LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (96)
Raspunsuri - Pagina 9
Buluci spune:
Cine are timp si chef sa-mi spuna si mie cum descarc filmele de pe telefon pe pc!?
Eu n-am camera video si nu vreau sa pierd momentele astea asa de hazlii: tip gainusha Taniei!
Computeristelor 
Cristina Baku &
Simon(26.12.2005)
Poze
Varsta lui Simon
anda77 spune:
joy, merci de intrebare, laba piciorului drept nu o pot flexa ca si pe cea stanga, dar nu ma mai doare la distante mici de mers. distante mari n-am incercat.
ba io sper sa mai am parte, dk intelegi ce vreau sa spun![]()
ela, trebuie mai multa hidratare iarna pt. buze. ia indoap-o intr-o zi cu multa apa sa vezi ca nu le mai are uscate, chit ca e frig.
mai vreau sa raspund, dar mai intru pe du-amiaza ca e nenorocire azi la serv, crima si pedeapsa de dostoievski.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
brado73 spune:
Buluci, spune ce model de telefon ai, ca sa-ti spun ce sa faci. In principiu, intri pe site-ul producatorului, descarci softul corespunzator telefonului si il instalezi pe PC. Asta-i partea usoara. Apoi vezi cum te poti lega la computer, printr-un port infrarosu sau Bluetooth (daca are si PCul si telefonul) sau clasic, printr-un cablu de date (pe care-l cumperi, dar sa fie compatibil cu telefonul tau, asta tot de la producator afli). Restul e floare la ureche...
Doru, tatic de Ilincuta scumpa
, si sot iubitor de Felicia 
tania-z spune:
Neatza! tare urat e pe la Sibiu si la noi e a 3-a zi de regim exclusiv lapte.
Ma bucur ca v-a placut filmuletzul, il dedicam norei mele
Anutzache careia ii uram LA MULTI ANI fericiti alaturi de super-parintii ei! 

Noi am avut o noapte proasta, Stefanel a facut iar febra pe la 5, a facut 39.8. Iar supozitor, acelasi ritual de culcare ca noaptea trecuta. saracul tati era zombie rau dimineazta si a trecuit sa plece la Brasov.
Buluci ce ma bucur sa Simonel e mai bine..lasa ca are dreptate Cristina, poate antibioticul si-a facut treaba acolo. 
Joy pai soacrele noastre au urmat aceiasi scoala
. Si eu am probleme cu genunchii, la control mi-a zis dr. ca ar fi inceput de artrita
, m-am cam isterizat, ca am zis ca e boala de vartsa a III-a. Dar ce sa fac, fac impachetari cu fenilbutazona in fiecare seara dar evit sa-i spun socrosheniei ca imediat imi zice:"vezi, si tu te plangi!"
Ina asa e, nu era de ras ce ai scrsi despre socrella-acrella, dar ai avut tare mult haz si nu m-am putut abtine sa nu zambesc
. Imi si imaginan pe rachelina si militaria, puloverele crosetate si cate 2 caciuli pe cap! Uite ca ajungem sa schimbam acelesi impresii ca in perioada de sarcina
.
Bic fix acelasi sfat mi-l da si husbandul, cu deosebirea ca el il poate aplica si eu, ca proasta, nu
.
Lavix nu ma intreba de ce am luat-o cu mine...din inertie. Ziceam ca o las pe urma acasa. Ai gasit vreo solutie cu scaunele? Sau sa intrebam inginerii de pe forum 
Ela isi va reveni pitica ta, m-am uitat la poze: e o dulce si o voinica. Nu se lasa ea asa usor, o sa vezi!
Anda sa-l vezi pe fiu-meu cum mangaie coperta revistei Tango (fix pe okii lui Florin Piersic Jr) si zice: "tati-tai". ![]()
Tania & "Che" Stefan (17.12.2005) Nazdravan
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
ela27oana spune:
fetelor multumesc de raspunsuri,voi incerca cu crema de galbenele ,ca la bepanthene face urat

anda si eu am zis ca poate de la lipsa de apa ca ea nu prea bea apa asa multa,dar si zilele in care a baut multa apa si ceai tot asa au fost
TANIA SI FELICIA 
si multumimde aprecieri,
TANIA intradevar este voinica si energica isi va revenii,dar ma uit la ea ca este inca slabita ca tot se clatina cand sta in picioare
si uite ca tot vroiam sa va intreb ceva mai de mult,uka cand se enerveaza i se inroseste ochiul stang sis e face mai mic si asta de mica ,mai nou se face pe obraz si frunte numai pete rosii,si asta se intampla si cand mananca repede si ii e somn,a mai observat cineva asa ceva?????
