Iasule, mandra cetate (45)
Raspunsuri - Pagina 10
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Nora
Miha...ma uitam la Robert si fiind in brate la Marius,m-am convins:e copia ta fidela...
Adica e frumos ca ma-sa?Sau cum? As vrea eu mai...Nu ca n-as fi dar is modesta...
Miha
amironeanu spune:
Salut!
Nu prea reusesc sa va mai citesc in ultima vreme, dar vreau sa ma laud si eu cu ochelarista mea.
Am fost saptamana trecuta la dr. Bogdanici (de 2 ori) si a decis ca Stefi are nevoie de ochelari. Are +2 la dreptul si +3 la stangul si in mod normal, daca ii poarta un an intreg, ar trebui sa se rezolve problema si se va corecta si strabismul. Deocamdata nu avem probleme, ii place cu ochelari si ii poarta, testul suprem este azi la cresa. Sper sa nu fie probleme, educatoarele s-au comportat excelent.
Nu stiu cine spunea de oua, eu stiam ca data de pe ele arata data de expirare a oului. Eu iau de la magazin, mai imi trimite bunica din cand in cand, dar prea rar pentru necesitati.
Ma duc sa citesc din urma si sa mai admir niste baieti (Vlad, Cosmin, Tudor, Robert) ca vad ca ati poze noi. Pupici multi!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
Adriana_78 spune:
Multumesc pentru inform. despre ou. La magazinele de cartier nu se aduc pui si oua de la Avicola? Numai jos la Fidelio se pot cumpara?
As vrea de asem. sa stiu, ce lapte de vaca le dati puiutilor vostri. Cand am ajuns in Iasi, m-am trezit ca habar n-am ce lapte sa-i dau fetei mele de 1 an si 3 luni(pe atunci). I-am intrebat si eu pe cumparatorii de la Billa si mai multa lume mi-a zis ca lapte cu 1,8 grasime, insa de marca nu m-a putut lamuri nimeni. M-am decis pana la urma pt. Milli si ii mai cumpar de la magazin de la noi (cand nu pot ajunge la Billa) Delisio.
Apoi ... fi-mea arunca de multe ori pe jos cu o placere diabolica mancarea din farfurie. De 1 milion de ori i-am zis ... nici un rezultat. Ii dau si peste mana ... tot nimic. Si ai vostri fac asa? Si cum i-ati dezvatat?
Nici cu olita n-am succes. O arata mereu dupa ce face caca si cand o pun pe ea, se ridica imediat si fuge. Se joaca cu ea, insa nici pomeneala sa faca ceva in ea. Intr-un articol pe de site,7 zile strategice Operatiunea „Olita“
am citit ca copiii nu trebuie fortati daca nu vor si sa nu le dai olita mai de vreme de 1 an si 6 luni (desi in cartea Mama si Copilul scrie ca de la 8 luni trrebuie inceput). Trebuie lasati si asezati pe olita atunci cand deja isi pot controla musculatura.
Stiu ca fiecare copil e diferit, insa m-ar ajuta poate niste sfaturi.
Herra datele noastre Adriana_78 d.n 10.09.1978 si Lara 22.05.2005
Nora__ spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by Nora
Miha...ma uitam la Robert si fiind in brate la Marius,m-am convins:e copia ta fidela...
Adica e frumos ca ma-sa?Sau cum? As vrea eu mai...Nu ca n-as fi dar is modesta...
MihaAzi poti fi caine...Maine poti fi copac...
Ai vrea sa fii,dar esti.
Preferi sa spun ca ma-sa e frumoasa ca Robert?..ok...fie si asa...tot...copacul ala e......pe care il tot ocolim
Tu macar te-ai scos...ti-ai facut fecior leit...dar io???Ca Rares e picatura... picurata din picatura lu' tat-suAm fost mama purtatoare,aproape.
Nora
Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
aime spune:
Mey fetelor, acu ca tot ma lauda Miha , ce sa zic, tortul frumos-nefrumos, da de buuuun stiu ca a fost, s-a topit efectiv.
Noricel, trenuletul e primul pe lista de prioritati a lui Vladut, si e cadou de la prietenul Bobo ...asa ca...go for it si intreaba direct la sursa . Cat despre Robert, te contrazic, e ta-su rupt...parol , desi pana nu demult (cand inca nu-l cunoscusem pe Marius) ziceam si eu ca seamana cu Miha ...are si de la frumosa de mami multe, dar okisorii si inca multe le are de la tati.Si e asa cuminte, nu va inchipuiti .
Fug ca tocmai ce crosetez un tortulet ca sa aiba juniorul si de ziua lui in ce sufla.
GabrielaG spune:
Oana, ti-am lasat un email pe mesenger...am pe cineva care chiar vrea sa dea Vitalactul...asa ca astept un telefon ceva si sa vedem cum facem.
Fetelor, n-am avut net si telefon(la serviciu) de sambata si pana acum cateva minute si am fost ca pestele pe uscat, caci nu mi-=a maers site-ul, posta, etc...
Acu s-a remediat pb in sfarsit, sper sa fie ok...
Intre timp am mai lucrat ceva din flori uscate:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ggasner33/detail?.dir=/855cscd&.dnm=8ecare2.jpg&.src=ph
Pupici si o saptamana frumoasa,
Gabriela si baietii
adi69 spune:
Aimee,nu fugi la crosetat,raspunde-i Paulei la intrebarea despre mucegaiuri...
Foarte reusit tortulet..ala cu trenul,vad ca n-ai gasit colorant albastru si l-ai inverzit pe Tommy...:) si eu le-am terminat si acum caut..albastru si verde..
Adriana si-atat...
GabrielaG spune:
Andrea, am uitat sa trimit un pupic "ochelaristei" e o scumpica si imi place ca e serioasa...si daca zici ca nu are nici o pb in a-i purta, deja e rezolvata problema in mare parte.
Adriana, am uitat sa-ti spun ca o sa mai am nevoie de "fotomodel", am niste costumase de legume, dar totusi sunt pentru 6-7 ani...sau sa ma orientez la cineva mai inalt? Iti dau un semn...
Pupici,
Gabriela si baietii
adi69 spune:
Gabriela,super super inimoara cu floricica..
Oricand ai nevoie de "supermodelul" :)) meu spune-mi..oricum ea in destul de inalta pt cei aproape cinci ani pe care-i are,deci s-ar putea sa-i vina costumele pt sase ani.
Adriana si-atat...
Nora__ spune:
Aloooo...sursaaaa...doi-zece...doi-zece....garaaaaaaa...la ce pret a plecat trenul spre Vladutz?Si din ce 'gara'?Miha....baga un reper,ca si eu caut.Am gasit ceva pe strada Garii la 500000 lei...dar nu stiu cat e de bun.Adica sa stea macar trenul pe sine,sa nu deraieze la orice curba
Nora
Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!