LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (96)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Buluci, Elise bea ceai preparat de mine (anason, fenicol, menta, cimbrisor, muguri de brad, tei) iar uneori ii fac si instant (Tomy tea). Cand nu bea ceai, bea apa. De dormit... doarme daca e obosita. In prima ora dupa ce a adormit doarme bustean. Apoi devine mai sensibila si se trezeste la cel mai mic zgomot.
Nastea, eu prepar ceaiul asa: pun apa pe foc iar cand fierbe sting focul si adaug plantele pt ceai. Las la infuzat 5-10 minute si apoi strecor. La ceaiul instant scrie pe cutie cum se prepara (de obicei o lingurita de granule la 100 ml apa).
CritinaMh, eu zic sa facem panou la un an.

Cristina Negara cu
Elise-Stefania
, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise
Poze 10-11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Camy, la multi ani fericiti impreuna!!!

CristinaN, la al cui an panou??? Ca din octombrie pana in ianuarie tot e ziua bebelacilor, asa ca...eu propun sa facem panoul de noiembrie (ca asa e normal) si sa mai facem unu in decembrie de sarbatori.

Tania , multa sanatate lui Stefan, iar tie nervi de otel cu soacra

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Bianca si noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara fetelor!!!

Catutza eu i-am dat Dalia ca e mai moale si se rade mai bine.

Anda la mai multi!

Noi in ale mersului...stagnam dar ne descurcam f.bine in 4 labutze chiar alergam. Ieri...alergand in 4 labutze a luat o gura de covor...mama ce s-a ofticat. Nu s-a lovit rau dar s-a ofticat teribil!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Dragelor

La multi ani tuturor celor care ieri si-au serbat onomastica!

Le multumesc scumpelor care m-au incurajat si mi-au facut urarile de bine!

Doinna bine ai revenit , eu m-am gandit la tine!

Of, mai Silvia, tare rau mi-a parut cand am citit ca-ti vine sa-ti iei lumea in cap, saraca de tine, trebuie sa fii obosita rau. Am o sugestie ; du-te cat mai mult timp posibil pe-afara cu piticul. Vedeti lumea din jur, magazine, pomi, verdeata, miscare, tu iti mai clatesti ochii si el nu o sa-ti mai urle atita. Garantat! Fa asta timp de o saptamina, ZILNIC si te vei convinge. De fapt, cred ca ma va sustine si Noki, stiu ca ea merge des pe-afara cu Saralici si uita-te la amindoua, si mama si fiica, sint vesele si exuberante mereu si pe deaspura Nokisor isi face singura treburile gospodaresti + invata...

Bulucelu, Taniuta, Camelia Daniela ( la cat mai multe aniversari!) imi pare rau de puii vostri. Am cititi ca acum sint mai bine.

Lavi, hai ma si drita ta, ce naiba, dupa ce ca ai tras sperietura te mai si sapuneste…chiar si bland..

Tania, am ras cu mainile de burta vizionad filmuletul cu gainusa scumpa. Nu se putea sa-i faci o descriere mai buna, tare mult m-a amuzat .
In ceea ce priveste soacra…him…eu as avea multe de spus….faza cu ascultatul convorbirilor la noi este deja fumata, asta o facea in mod curent + intrebarile de rigoare , ma obisnuisem. Nasol cand raspundea la telefon, i se vorbea in engleza si nu pricepea o iota si inchidea telefonul. Am sunat-o ieri si asa, intr-o doara, ma intreaba “ tu-i faci baie zilnic? “ da- raspund eu calm. Pai de ce , ma intreaba ea consternata, eu alor mei nu le faceam asa! Pauza, timp in care eu ma intreb in gand “ bun, si vrei un premiu? - acum inteleg eu de ce lui barbata-meu ii place sa se balaceasca atita in apa, vrea sa recupereze pentru cand era mic!- ...ii raspund soacra-mii “ ii place la baita, daca nu-i fac nu mai doarme” …soacra-mea “ da? bine, atunci !
Ehe, cand ma gandesc ce program militaresc o s-o astepte pe racheluta mea, cu stat la olita, cu fortat sa mearga, vai de fundul ei.
Tot ieri vorbesc cu bunica-mea la telefon, care ma intreaba “ si ce cuvinte noi mai zice? “ , eu ii spun ca nimic fata de cele pe care i le-am spus data trecuta. Bunica-mea, vadit dezamagita, of…mai ocupa-te, mama si tu de ea…
Na,asa-i cu " inteleptii" ( ca sa nu-i fac varstnici si sa jignesc ) astia, cred ca le stiu pe toate!

Noi sintem bine, astazi pufulica a papat mai bine – de o saptamina intrase in greva foamei – am fost la echo si simburica este dolofanut si tare activ,deci lucrurile au intrat pe fagasul normal, mi-e si frica sa mai spun "hop" si sa apara altceva.

