Iasule, mandra cetate (45)
Raspunsuri - Pagina 17

l_carmen2003 spune:
la multi ani Vladimir sa cresti mare si frumos si sanatos!
Cu intarziere, La multi ani Nicoleta si toate cele bune!
Sanatate si bafta!
Acvi, sanatate la pui Alex si numai bine.
Adriana - Adi - ti-am raspuns pe mail...
Gabriela sanatate!
Dana cred ca vrem si noi la intalneala.
Si noi am avut probleme cu pavor nocturn si uneori se repeta insa la noi TV era cauza. Am reusit sa il scoatem din uz dupa ora 21 si e mai bine. Prea multe desene si TV fac rau si alor mari dara'mi'te astora mici...

Darria spune:
La multi anisori! Vladimir. Sa fii sanatos si norocos
Nora: si io si io Facem un club al dependentelor?
Insanatosire grabnica bolnaviorilor.

l_carmen2003 spune:
Adriana78, intai bine ai venit din partea mea... Apoi, in legatura cu laptele stiu ca pana la 3 ani copiilor li se da lapte integral, continutul de colestorol ridicat e chiar benefic pt celula nervoasa care e in formare. Si noi tot pt Milli am optat din cel rosu. Alex are 3 ai si 3 luni si de abia la 1 an si 11 lunia adoptat olita pt scopurile destinate -si asta f. natural fara probleme- pana atunci si-o punea in cap sau o folosea ca treapta... Apoi am intrerupt o perioada folosirea ei si din primavara de la 2 ani si 9 luni o folosim curent. De atunci, o data sau de doua ori au mai fost accidente si asta o data noaptea si o data cand primise un trenulet Thommas - aproppos pt cine e interesat si noi suntem posesori de 12m!!!! de sina de lemn si 6 locomotive si vagoane si etc si de 5m!!! de sina de plastic cu trenulet Thomas si vagoane si de locomotive Thomas, Jamie si Gordon parca!!!, luate de net la un pret super - si era si racit si se simtea rau... Vreau sa spun ca nu trebuie fortat copilul, e pacat sa il fortezi si apoi ramane cu o trauma. Alex are colegi la gradinita care stau de la 1 an pe olita insa au "accidente" noaptea si chiar ziua. Eu din comoditate am intarziat insa se pare ca a fost bine.
Adriana, ce zici de o afacere cu dulciuri? Eu m-am lasat de confectionat tortulete si dulciuri de exact 1 an si o saptamana, cand m-am trezit ca nu mai am putere si am inaugurat Montecattini de la Mall si de atunci numai asa fac insa tare imi mai placeau.
Problema la noi, era ca nu scapam cu un singur tort. Nu. La noi trebuia: 1 bc tort la scarbiciu sot sau la mine dupa caz, 1 bc pt acasa si 1 bc de mancat pana vin mausafirii... Asa ca era munca nu gluma si am spus HALT cand m-am trezit ca nu pot duce invitatii la restaurant - veneau socrii si ei nu se simt bine decat daca eu sufar si muncesc, de ce sa nu stau in picioare si sa fiu o lady sa ma las servita!???? si cand am realizat ca pic din picioare sotul meu a spus" hai sa luam un tort" si gata. EOF.
Recunosc ca sotul meu sufera un pic insa trec cu stoicism - - peste suferinta lui cu dulciurile...

GabrielaG spune:
Sttit ce-am aflata zi de dimienata la gradi? Ca astazi e Sf. Matei, asa ca la multi ani tuturor puiutilor cu numele acesta.
Pupici,
Gabriela si baietii

ralnied1 spune:
La multi ani, Vladut! Sa cresti mare si sanatos (ca frumusel esti... nu se mai pune problema!)Pupici multi!
PS -- nici la mine nu a mers deloc ieri DC-ul...
http://community.webshots.com/album/555395342UdkZOn
http://good-times.webshots.com/album/554258099jrgPvZ
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by herra
si eu ma intrebam cum au scris fetele ieri, ca la mine nu mergea DC-ul
Eu am scris la ora 0 si cateva minute.

Miha

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by belnicol
Apoi in ritmul asta cred ca ma dau aia de la munca afara, deja e a doua zi cind nu ma duc din cauza de copchil. Of, of.
De ce nu-ti iei un concediu medical ca sa poti evita situatiile neplacute?
Miha

adi69 spune:
Da,da daa..azi e sf Matei..
La multi ani Mateiutilor si Mateelor..!
Carmen,asa este ,mult de munca insa eu deocamdata,fac doar cate un tortuletz la zilele aniversare ale noastre si rudelor apropiate,santem 9 cu totii si santem rasfirati peste an asa ca nu prea ma spetesc.
La servici pas,ca nu le trebuie..
Mie-mi place sa ma bag pana-n gat in bucatarie cand e vb de facut ceva dulce,dar bineinteles sa am si chef,insa afacere...cred ca sant prea lenesa(ca sa nu spun altfel) sa ma apuc acum de asa ceva..
PS,maama ce de multe trenuri are Alex..
Nicoleta,Gabi(acvi), multa sanatate baieteilor bolnaviori!
Si eu ma chinui cu Catalina,muci,tuse expectoranta..azi stam acasa si ne tratam cu Stodal si Nurofen..pacat ,azi la gradinita vine un magician,cu porumbei si iepurasi..da,asta-i treaba.
Adriana si-atat...

GabrielaG spune:
Mai adi, da ce circula magicianul asta. Dimineata la 9 era la Matei la gradi...si el saracul astepta sa vada un magar(sa-l traga de coada), cal, animale ...degeaba i-am spus eu ca nu e asa. Oricum a fost antologica faza: eu i-am spus ca n-are cum sa vina magarul...ca daca face caca in gradinita, iar el, cu figura de sugubatz:"nu-i nimic se sterge la fund cu coada"...deci era pb magarului nu a celor din jur.
Vreau ceva dulce....mi-at facut pofta cu torturile voastre...
Pupici,
Gabriela si baietii

mephala30 spune:
La multi ani Vladimir!
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin(5.06.2004)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Poze