LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (96)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

neata,

despre dormit in zgomot,la noi nu e o regula,uneori doarme cu televizorul sau muzica data drumul ,nu f tare,alteori treb sa fie cea mai adanca liniste ca si daca ma misc in pat se trezeste.E haioasa tare cand eu cred ca a adormit si deschid televizorul,ei bine aude zgomotul acela fin cand se deschide tel si intr-o sec e in fund
azi e f suparata,tv k lumea este acum kiss fm,si e jale mare la noi ca sta si se uita si nu ii place muzica ,cred ca se invatase cu ordinea melodiilor de acolo,ca acum sta si asculta atenta pana incepe melodia si apoi se stramba si nu mai e atenta,iar cand e vreo melodie cunoscuta se ridica repede si rade si danseaza,dar se va obisnui in cateva zile

am si eu o intrebare,cu ce sa o dau pe buze ca le are mai mereu aspre?
a slabit ffff mult nici nu vreau sa o cantaresc,dar i se vad coastele si picioarele sunt asa slabe nu exagerez dar daca dupa 3 zile de bolnavioara slabise 600 gr,in ultimele 3 cred ac a mai dat jos ,offfffffffffffffffff

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

gooda dimineata.

am dormit 2 nopti cam 5 ore legate, apoi inca 2 deci sunt fres.

va citii si ma minunez de toate cele pe aici:
-baterii inghitite
-cazuti din patut, inghitit cosite de la fetite (MIHA, ai grija de fata, da?),
-socresenii care se baga ca musca in lapte(TANIUTA socrela ta parca ar fi a mea: mai mama, dar asa ma doare piciorul asta, oare ce oi avea la el??? eu de colo (nu reproduc aici ce raspund debiteaza emisferele mele cerebrale): las ca si pe mine ma doare de nu ma pot da jos din pat dimineata....ea: da mama, dar tu esti tanara!!!

CRISTINAMH bravos pt merg in picioruse. al meu nu-si da drumu singurel....

LAVI ai practicat nesuptul noaptea??? merge??

MEEMS las' ca ies ei si dintii si dormim si noi linistiti.
partea nasoala zic eu..e ca ramanem cu copii mofturosi si rasfatati.

CATUTZA pe prospectul la oscilo scire ca se da si preventiv, pt intarirea sistemului iminitar cate 1 flacon pe saptamana timp de 6 saptamani.
eu asa ma gandisem sa-i dau.
dar cred ca daca tot fuse curaceala asta si acum cu mucii astia care nu coboara si cu tusea o sa-i dau 2-3 pe saptamana.

SILVIA de sfaturi si-mi pare taaare bine sa te aud mai vesela.
mai ii dau ca sirop de tuse EURESPAL si fata de prima data cand i-am dat si fara rezultat, acum incepe sa se rupa ceva ceva acolo.
si MARIMER-ul mi se pare mai bun decat STERIMAR. sau poate acum incep sa-i cada lui mucii....

PISCHI moooama ce de dinti are fata...si noi abia il vedem pe al treilea...

BIC...mi-a placut asta..." De unde concluzia mea: "mai parsivenie, deci daca ti-e intr-adevar somn dormi." buuuna faza.
sa fii atenta cu chestiile cu sfori, lui fimiu ii placea sa doarma cu o jucarie ca soarele care o trageai de sfoara si canta.
da mi-era frica sa i-l las in patut, dupa ce adormea il lua de acolo.

CAMELIA multi ani fericiti!

MickeyD pui pe tava...aproape orice: oglinda, pieptane, foarfeca, ciocan, patent, ac cu ata, bani, aur chei de masina, carte, creion, ruj..o floare..uite ca nu prea imi mai vin in minte...
dar cam ce ar putea avea o explicatie pt viitoarea profesie.

INAlas ca o sa ai tu grija cum trebuie de RACHELINA pufosica, dupa ce se face mare si samburelul mic ca s aiasa la lumina.
si eu zoc sa nu o iei gata....sunt bine si haii sa daram muntii.
no way! SA TE MENAJEZI, sa ai grija de tine.

TANIA am vazut filmuletul de 2 ori...este super comic STEFANELUL, prima oara credeam ca nu el face... ca este unul dintre voi..

ELA

quote:
slabit ffff mult nici nu vreau sa o cantaresc,dar i se vad coastele si picioarele sunt asa slabe nu exagerez dar daca dupa 3 zile de bolnavioara slabise 600 gr,in ultimele 3 cred ac a mai dat jos

mama, da-i dolofana rau la fata. adica zau nu pare asa de..silfida ca fimiu.
cineva mi-a zis alaltaieri la piata ca fimiu e mai gras decat ea!!! auzi si ca se vede ca-i baiat!!!
am intrat ieri in casa pe la 17.15.....
sa aduci fata la cantarul meu sa vada ocularu cat a slabit.
ca o punem una doua pe ingrasat!!!

CRISTINAMH ai mai baagt poze in tablou??? pai uite eu o sa-ti trimt si pe noiembrie, inclusiv datele pt grafic, dar vasesem ca acolo numai erau actualizate...

GANDACEL tu spuneai ca BOGDANELU' este uracios cand il imbraci dezbraci??? ce metode folosesti? ca eu am apuizat stocu de materie cenusie...

agta ca ieri nu am spalat pe jos si nu am sters prafu in casa.

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hello fetele!

Azi suntem mai matinale ca tati a binevoit sa buseasca toate usile pe care l avem in casa pana a plecat la servici, nu stiu cum reuseste...

Ina yupyyy, ma bucur ca sunteti ok, asa cum ma bucur ca ne mai dai vesti proaspete. . Cat despre socrosenie..la fel face si a mea, dar io n-o bag in seama Mi-a placut ca i-ai zis si tu Silviei sa iasa zinic cu piticul...io ma tot rog de ea si nu-mi iese, io-s fan iesit afara zilnic, Miruna nu-ti mai spun, abia asteapta. Ai mare dreptate ca treaba asta me relaxeaza enorm de mult pe amandoua. Plus ca m-a subtiat bine la capitolul Kg pe mine

CristinaH felicitari ptr mica mergareatza dansatoare!!!

Danida poate totusi reusiti sa gasesti o bona in care sa ai incredere si sa mergi cu sufletul impacat la munca..personal cred ca agentia e cea mai sigura varianta, macar sunt verificate..costa mai mult dar e mai sigur

Noki+Lavi da' poze ceva de la intalnire nu puneti???

Silvia uite ca ti-a zis si Ina acelasi lucru pe care ti-l tot zic si eu....vino soro cu noi la barfa zilnica..

Buluci io am scapat de mancarimi cu LOMEXIN ovule (se pune un ovul si peste alte trei zile inca unul, intre ele nu te speli inauntru deloc). E bun ptr toate tipurile de micoze, nu doar ptr candida. Io am facut si analize, luni iau rezultatul, sper sa fie ok. Daca nu..il iau pe Tutu de proaspat, ca abia vine de prin tari straine

Ela noi suntem fani UTV, de cand ne trezim ii dau drumul si canta pana seara. de uitat mai putin, dar de ascultat si dansat, la greu

Ma duc sa fac papa ptr copil si revin

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neatza si de la noi!!!

Ina ma bucur ca sunteti bine si mai ales ca samburel e ok. Sanatate muulta!

Camelia sa fiti fericiti si impliniti!

Cristinamh felicitari pt mersul Irisucai. Noi in 2 labutze mergem de mult dar tinandu-se de mobile, pereti etc. Netinut nu merge nici macar de o mana. Daca nu se tine cu amandoua...se lasa jos si o ia in 4 labutze!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Silvia apropo de ce a zis Ina si madau, uite eu ies afara de 2 ori pe zi cu Nati (o data la plimbare si o data dupa Silviuc la gradi) si uite ce moral bun am, atat de bun incat nu ma ingrijorez nici daca inghite o baterie!

Joy i-am daaat azi noapte sa suga, dar numa 1 data,pe la 3. S-a mai trezit la 9.30. Problemoasa e ca pana nu-i dau alt lapte, pot presupun ca poate nu s-a saturat fata, si de-aia face circ. Dar dupa supt am mangaiat-o, alintat-o, ca sa nu se mai ridice iar in picioare in urlete.

Nu stiu de ce ieri s-a trezit de 4 ori si azi 1 data, habar n-am.

Bic si Natuc, orice prinde lunguiet isi pune dupa gat. De groaza! Silvia nu avea acest mirific obicei.

ce ma bucur, cum invata fetele mele una de la alta! Zilele trecute, vazand-o pe Silvia ca deseneaza, a luat si Nati un creion si a dat cu el pe foaie, n-a iesit nimic pt ca n-a apasat destul, dar a invatat ce se face cu creionul si isi doreste sa deseneze si ea!

Ina ma bucur mult ca l-ai vazut pe dolofan la eco!
Chiar ca se aseaza lucrurile si la voi. Acu esti sigura ca o mai chemi pe socrosenie?

Si taica-meu EXACT la fel, la fiecare telefon (= in fiecare seara) ma intreaba daca mai zice Nati vreun cuvant nou si daca merge singurica. De vreo 2 luni incoace.

Joy tare aia: macar tu esti tanara!

Tania o stim noi pe soacra-ta de cand erai graviduta!
Dar de ce a trebuit sa o iei cu tine la dr?
Odata asteptam la pediatra si a intrat o mamica cu copilul lasand-o pe bunica in sala de asteptare. Un alt bunic o intreaba: dar de ce nu intrati si dumneavoastra? Raspuns, vadit malitios: asa e ea, independenta!

Ela pe buze cred ca poti pune: bepanthen sau crema de galbenele - in strat subtire.

Mergi la inceput

cristinamh tabelul cu greutate/lungime pana la ce varsta se face?

Mergi la inceput

catutza cu cadoul pt nasi... asta este, data viitoare!
Sicer, eu una daca as boteza, as face-o din suflet, fara sa astept ceva inapoi si asa cred ca gandeste si prietena mea.

ioana77 ce bine ca te-ai razgandit!!!

Pe alinus o astept si eu inapoi cu drag!

Noki mi te inchipui pe tine bombanind ca nu mai ai unde sa-ti pui lucrurile si cerandu-te in casatorie!
O sa punem si poze!
Poate reeditam, cand mai prindem vreme buna! (nu musai in Cismigiu)

Am vorbit ieri cu Corap i-a bulit Andrei nu stiu ce la PC asa ca nu poate sa intre. In rest sunt bine, se mai lupta cu diareea Ardeiasului care nu prea (de)gusta mancarea de regim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ela pe buze ii poti da ori cu crema cu galbenele, ori..eu ii dau Mirunei cu Klorane bebe, crema ptr fatza ptr vreme rece. E foarte buna, stiu asta ca mai atentez si eu din cand in cand la ea [oops]

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

da mai LAVI adica vezi doamne, ia-i mai batrana si o doare mia rau, plus ca mia are si altele....plus ca ea sigur nu se mia face bine, eu pot sa mai sper.

ce draq sa mai sper frate ca daca ma las pe vine mor pana ma ridic in picioare?? si am zile cand ma tin de cate ceva sa ma ridic.
sau am avut zile cand l-am lasat pe pitic jos din brate (cand nici nu statea in fundulet bine) m-am ridicat si apoi l-am luat si pe el...
sau ca nu pot calca pe toata talpa... ca ma innebuneste durerea.

ANDA ce-ti fac picioarele??? ti-ai mai revenit??
si vroiam sa-ti mai zic ca abia cand ai zis ca ti0era frica ca mori la nastere mi-am dat seama de ce erai asa de "disperata" de durerile nasterii si de pragul de durere al fiecaruia.
te puuup si sper sa nu mai ai vreodata in viata parte nici macar de un sfert din durerea ce ai avut-o.

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Dani, sa aveti vreme frumoasa la munte!
Si Simon are un calutz, dar nu e prea fascinat de el!Cred ca inca nu -si da seama cum sa-l folosesca!In skimb mi l-a calarit o pustoaica de 4 ani, care mai vine in vizita la noi!
Cristina, felicitari ptr bipeda!
Noi abia acum am descoperit mersul in patru labe, dar cind se plictiseste revine la tarat pe burtik!
Tania, am reusit sa -ti vad gainusha!Doamne, dar frumos mai e!

Ma duc sa pregatesc ceva de mincare ptr Mister!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Varsta lui Simon

Mergi la inceput