LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (96)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

quote:
Originally posted by Mihaelutat

Pe cale de consecinta accesul ei in casa noastra a fost restrictionat, ca na doar e bolnava, daca ii da si copilului.
Cam asta cu soacra mea. Ma opresc aici ca daca nu scriu un roman intreg de spre ea si sughite si cine stie o apuca criza de inima Dar nu am eu norocul asta.
Mihaela

album dn Titi

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Cristina noi tocmai ne-am revenit din indigestie si iti spun ce am facut noi:
dupa voma nimic 2 ore si apoi putin ceai la 5-10 min.
dupa 6 ore de la voma- piure de morcovi
Nan fara lactoza-introdus tot odata, trecerea apoi la laptele vechi dupa vindecare se face treptat.
Orez cu morcovi, banana, mar copt, carne fiarta separat.
Enterol- a functionat mai bine ca Smecta
Debridat pentru crampe- Titi avea niste crampe mai nasoale decat colicii.
Ceai si lichide la greu.
A durat cam 5 zile. Pofta de mancare foarte redusa. L-am lasat sa manance cat vrea si cand vrea.
Speram sa va fie de folos si va uram multa sanatate
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Ola si de la noi!
Lavi, daca gasesti secretul nealaptatului noaptea poate ni-l impartasesti si noua. Ca asta noapte s-a trezit de doua ori, am lasat-o sa maraie cate juma de ora pana a dat in plans de-a binelea si nu a tacut decat dupa tzitzi. A doua oara chiar am luat-o in brate, am pus-o pe pieptul meu, eu culcata fiind, dar ti-ai gasit sa taca. Cum o pun pe canapea isi scoate suzeta si ia pozitia de supt. Si la noi sunt seri cu o trezire si altele cu 2, 3, nu am gasit inca misterul lor.
Tania, Ina, dupa povestile voastre realizez ce noroc am ca ma vad rar cu soacra, oricum ea nu a ajuns chiar la nivelul asta.Va admir cat de mult le tolerati, eu demult eram la cutite cu ea, daca mi-ar fi facut faze de genul ce,lor povestite de Tania.

Gata ,plange crocodila ca nu-i dau atentie, revin acusi

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Multumesc fetelor pt raspunsuri. Dupa cum ma asteptam, nu am gasit Humana Electrolyte. La o singura farmacie din oras au avut candva demult. Acum si-au notat comanda si pe Marti aduce. O sa luam sa avem in casa. Poate pana atunci ne trece boala.
Mihaelutat, Elise a vomat azi dim. la 1. Pana la 9 nu i-am mai dat nimica pt ca a dormit. La 9 i-am dat lapte de care bea ea. Nu m-am gandit ca are diaree. Acum i-am dat niste banana cu branza si mar copt, cantitate infima ca nu prea a vrut sa pape. Ma duc sa-i fac pilaf de orez (fara carne si cu mult morcov) si mucilagiu.
Mi-am sunat pediatrul si nu e in localitate. M-a sfatuit sa merg la celalalt pediatru... O animala. Fiinta aia nu are ce cauta intr-o maternitate. Terorizeaza mamele. O stiu pe pielea mea. Asa ca zic pas si o sa merg cu ea la policlinica daca mai face un kk apa.

Cristina Negara cu
Elise-Stefania
, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise
Poze 10-11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Cristina, si voi cu probleme? Sanatate multa va dorim si tinem pumnii sa scapati repejor !

Ioana, eu nu o alaptez pe Daria noaptea de la 5 luni cred ! Ii dau doar ceai sau apa fiarta si racita. Se trezeste de cateva ori si mai aleas acum cu dintii in plina eruptie ... insa nu-i dau sa suga mai devreme de ora 5 dimineatza!
Aaaa, intreba cineva daca bebe papa mancarea doar pasata cu furculitza ... Dariuca mea a inceput sa o manance doar pasata cu furculitza, nu mereu, insa suntem pe drumul cel bun!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hello si de la noi! La mine bate vant de libertate, ca mama e in parc cu galusca si io forumizez in liniste si pace de la ea de acasa!

Raportam si noi o noapte proasta, in care s-a trezit la 3.30, ca deh, aseara a papat doar 120 ml de lapte si ala cu mega-scandal. Asa ca am incercat io s-o aburesc cu apa, am luat-o chiar in patul mare, dar pana la 5 cand i-am dat laptele nu a avut stare. Apoi noroc ca a dormit ok pana pe la 9.30. Si ma gandeam cu nostalgie de cand nu i-am mai dat papa noaptea...eheheh, de luni de zile buuuuuuuune.

Am fost si la control, am facut Priorixul, a plans putin si gata! Subcutanat, in manutza. Ne-am cantarito-masurat si avem 9 kile - am mai luat 100 de grame de la ziua ei si 76 cm! Io-s super multumita. Si ca de obicei a facut show pe acolo cu dansuri si cantace, tras de toate alea si dat din fund. Da' toate pana la controlul cu stetoscopul cand a fost jale si a plans rau. E clar ca NU se face doctoritza.