Sanatate tuturor, bebici si mamici, trebuie sa fim sanatosi fiindca lunile astea sintem in serbari, nu avem timp de boli.

va pe toate,

Rachel (Nov.23,2005) Ina & simburel(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danida77 spune:

Buna dimineata
Mai fetelor imi pare tare bine ca vad ca se mai intremeaza bebelusii. Am citit de Tania-sanatate multa piticotului.
Si noi suntem mai agitati zilele si noptile astea, da' eu cred ca de la dinti. E unu' de sus care-i gata sa rasara. De-abia'l astept.
Din cauza lui si-a muscat si limba mititelu' de el pana i-a dat sangele. O tinea strans intre dinti si musca.Groaznic.Figura asta a repetat-o si ieri si alaltaieri. I-am dat apa sa bea si apoi dracii din alea speciale pt. dinti sa le roada. Am vrut sa sun doctorelu' da' Nicu mi-a zis ca si fratele lui isi musca limba cand era mic si-i trecea de la sine. Azi m-am uitat la ea cand radea in hohotea micutu' si n-are decat o besicuta.

Io m-am hotarat cum fac cu serviciul. Ma duc. Nu am gasit inca bona, dar sper sa gasesc pana la sf. lunii. Daca nu, isi ia Nicu concediu si sta cu Nicholas si daca tot nu gasim o fortez pe mama sa vina la Bucuresti. Bai ce ma oftic ca maica-mea nu prea ma ajuta. Tin enorm la ea si ea la mine, da' cand e vorba de ceva mai greu...
Ea mereu imi spunea: cand vrei sa te intorci la serviciu vin eu. Si cand am sunat-o si i-am zis: a pai n-am varuit inca si in ianuarie am comisie...nu pot...Offf.Pana la urma, vreau nu vreau o sa ajung si la agentie asa cum imi recomanda Anda.

Daniela D, mamica de Nicholas(02.12.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/deleadaniela/detail?.dir=/be58re2&.dnm=2500re2.jpg&.src=ph

Mergi la inceput

Bulucinoi ceai nu bem deloc(nici noi nici el). Nicholas bea doar apa plata si scu curi de fructe, da' nu prea multa. Apropo' de apa, azi(sau ieri de fapt....hmmm....ce dimineata e)ii dam noi sa bea apa, bea el ce bea si odata se opreste si o arunca afara. Da' asa cu zgomot. Sa mor nu alta. Am zis ca s-a inecat copilu'. da' de unde. Copilu' incepe sa rada in hohote si mai cere. A fost un show de toata frumusetea vreun sfert de ora. S-a udat fleasca pe haine si a udat si parchetul. Da' l-am lasat sa se distreze. Si noi pe langa el.
Despre dormit in galagie Nico nu doarme decat in galagia pe care o facem eu si ta'su cand mai povestim una alta. Chiar am observat ca-i place sa stea intre noi si sa ne auda trancanind. In schimb daca ziua cand doarme el ma apuc sa trebaluiesc imediat e in picioare.

Pischinasoala intamplarea.Mi-e o frica de mor de fazele astea.

Uitai sa va zic ca maine ne duce tati in plimbare la munte. Daca gasim si daca-i place lu' Nico poate cumparam si noi calutz ca a lu' Sarah. Chiar Noki ii mai place lu' Sarah calutzu?

Poate mai scriu cate ceva pana va treziti voi. Asta asa ca sunt fata buna si va astept sa bem cafeaua impreuna.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/deleadaniela/detail?.dir=/be58re2&.dnm=2500re2.jpg&.src=ph

Mergi la inceput

Nasteasi Nico al meu transpira la ceafa. Doctorelu' zice ca-i de la lipsa de calciu si sa-i dau 10 zile/luna Ca. Saptamana viitoare mergem sa-i facem D3 injectabil.
Lavi Nico nu se ridica din scaunul de masa ca il strang bine in chingile alea. In schimb se ridica din carut si daca nu-s pe faza coboara din el asa cum stie( adik cu capu'-nainte).
Felicia cum adica cate lumanari se pun pe tort? Nu se pune una?
Cameliala cat mai multi ani impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MickeyD spune:

Bic - multumesc pentur raspuns. Cam de astea stiam si eu dar recunosc mi-ai dat ceva idei bune. Eram curioasa daca exista vre-o motivatie religioasa ... sau ceva mai profund decat ... stiu si eu amuzamentul parintilor. Imi spunea cineva din Corea ca la ei se pun doar 4 obiecte cu semnificatie stricta.
Am vazut si eu chestia cu telefonul mobil si cheile si nu-i gasesc justificare.
Inca o data multumesc
MickeyD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

nastea, ca intrebi de aspirator nazal... para mica, ca batista bebelusului are film...
pui ser in nasuc, eu pun un mil pe nasa, apoi acopar o nasa, scot aerul din pompita, pun la nas si dau drumul la para. repet operatiunea cu cealalta nara, sau pe aceeasi daca e necesar. ce iese, iese... si am la indemana un servetel, ca de multe ori ies pana la "poarta", trb sa-i "prind".

ne putem lauda si noi ca, gata, mergem in picioare. adica eu numesc mers in picioare momentul cand alege in 2 labe si nu in 4 sa se deplaseze. asa ca fi-mea misuna prin casa si danseaza de mama focului pe melodiile de la thomas engine...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Va multumesc din suflet pentru urari ! Sa va dea Dumnezeu si voua multi ani fericiti alaturi de sufletul pereche!

Ina, ma bucur sa aud ca sunteti bine ! -ici Rachelinei, samburelului si voua!

Cristina, eu propun si un tablou in care sa punem poza fiecarui piticlontz la 1 an ... il incheiem cu poza mezinei grupului, Dariuca mea!(asta pe langa tabloul de noiembrie!)

Taniutza, am ras cu lacrimi la filmuletzul cu Stefanel!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput