Iasule, mandra cetate (45)
Raspunsuri - Pagina 20

palmyrah2002 spune:
quote:
Originally posted by Nora
Fetele din Pacurari...si nu numai...am auzit ca exista un magazin dotat,cu jucarii,prin zona semafoarelor,Andrusca se numeste...cica.Ar fi acolo si jucarii de firma si mai...comune.Ati fost acolo?Se merita excursia la fata locului?Adica...ai la ce te uita sau sunt putine?Magazinul ar fi pe partea stanga cum mergi spre Metro,dar putin inainte de semafoarele de langa piata.
Cristina ...tu stai pe-acolo...stii ceva?
Nora
Comorile NoreiNoi doi
Costume carnaval
Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
Merita drumul,numa buzunarul sa fie plin!
Au niste preturi

Au jucarii si hainute pentru toate gusturile,eu am stat cam putin in magazin ,fiindca mi se "bulbucau ochii"de la preturisi nu mai vedeam bine!

La Metro sint la oferta jucarii faine,nu stiu daca se mai gasete ceva,am vazut un aspirator destul de marisor,care chipurile se comporat ca unul obisnuit,si e aproape 300.000.
Cu asta imi fericesc amindoi baietii

palmyrah2002 spune:
Mexxa,sa va traiasca minunea!
Sa-i dea Dumnezeu multa sanatate,noroc si putere in viata!
Felicitari pentru botez!Cristina,Rares si Mihnea

Darria spune:
Mexxa: sa iti fie sanatos micutul crestin
Andrea: felicitari pt. nepotel si sa fie sanatos
Un sfarsit de saptamana placut tuturor.

palmyrah2002 spune:
Andreea, sa va traisca nepotelul !
Sa fie sanatos,mincacios si sa doarma bine noaptea!Cristina,Rares si Mihnea

GabrielaG spune:
Andrea, felicitari matusico, sa fie sanatos si sa creasca mare!
Mexxa, e o scumpete, sa-ti traisca si sa va aduca multe, multe bucurii.
Maine primesc marfa, cine e doritor de tot felul de chestii pt anul nou, coronite de pus pe usa, jobenuri cu 2007 pe ele...eu stiu...vrute si nevrute, mascute, etc...dati un semn. Sper sa fiu harnicuta si sa le pot pune pe site.
Pupici si un Wk-end placut,
Gabriela si baietii
PS. Acum mi-a venit un miros de sarmale...de fapt o pofta....salivez

kisstherain999 spune:
Sarmale ... sarmale ... unde sunt sarmalele?
kiss 19+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...

l_carmen2003 spune:
Matei si
Matei si
Matei! Sa fiti sanatosi si fericiti! Si mamicile si taticii de asemenea!
Mexxa, sa va fie de bine si sa iti traiasca minunea si sa fiti fericiti si sanatosi! Vezi? A fost greu dar e frumos acum
Andreea, sa va traisca nepotelul !
Avis amatorilor: mai am 19 sarmale cu foi de vita. Facute aseara si ramase nemancate, deocamdata de afla in frigider.
Good bye!

ghinetz spune:
Poate cineva sa imi recomande un kinetoterapeut in Iasi? Cineva care sa poata lucra cu un baietel de apropape 5 ani imobilizat intr-un carucior?
Exista o doamna care cica ar fi foarte buna, lucreaza si la Penilla si la Centrul "Sf. Andrei", dar nu lucreaza in particular. Or, pentru baietelul de care vorbesc orele de la Centru sunt prea putine, iar mama ar vrea sa plateasca sedinte suplimentare. Multumesc.
Oana si Stefan-Vladimir
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
http://www.pragmaafterschool.ro

GabrielaG spune:
Oana, incearca la Ion Holban, la liceu, ca acolo sunt copii cu deficiente fizice si au vreo 3 sau 4 kinetoterapeuti. O sa sun pe cineva de acaolo sa-mi recomande pe cineva bun.
Pupici si sanatate,
Gabriela si baietii
PS. Carmen..mersi pt sarmale, vin maine la serviciu, poate imi aduci vreo doua si mie.