Am citit cam pe diagonala, dar bag 2-3 raspunsuri:

Tania -de nota 10 gainusha ta!Of, sanatate multa ca am am citit ca iar ati "petrecut" azi noapte.

Ela- noua ne apar pete rosii pe fatza cand e suparata rau si urla isteric. Dar trec repede dupa ce nu mai plange. Cam intr-un sfert de ora.Ukai! Io pentru buze as incerca si clasicul ulei fiert. Rau nu are ce face, ca hidrateaza. io pe ala il folosesc la orice chestie care necesita ungere dpdv copil, ca si asa il am in casa ca la noi e mereu buba cu fundicul.

Tot Tania-

quote:
Sa vedeti ce buza umflata si plina de sange am Si diseara trebuie sa merg la un restaurant dichisit, la Topul Firmelor din Sibiu.

Asa si io, diseara merg intr-un bar de fitze maxime, la ziua nasei lui Sarah, girls only, spre disperarea mea si a lui Adila. Si incepe treaba la 23, cand va dati voi seama cam cat de fresh sunt io. Da' partea buna e ca am avut scuza sa merg la coafor dupa-amiaza.Partea proasta e ca nu am cu ce sa ma imbraaaaaaaaaaaac si nici rost de investitii in toleturi de iesit in oras nu este.

Negara- trecerea se face direct, asa cum au zis si celelalte fete.Of, micutza Elise. Sanatate maxima!

Hi hi hi..gata, sunt la zi cu cititul!Mai scrieti, ca amu am timp sa citesc.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Cami, bravo tie cu reusita ta, ma gandesc ca daca o luam si noi mai din timp eram acum pe calea cea buna.
Ina, pupici pt samburelul dolofan si multa sanatate la toti 4 din casa.
Cristina N, sanatate la pitica, of si voi la rand

Fetelor, azi am fost intr-un depozit de materiale de constructii si mi-au curs ochii dupa minunatii de culori la gresie si faianta, unde erau cand ne-am renovat noi apartamentul?

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

Ptiuu, ca dupa ce abia am timp sa scriu, mai si pierd bunatate de mesaj…

Reiau:

Ioanaa, super super super poze la tunsulica. Mai ales “melancolie de toamna”. Extraordinara Mariuta ta! Excelent. Bravo tie ca te pricepi!! Si mie imi place mult sa fac poze numai ca nu prea am simt artistic.

Si noi dam oscilococcinum preventiv, o data pe sapt., jumatate de fiola dimineata, jumatate seara, dizolvat in lichid, dat cu seringa. (ce-I mai place sa-I dau cu seringa. Acum dam si calciu si vit. C, si e ff incantata seara cand vede ca I le pregatim. Dupa ce se termina, ar mai vrea, asa ca-I mai bag si apa chioara, plata pana se satura de seringa sau ne plictisim noi.)

Camelia, bravo voua ca ati putut petrece in 2 aniversarea nuntii! Multi ani fericiti va doresc si eu!!! Sa va bucurati de fiecare clipa petrecuta alaturi de ochioasa Dariuca!

Mai fetelor, cu soacrele nu stiu ce sa zic. Bucurati-va ca le aveti, asa cum sunt. Io nu am avut parte de soacra, mama lui Doru a murit cand era el mic de tot. A ramas marcat, si acum sufera…acum cateva zile avea al meu sot ochii umezi cand ascultam melodia “mama” a Cleopatrei [pentru cunoscatori, stiti cat de duioasa e melodia] si io strangeam in brate pe fi-mea. As vrea sa am si eu soacra!!!

Ia, preventiv sa dau un send ca nu se stie niciodata!!!

melku & Daria Virginia (2 nov 2005)
Am implinit 1 an!
www.dropshots.com/melku" target="_blank">FILMULETE
Varsta Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Joy aceeasi pb cu picioarele o am si eu dar la mine s-a ameliorat situatia. la mine se datoreaza in principal din cauza tonajului si am facut radiografii ca nu mai puteam merge de dureri. Daca ma asezam...imi dadeau lacrimile cand ma ridicam. Si osos nu e nik dar...articulatiile sunt varza asa ca am facut o tura de fizioterapie si acuma sunt bine. Genunchii nu ma mai dor deloc iar glezna si talpa stanga doar daca fan km muuulti pe jos.

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Melcule- ai dreptate. Mai bine cu decat fara. Trista povestea sotului tau, oricum.

Ioana77- ehehe, pai nu stii ca asa e in domeniul renovarilor. Dupa ce termini apare invariabil o oferta mai atrctiva. Sau se schimba moda?

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Prietenia este lucrul cel mai greu de explicat. Nu este ceva ce se poate invata la scoala. Dar daca nu ai invatat ce inseamna prietenia, inseamna ca nu ai invatat nimic.

Mergi la inceput