Ela si Oana-Daria
tania-z spune:
Am uitat sa raspund, eu pe buze il dau de mic cu strugurel obisnuit pt buze (Labello, parca). L-am dat si iarna trecuta, fara probleme.
Che Stefan tocmai mi-a tras un cap in gura. Sa vedeti ce buza umflata si plina de sange am
Si diseara trebuie sa merg la un restaurant dichisit, la Topul Firmelor din Sibiu. Voi lansa o noua moda, cam afro, cu buza asta ![]()
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
crissy77 spune:
Intram si noi in clubul copiilor bolnaviori. Probabil o indigestie. Azi dimineata la 1 a vomat, pe la 5 schimbam un kk pastos, intre 8.30 si 10.30 am mai schimbat 2 kk apa-apa. De atunci nimic nou la orizont. Am inceput sa-i dau ceai de menta si il astept pe Stefan sa-mi aduca Smecta. Nu a gasit Humana Electrolyte asa ca o sa-i dau Biotics in loc. Sper sa fie bun.
I-as cumpara si lapte fara lactoza. Dar nu stiu: se introduce treptat? Ea acum bea Milumil 2. Daca vreau sa-i dau Nan sau Humana fara lactoza trebuie sa introduc treptat? Adica azi o masura, maine 2...?
Of, tocmai mi-a venit un damf. Ma duc sa mai schimb un kk
Cristina Negara cu
Elise-Stefania, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise
Poze 10-11 luni
tania-z spune:
Cristina, eu i-am dat Humana HN (fara lactoza) dintr-o data, nu treptat. daca face diaree apa-apa, nu are voie sa bea lapte, decat de mama, daca mai suge cumva.
Mihaelutat spune:
Buna dimineata fetele.
Am vazut ca sunt interbari legate de bone. Eu pe a mea am gasit-o prin agentie. Agentia mi s-a parut foarte serioasa, eu ajungand la ei printr-o recomandare. Asa ca daca doriti contactele agentiei dati un pm si va spun.
Tot legat de bone, da data asta de a mea, nu stiu ce naiba are, ca de cateva zile e cu fundul in sus, are numai replici de genul "eu sunt sluga", asta desi a fost invitata la toate evenimetele familiei in calitate de oaspete si nu de bona. Dar o pun pe seama oboselii, poate au lasat-o nervii si pe ea ca are si o situatie familiala mai naspa. Partea buna e ca Titi o iubeste si ea pe el si se intelege de minune, nu am ce sa ii reprosez. Poate dupa week-end se intoarce mai bine dispusa.
Legat de soacra,a mea se incadreaza in tiparul deja clasic, al ipohondrilor. Tot timpul are ceva, nicodata nu e bine. Am dus-o la 100 de medici ca era convinsa ca are ceva la inima. Dupa mii si mii de consultatii la tot felul de clinici, cu tot felul de aparate tot nu e convinsa ca nu are nimic la inima, desi toate diagnosticele sunt negative. A mai auzit ea de nu stiu ce aparat si ma roaga sa ii fac o programare ca poate iese la ala ceva....
Bineinteles toate consultatiile au fost sponsorizate de Casa de Binefaceri Toader, adica noi, ca de de asta l-a dat pe fi-su la scoala...
Pe cale de consecinta accesul ei in casa noastra a fost restrictionat, ca na doar e bolnava, daca ii da si copilului
.
Cam asta cu soacra mea. Ma opresc aici ca daca nu scriu un roman intreg de spre ea si sughite si cine stie o apuca criza de inima
Dar nu am eu norocul asta.
Mihaela
album dn Titi
joy04 spune:
repede intru sa-i zic lui BULUCEL ca depide de telefon.
eu de ex trebuie sa mut in memoria externa si apoi le dau cut paste.
o merge si altcumva, dar trebuie sa citesc cartea,
am un sonyericson k750i
is cu piti in brate.....
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut