Iasule, mandra cetate (45)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Adriana, multumesc din suflet pentru informatii!

Daria, unde e piata Dimitrov? ca eu nu sunt ieseanca get-beget...

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

un minut din timpul vostru inseamna o VIATA pentru ei !!! nu UITATI forumul umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Adriana: multumesc pt. inf. privind prospetimea oului
nu stiam cum se verifica, aveam doar o vaga idee

"Aveti,folositi sau stiti pe cineva care foloseste storcatorul Power Juiser-Jack laLane,de la tv?
cat este de bun?"

Nu am(folosesc un philips pt. radacinoase si altele iar pt. citrice manual) dar au fost subiecte la parintii intreaba, parintii raspund si am inteles de la mamicile care-l foloseau ca e bun.

Oana: imi pare rau dar nu iau formula de la med. de fam.
Poate daca intrebi la proaspetele mamici de Is(la odisee dau 0-4 anisori) gasesti o mamica draguta sa ceara acest lapte medicului de fam. si sa-l dea prietenei tale.

Herra: Dimitrov spun la piata de pe Independentei. Oare nu asa se numeste? Si eu sunt adoptata de Is asa stiu ca se numeste de cand eram pe la inceputuri pe meleaguri Iesene.

Editare: ca sa nu cauti magazinul: e in piata, in spatele tonetelor celor care vand citrice, struguri, etc.. nu a taranilor - langa una dintre intrarile(pe stanga) de pe Independentei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanuelaan spune:

PIARA DIMITROV-ESTE LA PARTERU MAGAZINULUI FIDELIO SAU MAI EXACT UNDE ESTE FORARIA DE PE INDEPENDENTA DE FACPT FLORAFIA FACE PARTE DIN PIATA
PUPICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Nadia,produsele de la Avicola sunt congelate sau refrigerate?Noi luam de la Kosarom,pentru ca n-am gasit de la altii refrigerate,dar ni se par bune.Numai ca nu m-am uitat pe punga sa vad ce scrie.Doar la data valabilitatii.

Adriana,prietena mea si-a luat un storcator de ala de la TV.Spune ca e foarte bun,chiar ca in reclama,doar ca se curata cam greu.

Paula,este o solutie antimucegai de la Casa Lebada.Se sterge peretele cu acea solutie si se poate pune si in var.Am inteles ca e f buna si nici nu e scumpa.

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Miha,poti s-o intrebi cam cat suc scoate dintr-un kg de mere(ca sa pot face o comparatie..)

Adriana si-atat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Buna dimineata si o

Aici e tortuletul lui Vlad la 2 ani . Adriana, e doar ceva modest, cum m-am priceput si eu, pozele alea de la tine erau superbe, le-am vizionat impreuna cu piticul.
Ma declar invinsa de noul yahoo , albumul e public...da nush ce are

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Adriana,prietena mea e plecata in Grecia. L-a luat in vara cand a fost venita acasa pentru mama sa.

Aime,pot sa te mai laud un pic pentru tort? Eu mai am putin si inca nu m-a hotarat cum si ce sa fac.Numa masini si trenulete visez!

Miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Mihaela: multumesc frumos
Uitasem de Kosarom.
Vrei un ferarri? L=am copiat de pe culinar, cred.

Aime: frumos tortuletul.

Mergi la inceput

Da,Nadia,da....

Miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Neatza fetele!

Adi...multzam fain de retete si informatiile despre oua.

Mda..acum apare si aime cu minunatia aia de tort sa ma inhibe si sa ma frustrez de tot.Io-s antitalent la ornat, dom'le .... asta e.
Se pare ca v-ati distrat bine de tot si Vladutz a primit jucarii multe si frumoase.De setul ala de tren ce imi poti spune?Cat a costat si de unde l-ati luat?Sau daca nu e de la voi,poate afli ceva informatii
Ma tot uit la Vladutz ce bucle frumoase are...si blonde...mmmmmmm...si ochii tai,asa,migdalati...va rupe gura targului

Miha...ma uitam la Robert si fiind in brate la Marius,m-am convins:e copia ta fidela...

Darria...(ma bag si io in vorba voastra)...nu m-as supara nici cu un BMW...dar sa fie ori natur,ori daca e tort,sa fie facut de altii,ca io nu ma pricep

Oana (ghinet)...tu lucrezi la Pragma Center?Si de ce nu mai 'servesti' cuconiadele,a?Ce face Stefanut?Beyyyy...mi-a ramas in minte si acum faza aia cu Stefan,cand il intreba tati cati cm are ca inaltime si tati ii soptea:ai 97 de...??????(trebuia sa raspunda:centimetri)...si Stefan :'de Mihai Eminescu"....deci e antologica.

Paula....sa-ti traiasca Cosmin...sa creasca sanatoas si frumos ca si Raisa!
Mult succes cu vanzarea.Sper sa gasiti unul convenabil,cand va fi sa cumparati altul!

Carmen (mephala)...io las impresii dupa mine si aici,acolo numai m-am uitat la poze.Deci...fara cuvinte...ai niste baiati su-perbi
Tudor e un bolfos din care iti vine sa musti ca din gogoasha...iar Iustin....e ca de pe revista,fotomodel il faci,pe bune.Are trasaturi perfecte,ce mai!...Nu ma satur sa ma uit la el.Sa-ti traiasca amandoi si voi pe langa ei!

Ia sa fug la treburi...mai revin io.Sa aveti o zi frumoasa!

Nora

Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput