Iasule, mandra cetate (45)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

LA MULTI ANI,Dodo!! Sa cresti mare si frumos puiule! Sa-ti fie viata plina numai de bucurii!!

Dana,eu sunt de acord cu propunerea ta pentru sf Andrei.Ca si noi ne numaram printre sfinti.
Duminica n-am aparut pentru ca mi-am facut de cap cu tati acasa pana in ultima clipa.

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Miha, da, am coloranti pt toata lumea. Chiar cand i-am cumparat radea tipul si zicea ca o sa-i impart la tot blocul, ca n-am ce face cu asa mult. Si are dreptate, desigur.
Eu am si verde si galben si rosu si albastru si cireasa neagra si visina. Din astea combinand au mai rezultat si alte culori.
Daca va intalniti de Sf. Andrei, vin si eu :), mai ales ca asa-l cheama pe sotul meu si acum mi-e un dor de el de numai ca-i plecat din sept...

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

Neata!Pt ca-s matinala tare azi dau eu cafelute,capuccine,ceiuturi..si ce va mai doreste sufletelul.
Oana, am primit PM tau din pacate eu inca nu iau lapte praf.....
Alex dupa o saptamina fara pb la gradi a inceput de vineri noapte cu febra..si restul tacimului,a facut tratament cu Zinnat dar nu i-a mers asa ca am trecut pe Rovamicina si vad ca-si revine deci inca o spatamina pas la gradi...si eu care incepusem sa ma bucur ca am scapat de raceli si plinsete.
LA MULTI ANI, VLADIMIR!!!!Aime sa-ti traiasca baietelul ,sa aveti parte numai de bucurii!!!Eu,stau pe linga Casa Sindicatelor.
Sa aveti o zi superrrr!
Gabi,Alex si Timeea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani, vladimir! sa cresti mare, sanatos si norocos

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Neata si eu trezita de la 4....m-a pocnit o cistita si ma simt asa de aiurea....dar sunt la se4rviciu pe baricade.
Dana, noi am redus drastic la Octavian uitatul la TV...dar, daca nu se mai uita la desene si la Scooby, se uita la TV-ul nostru pe programul cu reclame....ieri chiar m-am distrat a notat toate datele de la o saltea gonflabila care poate fi "5 in 1", si sta si un camion pe ea si nu se sparge...si costa numai 1390 lei si priemsc si bonus...Simpatici si plini de surprize.
Pupici si o zi frumoasa,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Revin de fapt cu asta ar fi tb sa incep: LA MULTI ANI VLADIMIR!!!Sa fii sanatos sa cresti mare si sa ai o viata frumoasa.
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Neatza fetele!!!

Rau dom'le cu dependenta asta...ieri eram ca pestele fara apa.Am innegrit tasta F5

Vladimir....La multi ani!!! ...sanatosi si voiosi si norocosi!!!
aime...sa-ti traiasca frumusetea si voi sa fiti fericiti alaturi de el!!

Nora

Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

LA MULTI ANI VLADI!!!

si eu ma intrebam cum au scris fetele ieri, ca la mine nu mergea DC-ul...

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

un minut din timpul vostru inseamna o VIATA pentru ei !!! nu UITATI forumul umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

La multi ani Vladimir!

Adriana si-atat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belnicol spune:

La multi, multi anisori frumosi si sanatosi, Vladimir!
Si eu va multumesc mult pentru urari. Insa mie nu prea mi-a tihnit ziua. MAtei iar are probpleme cu gitutul, iar febra, iar tuse, iar mucisori, dar nu m-am mai dus la dr. lui. M-am saturat sa-i dea antibiotice. Are vreo 10 zile de cind tocmai a terminat o serie de eritromicina urmata imediat de augmentin. E facut praf copilul. Am ajuns cu el la o dr care i-a dat un tratament homeopat. Am sa vad ce-o mai fi.
Apoi in ritmul asta cred ca ma dau aia de la munca afara, deja e a doua zi cind nu ma duc din cauza de copchil. Of, of.
V-am pupat. Sa aveti o zi buna.

Mergi la inceput