LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (96)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Tania cel mai tare film pe care l-am vazut pana acum. Am ras cu lacrimi!
Noki+Lavi abia astept pozele.
Cami felicitari pentru cei 4 ani!
Miha wow, ce de patanii
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Cel mai destept cedeaza primul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Tania, sanatate la Stefanel. Las-o pe soacra in pace. Imi inchipui ca e greu de suportat, dar tu zi ca ea si fa ca tine.

Pisichi, uf, bine ca ati scapat cu bine.

Mai fetelor sa nu va suparati pe mine dar am citit de multe ori aici de intimplari slava Domnului cu final fericit datorate lipsei de informare a parintilor. Aici esti bombardat cu informatii despre cum sa nu-ti expui bebelusul la tot felul de pericole de am ajuns paranoica. A nu lasa un bebelus sa se joace cu o punga de plastic este unul dintre cele mai coumne avertismente pe care le primesti aici. Uite ca eu nu credeam ca se poate intimpla ceva rau, dar iata ca da.
Fii-mea a primit de ziua ei un trenulet de lemn pe care il poti trage cu o sfoara si m-am gindit eu ca nu e in regula sa o las sa se joace cu el nesupracegheata. Ei bine, am avut dreptate. Azi, cind eram eu linga ea slava Domnului, ce facea mindra? Isi incolacise sfoara in jurul gitului si tragea d ea.

Buluci, no, no sleep cind e zgomot. O singura exceptie am trait pina acum, cred ca v-am povestit. Am fost la o nunta si trecuse demult ora ei de culcare si a adormit acolo, in toata muzica aia data la maximum. Am legat-o in "legatura" si a dormit inca doua ore cit am mai stat noi. De unde concluzia mea: "mai parsivenie, deci daca ti-e intr-adevar somn dormi."

In solidaritate cu bebelusii bolnavi eu am cazut la pat. Am avut ieri febra 38.2 si acum ma doare gitul rau rau de tot. Smaranda tot mucioasa e, asa ca nu e prea vesel la noi in casa. In plus, normal ca acum cind am eu nevoie sa ma odihnesc nu vrea sa doarma ioc. Cred ca ma duc sa scot pusca. Sa vedem cine cade mai intii: io sau ea?

MickeyD Se pune cite ceva care sa fie un simbol al indeminarilor sau/si preocuparilor pe care le va avea: carte - buna la invatatura, pix - buna la scris, surubelnita/calculator - tehnica, parfum - vanitate/ingrijita/cocheta, floare/instrument muzical - arta, bani - bogata, etc. Am vazut ca unii parinti pun chei si telefon mobil, dar eu nu prea vad semnificatia astora, poate al cheilor, dar al mobilului sa ma tai si nu stiu (poate comunicare?)

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Buna fetelor.
Camelia oscilo se da si preventiv,o doza pe saptamina.
Eu i-am dat in doua rinduri Patriciei cind am vazut ca stranuta mai des si incepusera si mucisorii sa se arate.
Acum nu stiu ce sa va spun...ori am fost norocoasa ori chiar e eficient.Nu au tinut-o mucisorii decit doua zile.

SIMONA si PATRICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

am o mare bucurie: un mail de raspuns de 9.500.000 mega dimensiune.
de la cineva care a redactat raspunsul cu ajutorul colegilor de serviciu. mor ce-mi place cand lumea implica si pe altii, adik cineva f. activ

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Tania, noi nu mai avem nimik!Ma oftic totusi ca i-am dat antibiotic!Azi a inceput sa pape normal, ca si inainte!.Nasul nu curge, doarme normal, nu se aude nimik in piept, culmea...o fi fost de la dinti!
Ma oftic de mor, ca nu pot vedea filmul cu Che Stafanuc!
Nastea, eu tocmai azi i-am luat de la hipp ceai de fructe de padure!A baut ceva.Este ceai granulat si se prepara ff simplu!N-am inteles nelamurirea ta cu prepararea ceaiului!
Miha, offf mami,si mie mi-a cazut de doua ori din pat , dar nu s-a soldat cu nimik!Imi pare rau!
Cami,iti doresc o casnicie frumoasa!, plina de romantisme, si nu reumatisme(ce-am mai ras de afirmatia Laviniei)

Dati-mi si mie denumirea exacta la oscillo ala, firma producatoare !Sa dau si eu o cautare prin farmacii!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Varsta lui Simon

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Bic
[ Isi incolacise sfoara in jurul gitului si tragea d ea.

De-acum incolo, s-a zis cu noi, okii pe ei ca pe butelie!

Poze

Varsta lui Simon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

bulucel, mai, nu te mai oftica atat, poate tocmai de la antibiotic si-a revenit teroristu', ca doar avea febra 40...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

OSCILLOCOCCINUM de la firma BOIRON.
Dar sa sti ca eu i-am dat cu de la mine putere...asa ca, sa n-avem vb la proces

Camelia multi ani fericiti !
hi hi ce tinerele sunteti...eu anul viitor fac 20 de ani de cind sunt cu sotul meu !(da nu se pune ca ne-am luat de fff tineri!)

Edit ca mi-am adus aminte ca ma intreba CRISTINA ce faceam la 4 dim.:
dulceata de gutui

SIMONA si PATRICIA

Mergi la inceput

Asa o fi, mai Cristina!
Vroiam sa-ti zic ceva: cind am pus intrebarea despre "somn in galagie", tare curioasa eram de Iris cu teroristul tau!
Bine ca l-ai trimis la gradinitza!

Mada, cum ai scapat de mincarimea aia?Si eu am asa ceva, inainte sa-mi vina ciclu cu 2-3 zile!Cum incepe sa curga nu mai am nimik!

Poze

Varsta lui Simon

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by simona dragusin

OSCILLOCOCCINUM de la firma BOIRON.
Dar sa sti ca eu i-am dat cu de la mine putere...asa ca, sa n-avem vb la proces

SIMONA si PATRICIA

Deja anticipai procesul?Oricum se va judeca in lipsa, ca nu reusesti sa ajungi in Azerbaijan!
Produsele homeopate si eu le cam dau cu " dela mine putere"!

Poze

Varsta lui Simon

Mergi la inceput