Iasule, mandra cetate (45)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Parca se vorbea ceva de o cuconiada? Sau n-am citi eu bine. Ma gandesc la distractie, dar tare as vrea sa fie si cu copilasii, ca in ultimul timp, de cand cu noul job, mi-am cam neglijat copilul. Vb zilele astea si cu Gabriela ca ma simt cam ciudat ca stau atat de putin cu el, ma simt vinovata si cred ca asta e cauza pentru care de ceva timp plange cand il duc la gradinita. Gabi m-a linistit, dar parca tot mi-e sufletul greu. Eu il duc la gradi la 9 si il iau de la mama pe la 18.30 -19.00. Mama il ia la pranz de la gradinita, mananca la ea, doarme la ea... Seara cand ajung incep sa trebalui prin bucatarie, pregatesc cina... Ne intalnim ca americanii, la masa de seara. Si cand vedeama sta prin filmele lor mi se parea asa stupid! Unde mai pun ca in we am si cursuri. Nu prea merg, ca nu ma indur. Si nu gasesc raspuns la intrebarea lui Stefan: "De ce trebuie sa mergi numai la serviciu, la serviciu, la serviciu???"

In alta ordine de idei....Gabi, e super sapunul! Mi-am luat azi si sare de baie cu aroma de pin. Asa ca la noapte, dupa ce adoarme piciul...ma rasfat.

Oana si Stefanel

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

http://www.pragmaafterschool.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Am uitat sa va spun ca mai vrea/vrem un bb. Acum avem curaj, in sfarsit, amandoi. Ca pana acum fie voiam eu, fie voia sotul.

(Scuze pt literele mancate din mesajul anterior. Dat fiind ora tarzie se scuza, nu? Si-apoi, doar v-am zis ca la mine cine e masa principala. Si cum pana la cina mai sunt vreo 2 ore...)

Oana si Stefan-Vladimir

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

http://www.pragmaafterschool.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Oana: Dumnezeu sa va ajute la bb 2

Adriana: te rog frumos, daca vrei si cand ai timp as vrea reteta la tortuletul cu fluturasi. L-am admirat pana am vazut la semnatura ta ca ai pus foto cu sectiunea, de atunci
Nu e urgenta, as vrea sa-l fac de Craciun sau rev.
Stiu ca ai spus ca incepi sa atasezi retete la album dar sunt si nu am reusit sa gasesc unde
Nu o sa reusesc cu siguranta la aspect dar la gust tb. sa iasa.

Editare: am vazut "la bucatarie" ca ai dat reteta cremei. Glazura am gasit-o aici
mai tb. sa gasesc blatul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Buna seara!

si multumesc tuturor de urari si ca v-ati gandit la noi. am inceput serviciul si suntem monitorizati in ceea ce priveste net-ul, dar incerc sa va citesc, imi salvez in word paginile si apoi citesc...deh, chiar dependenta.
Vladut s-a adaptat super la program, acuma sper sa tina faza...e fericit cand venim de la servici, vine, ma pupa, zice mamiiii, apoi pleaca la joaca. Ieri insa am avut o surpriza de proportii, de ziua lui, m-a asteptat cu trandafiri, cu petale pe jos (impreuna cu nasii lui, bineinteles) lumanari si sampanie...m-am simtit super, am plans, puiul mi-a sters lacrimile si aici puteti vedea emotia. Daca vreti sa vedeti si al doilea tortulet al lui Vladi si alte pozici de la "aniversarile lui" uitati aici.
Va pupez si sper sa ajung cat mai des la voi

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elbi spune:

super puiutul tau,aime!imi plac carliontii...e un dulce. iti vine sa-l iei din poza.
cat despre tort,ah si nu numai,
din ce am vazut in album...
ma bucur sa vad si grosimea foii de la truffle cake,
ca eu aveam impresia ca trebuie sa fie ceva ceva mai groase...

miha, cum stai cu pregatirile, ca numai maine nu-i poimaine?

maria si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Miha, am asteptat de la tine un semn toata ziulica. Si maine plec din casa destul de dimineata si mai ajung pe seara. Dar daca nu e tarziu, seara, dupa 20, probabil, ne putem vedea sa-ti dau colorantii ...

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Buna dimineata....Dau eu cafeau astazi, caci dimineata n-am avut timp sa o beau acasa...
Pupici si o zi buna,
Gabriela si baietii
PS.Ca veni vorba...ne intalnim la Dana de sf. Andrei? Ca sa nu incurcam fata cu socoteli zic sa vedem cate ne strangem sa strangem niste bani pt chiria salii si consumatia sa fie deoparte, pt noi sau copii. Pana la urma fata blocheaza sala pt noi si ar putea eventual sa scoata un ban de la o petrecere nu?
Astept parerile... sau idei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

buna dimineata..in sfarsit avem si noi internet ca tare urat a mai fost fara.....
Vrem si noi cafea....chiar daca tocmai am terminat una..
am pus cate poze de la BOTEZ

Miercuri am facut vaccinul...si controlul...avem 4300g si 58-60 cm.

revenim mai acusi sa va mai povestim...acum mergem sa papam si va invitam sa vedeti pozele.

_
mamica de ingeras luptator
Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Neatza!

La multi ani lui Vladut si celor care au sarbatorit ieri Sf. Matei! Aime, super pozele, m-au emotionat si pe mine!

Mexxa, felicitari pentru botez, Sebi este un dulce si un scump.

De marti sunt matusa , a nascut sora mea, un baietel, Daniel de 3,2 kg. Astazi o asteptam acasa.

Si eu m-a inscriu la petrecerea de sf. Andrei. Si eu sunt perfect de acord cu propunerea Gabrielei, sa strangem niste bani. Sper sa intru mai des saptamana viitoare sa vad ce ati hotarat.

Ionika, eu nu mai stiu ce ai intrebat, daca este vorba de mobila, eu recomanda cu caldura mobila la comanda. Daca ai nevoie trimiteti un PM si iti trimit datele unei echipe care are imaginatie si lucreaza bine, iar ca pret sunt undeva la mijloc.

Un week-end placut va doresc.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elbi spune:

mexxa, sa-ti traiasca ingerasul!
frumoase poze, mi-ai facut si un chef de dans...

si mai incet cu cafeaua, ca dupa aia va si bebe
mai energic...

maria si baietii

Mergi la inceput