LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (96)
Raspunsuri - Pagina 11
camelia_daniela spune:
Multumesc inca odata pentru urari si aprecieri ! 
Ioana, nu te gandi ca acum e usor (faza cu nealaptatul noapte) ... si Daria eare somnul foarte agitat, se trezeste, marie, se ridica in picioare si de vreo 3 nopti nu pot sa o mai culc la loc in patutz... tre sa o iau cu mine in patul mare, sa ma simta langa ea ! Asta e, eu ma tin tare pe pozitie si nu ii mai dau sa suga noaptea (doar ceai sau apa!).
Melku
!
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)
ioana_77 spune:
Melku, multumim de aprecieri, pupam si noi pe Dariuca (una din preferatele mele).
Cami, am uitat sa va felicit pt cei patru ani de casnicie. Sa va mearga bine in continuare si sa fiti fericiti impreuna cu Dariuca voastra.
Maria a descoperit cum sa se ridice in fundulet in pat (chiar daca tarzior) si exerseaza zilnic.
Suntem departe de performantele lui Iris 
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze 11 luni
ioana_77 spune:
Maria ciuguleste tot ce gaseste pe cuverta patului nostru
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze 11 luni
roxisialexia spune:
hello hello si de la noi!
Nu am intrat de doua zile si simt ca nu am scris un an, deja im era dor.
Am foarte multa treaba la birou iar acasa nu mai am timp de nimic, vorba ta noki, parca s-a comprimat timpul, plus facultate simt ca ma lasa puterile.
Noi suntem bine, azi Alexia a facut vaccinul de la un an, a plins destul de mult mititica.Si da, noki, vacc priorix se face in mana, nu cum mi-a zis madam katona
.
Am citit tot ce s-a scris, insa nu stiu cu ce sa incep si cu ce sa termin asa ca nu spun decat sanatate maxima tuturor puiutilor bolnaviori.
a si sa nu uit, gaza mea are la un an 81 cm si 9700kg.
ripley petrecere frumoasa si multi pupici.
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
Doinna spune:
Multumim frumos.
Noi suntem bine Zoe a inceput sa mearga de 2 zile si suntem asa de incintati.Am citit pe la voi ca inca mai sunt fete care alapteaza la mine dupa 6 luni nu stiu ce s-a intimplat caci pur si simplu ea nu a mai fost interesata iar eu nu am mai avut,deci a fost o trecere usoarade la sin la sticluta,dar totul este ok,este mincacioasa,nu stiu cite kg are caci nu am mai fost la doctor dar mergem in 5 dec ptr vaccinuri.voi ce le mai dati de mincarica?
Ma bucur ca v-am regasit si ca suntei bine cu bebei sanatosi si vioi caci asta este f important.Va pupic si va doresc o zi buna.
madau spune:
Fetelor..reiau intrebarea de acum cateva zile, ramasa fara raspuns saraca..borcanase cu papa de la Humana ati vazut pe undeva????
Ma roade si pe mine o grija

P.S. Negara da' dc vrei tu sa-i iei lapte fara lactoza de la Humana sau Nan??? Ca si Milupa are fara lactoza, si poti sa-i dai direct daca ea papa Milumil
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
Buluci spune:
Brado, mersi mult ptr ajutor!
Am un Nokia 6670!
Am intrat pe un site de software ptr nokia 6670, dar nu stiu ce tre sa downlodez!
Cristina Baku &
Simon(26.12.2005)
Poze
Varsta lui Simon
mimi_dumy spune:
Helloo,
Melku, multumim pentru aprecieri
.Si Dariuca ta e o frumoasa, are niste ochisori asa frumosi.
Danida, multam pt urari
.Si piticul tau eu un scump.
Madau
, e frumusica foc Mirunica in costumul de ursulet. Nu am vazut pe nicaieri borcanase de la Humana.
Pe bebe nu am apucat inca sa-l vad la echo, abia pe 29 nov cand vine dr. in tara. Acum imi este mult mai bine fata de prima sarcina, sunt gretoasa toata ziua, dar nu mai vars asa rau ca la pitica (1 data pe zi). Asteptam cu nerabdare sa vedem ce sex are bebe (speram la baietel).
Cristinamh, felicitari pt irisuca plimbareata.
Sanatate multa la piticii bolnaviori.
Mimi
7+ &
Daria (4 nov 2005)
roxisialexia spune:
madau, am sunat eu acum si nu au importat inca produsele(borcanasele cu papa).
Mi-au spus ca inca nu cunoasc data cand le vor avea, produsele se vor gasi in magazinele mari gen-cora, carrefour..etc...sau pe bebelusultau.
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
madau spune:
Roxi saru mana ptr info

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase