LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (96)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Dragelor, am uitat sa va spun , eu si sotul am aniversat 4 ani de la casatorie si mi-a oferit o la restaurant ... ca doi porumbei ! A fost placut insa n-a mai fost atmosfera aia romantik, ca intre proaspat "amorezati"! Tot de spiridushul jucaus am discutat, despre serviciu si ne-am amintit de cum ne-am cuoscut, prima intalnire, primele telefoane ... a fost frumos, ce mai !

Silvia, interesant raspunsul ref la osscilo ... si pe mine ma interesa ! Am putea sa le dam osscilo preventiv? Intreb si eu , nu stiu daca am zis o prostie!

Tania, cum fuse la dr? Da-ne vesti bune!

Ina, cum mai sunteti? Sper ca Rachelina e mai bine ... si tu impreuna cu samburelul la fel!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hello si pe seara. Am avut o zi super -full, dar super-placuta.
Fost in Cismigiu cu Lavi si Nataliciul exotic, super vreme, super povesti, super barfe.

Apoi am fost la mine la serviciu, ca era in zona, unde Titi a fost intr-o forma de milioane, a dansat, a povestit o gramada, a facut tic-tac,i-a incantat pe toti cu cate prostioare si habaucisme face. Fetele colegele mele - taote cu copii s-au socat cat de argint viu e si m-au compatimit sincer.
Apoi am fost in parc, a adormit tarziu, ca i-a trecut ora de somnic si cand s-a trezit era cu fundu' in sus, asa ca dupa un sfert de ora de urlete cum nu am mai auzit, am clacat si am venit in casa. Unde slava cerului a preluat-o tati si misuna cu ea pe langa mine.

Maine pe la 11.30 facem Priorix-ul. Sa ne tineti pumnii sa NU avem efecte.

Amu 2-3 raspunsuri:
Tania- of, sanatate infinita Stefanutului nazdravan. sa se in-nazdraveneasca la loc cum era inainte!

Bulucel-
1. noi ceai nu bem, decat extrem de rar, cand suntem bolnavi - de chimen si anason, facut d emine in casa. In rest bem putina apa plata, dar nu zilnic. Fii-mea seamana cu mine, nu se omoara cu lichidele. Sau ma rog, nu cere iar io nu-i dau.
2. cu somnul in principiu doarme iepureste si trebe sa merg pe varfuri. Asta mai ales seara,la culcare. Dar bucataria e departe, deci pot sa-mi fac treburile ok in timpul zilei. Radioul merge la ea in camera. Dar mai nou din cauza lui Ghitza intrigantul care vine la portitza exact cand fii-mea e pe punctul de a adormi, de sare Titi in sus de fund si incepe sa danseze, mai nou il inkid- radioul. - mama, ce topica am tras
Ziua in parc daca apuca sa adoarma, doarme ok, dar numai 50 de minute; bine, sa nu urle copiii, ca o incita si vrea si ea la joaca.

Pischi- ehehe...cunoooooastem faze de inghitit cele mai diverse prostii de care da prin casa. odata am patt-o si noi cu un plastic de la sosete si tot asa a vomitat tot micul dejun. de atuncea sunt mega-atenta cu alea. In rest, ce prinde baga in gura, dar in ultima vreme constat ca NU le inghite. Le molfaie doar.

Pasatul mancarii- da nene, pana la nunta. Unde vom merge cu doar 2 dinti la inaintare si de-a busilea. Asta ziceam ieri. Dar de azi a inceput cu avant sa mearga singurika, asa ca totusi cred ca va merge in picoarele proprii, dar meniul fa fi musai borcanase sau oricum piureuri.

Feli-

quote:
mea e dreasata deja, stie ca sunt nebuna
tare, tare de tot!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

No' acum hai sa va zic ce facu bubulina mea alaltaieri. Mai io cred ca o sa albesc pana creste fata asta, daca nu ajung pana atunci la nebuni sa-mi aruncati chiftele cu prastia.

Toate bune si frumoase, in sfarsit si noi sanatoase, al 2-lea exudat tocmai a iesit bine deci numai motive de bucurie. Adoarme pe la 11 si pe la 12 o aud ca scartaie,ok, si pana sa ajung la ea aud "poc"... a cazut din pat a 2-a oara dar de data asta nu stiu cum a cazut ca s-a lovit urat la nas si la buza plus plansete vreo jumate de ora de nu stiam ce sa-i mai fac. Busa de sus se umfla vazand cu ochii si nasu la fel. M-am speriat crunt, am luat fata si m plecat la dr. pediatra ne-a dat trimitere la ORL pt ca arata destul de urat si sa nu fie vreo ruptura de sept. mergem in policlinica ... niciun orl-ist, merg in sectie si dau de un nenea dr. care a fost dragut sa o vada. DOAMNE AJUTA ca nu a patit nimic, iritate cailee respiratorii din cauza loviturii ca recomandari: multe lichide, vitamina c si ser efedrinat.

Ieri am iesit si noi afara la amiaz ca a fost tare fain, cald, soare. am pus fata in carut si am plecat lelea, se juca linistita cu cheile cand o aud ca se inneaca.... cand ma uit la ea avea in gura niste funiute. Are o gecuta care pe piept avea un cap de fetita cu funiute in loc de par si fiimea s-a apucat sa traga cu dintii de ea;o funiuta i-am scos-o de pe gat si una din gura. Pana acum n-o facut asa ceva doar are gecuta asta din primavara, deci a tot purtat-o pana acum.

mai lavi ce belea si la voi... bine ca-i bine.

no plec amu ca vrea la mami
aaa..... mei fiimea sta e de groaza... in loc sa progreseze la mersul pe 2 picioare ea progreseaza in 4 labe... intr-o saptamana deja a prins viteza, e haioasa.

noapte faina

MIHA SI IULIA BUBULINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

miha nasoala patania ORL-ista! Din patutul de bb a cazut? Cum naiba?
Gecuta.. pana acum n-o interesau alea, probabil!

Camelia casnicie cat mai lunga si insorita!!! Asa-i, in timp, subiectele de conversatie se mai schimba... pe la vreo 60 o sa vorbiti de reumatisme...

Noki felicitari pt plecatul singurica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Intru si eu pe fuga, n-am mai apucat sa postez ca am lucrat destul de mult in ultimul timp. Am citit cam pe diagonala, asa ca vreau sa transmit sanatate bb-ilor nazdravani sau cu probleme si multa putere mamicilor care au grija de ei. Cami, aniversare fericita!

Noi ne chinuim la greu cu gingia de sus, se vad clar dintii in gingie, acum asteptam sa sparga. Maraiala cat cuprinde, trezit noaptea in tipete, alint, tot tacamul

Va pup dulce si sper sa intru din nou in curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Silvia, multumesc de raspuns. Asa cum am mai zis, i-am dar 3 flacoane, dar nu acum, randul trecut cand a fost racita. Acum cand am vb cu dr nu mai mi-a spus sa-i dau. De aceea te inteb daca se repeta tratamentul. Ii mai dau acum ca e iar racita sau nu? Ea are pofta de mancare, adica mananca normal.

Lavi si Felicia, eu am luat cadou nasilor la turta,o masa plianta de 12 persoane si un plovaras si o salopeta nasei mici. Eu zic ca e normal sa le luam ceva la nasi ca si ei cheltuie destul.

Dordia, ce cascaval ii dai tu lui Stefan?

Cata si Bianca-Maria

Bianca si noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Laviutza- nu am pus. daca e pun pozele in contul comun, la albumul tau, ok? Ca ala stiu sigur ca e privat. Dar maine, ca azi nu mai am timp. Ti-am povestiti io cum e cu timpul asta...

Meems- pai ce sa va uram? Eruptie usoara si rapida!!

Miha- hmmm...asa e, ploduletzii astai asunt pe zi ce trece mai habauci.

Camelia- yu-piii!@ Felicitari pentru 4 ani de corvoada. Glumesc, de iubire si suport reciproc. Doamne ajuta sa fie cat mai multi inainte!
Si noi am facut ieri 3 ani de cand ne-am hotarat sa ne casatorim. Asta ca stateam noi in chirie intr-o garsoniera si pe mine in ziua aia m-au apucat damblalele ca nu-mi mai ajunge spatul sa-mi intind tulendrele, deci trebe sa ne mutam, deci trebe sa cumparat apartament, deci sa ne casatorim.Dar de la logodna sunt 3 abia de Sf Andrei, de ziua mea.

Gata, fug la procedura de baitza.! Tai-tai! Somn usor la tot poporul!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Fetelor, va multumesc pentru sustinere si gandurile bune!

Doctoritza a zis ca e o rinofaringita virala (eternul si fascinantul "rosu in gat" de care ne-am saturat ca de mere acre!) si ne-a dat Nurofen de 3 ori pe zi si solutie de badijonat in gat. Am scapat de antibiotic, cel putin 2-3 zile, sa vada evolutia. M-a informat si ca e epidemie de pojar, din fericire nu avem bubitze.

Stefanel nu mai are febra, asteptam noaptea si sa vedem cand ne vom reveni si cu papa, ca asta ma dispera cel mai mult!

BULUCEL, voi cum mai sunteti? A trecu febra mare?

Mami-Cami - ce bine suna, nu? - felicitari la aniversare. La cat mai multi ani impreuna!!!

Feli, Lavi pai ca s-o zic pe aia adevarata, socrosenia e personificarea ipohondriei si, da, Lavi, ii lipseste empatia total, desi, de okii lumii, afiseaza una exagerata si falsa. Pai sa vedeti: dau sa iesim pe usa sa plcem la dr. si o vad cum se sprijina pe n blat si incepe sa se vaite:"vai ca era sa cad, sa lesin, vai de mine, eu o sa mor, o sa cad osata de nu o sa mai stiti de mine etc. etc.". Vine cu noi moarta-coapta (zicea ea) la dr. si in sala de asteptare o doamna ii zice: "vai ce va iubeste nepotelul, se vede ca sta cu Dvs.!", la care ea, uita ca cu 2 minute inainte nu se putea tine pe picioare si da-i, faloasa, ture cu Stefan, urcat-coborat scari, ce mai, nu i-l mai puteam lua din brate! Deci cu specatori,se schimba datele problemei..... In fine, apogeul a fost ca, dupa ce am plecat, imi asculta convorbirile la mobil dupa care imi punea intrebari (multe, nu gluma!) legate de ce am vorbit eu. Chiar nu era problema ei, dar nu se poate abtine, trebuie sa se bage! Am venit cu nervii ferfenitza, sper sa se mai dreaga pana dimineatza.

Lavi nu-mi vine in cap nici o idee ..cum sa-i tzintuim acolo. Maica-mea a mai vazut si stirea aia de pe tv cu fetita de 5 luni si acum m-a ingrozit si cu asta . Deocamdata stau cu okii pe el ca pe butelie.

Noki bravo pentru mamarutza devenita independenta. Acum sa te tii!

Tania & BB Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MickeyD spune:

Ziua buna
Probabil nu va mai amintiti de mine dar, eu una va citesc cat de des pot. Am o intrebare: ne pregatim cu zor de prima aniversare, si vrem sa rupem si turta. Exista o anume traditie referitor la ce se pune pe tava sa aleaga bebe?

MickeyD si bebe Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Si pentru ca tot v-am povestit de noul sunet descoperit de Stefan Nazdravan (apropo, i-am schimbat titulatura in "Che" Stefan ), ia uitati-va aici sa sa-mi spuneti daca nu www.dropshots.com/day.php?userid=111295&cdate=20061109&ctime=110432" target="_blank">seamana cu o gaina care tocmai a facut un ou!

Imaginea e proasta, ca e filmat cu mobilul, dar sunetul conteaza

Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput