programarea de pe 13 ianuarie, pentru ca, din cate am inteles, prezentarile se vor tine de acum incolo, numai in primul weekend din luna.

iileana, exista si programul "Pamantul pe intelesul celor mici". Atelierele din cadrul proiectului Pamantul pe întelesul celor mici se tin in a treia sambata din fiecare luna, orele 12.00, pentru grupe de maxim 25 de copii inscrisi. Daca intri pe site-ul Muzeului National de Geologie www.geology.ro gasesti detalii.

Mergi la inceput

Enya, am trimis poze si voi suna acum la Muzeu. Multumim frumos de informatii .

Caprioara & Matei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Caprioara

Enya, am trimis poze si voi suna acum la Muzeu. Multumim frumos de informatii .

Caprioara & Matei

Primit, multumesc!
Pentru putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

Noi mergem pe 13 ianuarie la dinozauri. Poate-i reusesc sa-i fac si abonament.

alice simon

Mergi la inceput