LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (96)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Alinush, hai nu mai fii suparata. Nici eu nu am mai postat de la scandalul cu pricina, ca nu mi-a placut cum a fost pusa problema. Azi m-am razgandit :)

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Chiar Cristina, bine ca mi-ai amintit, vreau sa stiu si eu chiar daca nu tai mot acum: ce cadou ati luat nasilor cu aceasta ocazie?

Ela ce delicata e Dariuca, tare frumoasa! Are ochii albastri?
Ilinca are ochii albastri-gri, sa speram ca nu i se mai schimba.

Joy mama dar cate probleme! O sa intreb si eu de Imunobaby.

Dordia ce faci cu Stef daca te intorci la serviciu, ramane cu bunica?

Tania mama, ce noapte! Sper sa dea bolii de cap dr azi
Dar ai nervi tari, fata draga, pana acum o puneam pe soacra la punct imediat! A mea e dreasata deja, stie ca sunt nebuna

Buluci noi bem ceai de menta indulcit cu glucoza.
Nici Ilinca nu doarme in galagie.

Ioana de unde te plangeai ca nu merge Maria, acum n-o mai poti opri. Vezi cum e? Lasa, ca intr-o luna merge singura si scapa si bietul tau spate de cocoseala.
Eu am fost ieri la pranz cu chiti afara si a mers singura Din pacate o lua doar in directii interzise (adica spre buruieni uscate de la margine de drum) asa ca tot ma tineam dupa ea.

Pischi wow, ce sperietura! Bine ca ati fost langa ea.

Cristina 4? Stati bine, noi avem 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

feli, avem 5, da' ala mic abia a spart gingia, nu se pune... la utilizare.

mi-am amitit... mai, noiembrie nu era luna de la panou!??!
il terminam pe cel de anul asta?? sau mai punem si decembrie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nastea23 spune:

Buna, sunt la pamint, copilul meu de citeva zile transpira mult de tot, adica vreau sa spun ca transpira la cap, la ceafa, ce e asta? E racit?

Ce fericite sunteti ca bb dorm in galagie, dar micutul meu, nu si gata, liniste totala, plus la toate se mai trezeste de citeva ori pe noapte si vrea mincare.

Tot se vorbeste de ceai. Ce sfat imi dati si mie, cum sa prepar ceaiul, caci bb refuza sa bea ceai, apa plata sau lapte numai, e rau?

multumesc

Um amigo e alguem que compreende o teu passado, acredita no teu futuro e aceita-te como es.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nastea23 spune:

Am uitat, stiu ca e o intrebare c-am stupida dar, imi cer scuze:

Cum se foloseste aspiratorul nazal?

Um amigo e alguem que compreende o teu passado, acredita no teu futuro e aceita-te como es.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Buna seara,mamici:
sa raspund pe fuga,ca mama e la ea la tzara,e o nepoata de-a lui Buba la mine,si deja aud cu ma striga de la usha:mamaaaaa-mamaaaa-maaaa-ma!

Tamiuk,cum am zis si pe mess.,si dupa cum mi-a spus si dr.pedi,e o super-viroza prin bebelaci,feba mare nu o sa faca,ai sa vezi,max 38.5,apoi se stabilizeaza pana-n 38...dar o sa fie pb cu muci si cu mitzaiala,ca n-o sa poa'sa respire:deci,batista bebelusului la greu!ce sa facem,mergem inainte!!Multa sannatate lui tero!

Joy,da,asha i-am dat oscillo:1 dim,1 seara,in laptik,mai sa-i pui si stodal,daca tuseste,ca tot homeopat e,si vit.c pic,in apa de baut...cam asta am dat si eu lui shtef!

Eu ma bucur c-a-nceput sa pape,sa doarma bine...dar ce ma-ntind eu aci,ca deja plange!
Va poop!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Salutare!!!

Si eu repede ca nu ma lasa pitica...

De ieri a inceput sa faca ture in camera. Singura, in picioare. Daca pana acum facea doar cativa pasi acum nu se mai opreste.Sunt asa mandra de ea, e asa de haioasa...o dulcica!

Silvia, spune-mi te rog mai multe de oscillo. Cate zile se da? Se repeta tratamentul cand e copilul racit? Eu i-am dat Biancai 3 flacoane, unu pe zi, diluat in ceiut. Dar acum e iar putin racita (am si amanat vaccinul de un an), e mucoasa si tuseste. Dar azi a fost mai bine, nu a tusit deloc, doar putini muci.

Osteffy, pe unde umblii?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Bianca si noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Acum ne-am adunat si noi pe acasa.

A fost super cu Noki in parc! Pacat ca n-am putut sta eu mai mult. Noki te rog mult sa nu pui poze cu noi publice pe net.

Tania socrosenia ta nu ca e rea intentionata dar n-are empatie saraca. Asa cred eu. Ia si tu parile bune!!! Ce are Stefanel pana la urma? Multa sanatate si un pupic! Daca are rosu in gat e normal sa refuze papa solida.

Pediatra m-a mustruluit pt chestia cu bateria, ca e neglijenta, lipsa de supraveghere, chiar abuz si are dreptate; ca trebuia sa fi mers la Gr Alexandrescu, sau macar sa o fi sunat pe ea, etc, etc. Mi-a zis chestiile citite de mine pe net si ca Nati a avut mare noroc. Dar m-a mustruluit pe un ton asa de bland, numai bun sa mi se faca rusine.

Pot sa-i dau mazare, porumb boabe fiert - dar sa fie pasate si mai fara coji. Nu boabe, ca se poate ineca.

Apropo de n supturi noaptea mi-a zis sa nu-i mai dau noaptea sa suga, sa o mangai pe cap, sa-i vorbesc cu blandete, sa-i pun o muzica linistitoarte. In teorie suna bine, sa vedem in practica.

Si multe altele.

A, bineinteles ca a vazut zgarietura de la nas, buza sparta si vanataile de pe fata (pe care nu stiu daca Noki le-a observat dar la cat e ea de minutioasa am fost sigura ca o sa ma intrebe ce-i cu ele); m-a intrebat si eu am cam scaldat-o, ca nu stiu cand si le-a facut.

Tania sa ne gandim la o solutie sa nu se mai ridice ai nostri in scaunele de masa, sa n-ajungem la urgenta cu ei cazuti. Zau, eu sunt ingrijorata ca intr-o buna zi o sa cada pe gresie.

Ceai n-a baut Nati pana acum si nu vad nici o problema. Doar san, apa plata si supa.

Feli eu n-am luat nici un cadou la turta, ups! Ce, trebuia?!?! Mie de ce nu mi-a spus nimeni?!?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Catuta,se da un flaconel dimin si unu'seara,ca e DEJA instalata gripa(sau viroza);asha sa-i dai si tu Biencutei;da,si shet tusea,dar de fapt,tusea de la viroza asta e de fapt o-nnecatura cu muci multi!si-o sa vezi ca tusesc saracutii!asha,tragand o linie,nu e o super-raceala,cu febra,cu zacut mult in pat,nuu....stef era plin de energie,dar ma omora ca nu manca si nu bea apa,ca nu putea sa respire,si i se facea frica;ii era foame,saracutu,dar nu putea respira;mai mult in somn manca;ce sa-ti zic,a fost o zi(perioada de maxim a virozei)cand NU a mancat decat 100 ml lapte pe 24 de ore!si apa-IOC!
multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Lavi habar n-am, doar vad ca se discuta de cadouri. La noi in familie n-a mai fost un copil mic de cel putin 15 ani, asa ca nu am avut unde vedea obiceiurile.

Alta chestie pe care n-o mai stiu: cate lumanari se pun pe tort? Cu una in plus fata de cati ani implineste, nu?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Cel mai destept cedeaza primul

Mergi la inceput