Iasule, mandra cetate (45)
Raspunsuri - Pagina 18

adi69 spune:
quote:
Originally posted by GabrielaG
Mai adi, da ce circula magicianul asta. Dimineata la 9 era la Matei la gradi...si el saracul astepta sa vada un magar(sa-l traga de coada), cal, animale ...degeaba i-am spus eu ca nu e asa. Oricum a fost antologica faza: eu i-am spus ca n-are cum sa vina magarul...ca daca face caca in gradinita, iar el, cu figura de sugubatz:"nu-i nimic se sterge la fund cu coada"...deci era pb magarului nu a celor din jur.
Vreau ceva dulce....mi-at facut pofta cu torturile voastre...
Pupici,
Gabriela si baietii
Si avea magicianul porumbei? Si iepurasi?Ca vad ca magari sigur n-avea..:)
Macar sa stiu ce a pierdut Catalina..
Adriana si-atat...

palmyrah2002 spune:
LA MULTI ANI ,VLADIMIR !
Sa cresti mare,sa fii sanatos,voios si fericit alaturi de parintii tai! Cristina,
Rares si
Mihnea

palmyrah2002 spune:
Adriana si eu tot in Pacurari stau,la blocurile de linga Piata,cele cu patru etaje!
Mergem des in parcul cu pietricele si leagane pentru bebelusi din fata blocului;Rares iese dimineata cu mama mea,iar simbata si duminica cu mine si cu frate-su!
Poate ne vedem !
Cristina,Rares si Mihnea

elbi spune:
LA MULTI ANI VLADIMIR !
sa cresti mare si voinic si sa fii fericit!
LA MULTI ANI tuturor MATEI-lor si numai bucurii!
maria si baietii

belnicol spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by belnicol
Apoi in ritmul asta cred ca ma dau aia de la munca afara, deja e a doua zi cind nu ma duc din cauza de copchil. Of, of.
De ce nu-ti iei un concediu medical ca sa poti evita situatiile neplacute?
MihaAzi poti fi caine...Maine poti fi copac...
I-am sugerat doctoritei sa-mi dea vreo 2-3 zile sa stau acasa cu el dar a inceput sa faca niste mutreee... Ba ma trimitea la doctorita mea, ba imi spunea de nu stiu ce raportari ... Asa ca am renuntat. Am noroc de faptul ca sefa mea e intelegatoare, si in plus, nici nu prea am de lucru zilele astea. Sper numai sa se faca bine mai repede.

Nora__ spune:
Fetele din Pacurari...si nu numai...am auzit ca exista un magazin dotat,cu jucarii,prin zona semafoarelor,Andrusca se numeste...cica.Ar fi acolo si jucarii de firma si mai...comune.Ati fost acolo?Se merita excursia la fata locului?Adica...ai la ce te uita sau sunt putine?Magazinul ar fi pe partea stanga cum mergi spre Metro,dar putin inainte de semafoarele de langa piata.
Cristina ...tu stai pe-acolo...stii ceva?
Nora
Comorile Norei Noi doi
Costume carnaval
Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

ionika spune:
Nora, au intr-adevar multe jucarii, depinde ce cauti. Au si haine, e destul de mare ca spatiu. Nu stiu daca merita sa vii in Pacurari special pentru magazin, poate doar daca ai drum pe acolo.
Magazinul este langa agentia BRD.
Ioana

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by belnicol
I-am sugerat doctoritei sa-mi dea vreo 2-3 zile sa stau acasa cu el dar a inceput sa faca niste mutreee... Ba ma trimitea la doctorita mea, ba imi spunea de nu stiu ce raportari ... Asa ca am renuntat. Am noroc de faptul ca sefa mea e intelegatoare, si in plus, nici nu prea am de lucru zilele astea. Sper numai sa se faca bine mai repede.
Dar ai dreptul legal la 45 de zile calendaristice pe an de concediu medical pentru ingrijire copil bolnav.
Miha

Nora__ spune:
ionika....multumesc de raspuns.Cineva mi l-a laudat si am zis sa vad daca se merita.Poate tot trag o fuga,dar am intrebat,ca sa nu fac drum pt doi maimutoi si 3 masini de 20000 lei
Cat despre dormitor de comanda...acum multe firme fac mobila la comanda si cred ca vin si acasa.Chestii interesante si mai deosebite sunt la un magazin in Podul de fier,la strada,la parterul unui bloc.Dar sunt cam scumpi.
Nora
Comorile Norei Noi doi
Costume carnaval
Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!