LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (96)
Raspunsuri - Pagina 12
bianca_mo spune:
buna seara! de cand lucrez am inceput sa apreciez we, asa ca sunt tare fericita ca e vineri...
vad ca iar avem probleme cu puiutii... sa se faca bine si Stefanel, si Elise, si Simon si daca mai sunt si altii le dorim sanatate!
sanatate si copii cuminti va doresc... pupici...
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb
ioana_77 spune:
Furam si noi in parc, nu eram decat noi si doi indragostiti care se giugiuleau pe-o banca
Era cam racorica (cred ca vreo 7 grade), am stat pana am inghetat amandoua si-am plecat.
Doinna, felicitari pt mergareata! Maria mananca eternele piureuri de legume cu carnita de pui, vita sau peste. Ou sau ficatel de pui. Branza de vaci, fructe, cereale, iaurt, lapte.
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze 11 luni
maria_alexia spune:
Mortal Stefanel cu cot-cot-cot-cot-cotcodac

Cristi e de-abia la faza de "Coco", prescurtare de la Cocolino, pe care o aplica la toti ursuletii intalniti in cale ![]()
Ina, ce bucurie ca e bine samburelul mic! Sa creasca mare si voinic si mai departe!
La noi dimineata incepuse bine: in sfarsit a dormit si Cristi mai mult azi-noapte. Tot cu intreruperi, bineinteles, nenumarate si nenumarabile, dar a tras o repriza de somn de la 7 si pana dupa 9 de mi-am mai revenit si eu. Si am intarziat la serviciu - asta-i partea a doua, dar zau daca regret ![]()
Numai ca azi a fost mare show cu mancarea: de fructe de-abia s-a atins iar legumele nici n-a vrut sa le guste!! N-am mai patit niciodata asa ceva! 
Intrebarea e: voi cum procedati cand refuza pur si simplu o masa? Iar apoi si pe a doua? Ii dati altceva? Ii dati acelasi lucru mai tarziu? Ignorati si sariti pur si simplu peste masa respectiva??
In alta ordine de idei:
- a incercat cineva noile servetele de la Pampers, cele cu musetel ? Cum sunt? (Cele cu lavanda sunt un mare esec din punctul meu de vedere...)
- Pe la noi nu se mai gaseste decat un tip nou de Pampers, impregnati cu ceva (au o poza mica cu un hipopotam care sare pe un strat de ceva pe ei). Baietelul unui coleg a facut mandrete de iritatie de la ei si mi-e tare teama sa-i incerc. Voi ati dat peste asa ceva?
Mai am eu pe lista cateva probleme la care v-as cere sfatul, dar n-as vrea sa abuzez prea tare dintr-o data 
Noki, poate gasesti ragazul si pentru pozele de la intalnirea din Cismigiu ![]()
Doinna, sa stii ca si eu m-am mai gandit la tine, ai disparut de mult fara nici o veste
. Ma bucur ca sunteti bine. Cu papa... astept si eu idei si strategii... ![]()
Maria &
Cristian (22 dec 2005)
maria_alexia spune:
Ioana, vad ca si tu-i mai dai ficatel de pui: nu ti se pare ca dupa el face kk mult prea ... pfui ??
Eu pe criteriul asta m-am convins ca au dreptate cei care spun ca sunt mai mult concentrate decat vitamine in ficat ![]()
Noki_Lara spune:
Bau-bau. Am fost la coafor. Sunt hapyy, coafata si manichiurata! Dar mai presus de toate sunt happy ca e liniste ca plodul e la mama.
Asa ca plec in oras cu Adila, dar ianinte un raspuns-doua.![]()
Maria-Alexia- si la noi ficatul pute raaau in kk dupa ce-l papam. Bleah! dar ca gust e bun si-i place. Cand nu papam o masa intreaga, mami zice pas si pana la masa urmatoare nu primim nimik!
Sa ne fie invatatura de minte.![]()
Am pus cele 2 poze facute ieri la intalneala in contul comun, albumul Laviniei, care e privat din exterior privit. Enjoy! Mai sunt 2-3 poze facute cu aparatul ei, asa ca bateti-o pe ea la cap sa le puna!
Madau- ba io m-am benoclat pe rafturi dupa borcanasele alea si nu le-am vazut.![]()
Roxi- chiar vroiam sa intreb de tine ca ce mai faci...tocesti, hai?
Lungulitza rau Alexutza scumpa!

Gata, fug la plimbari nocturne.

Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Prietenia este lucrul cel mai greu de explicat. Nu este ceva ce se poate invata la scoala. Dar daca nu ai invatat ce inseamna prietenia, inseamna ca nu ai invatat nimic.
Gandacel spune:
Buna pe seara, neobisnuit pentru mine!
Am fost la flebolog, am lasat copilul pt. prima data cu altcineva si s-a jucat vesel timp de 2 ore, ceea ce pentru mine este minunat! M-am simtit stapana orasului, mergand fara carucior atasat la mana, prin autobuz si tramvai! Iar cand am ajuns acasa, s-a bucurat Bogdan nevoie mare, dar nu tare de tot,sa zici ca mi-a simtit lipsa, foarte echilibrat baiatul. A facut doar cateva curse de veselie, chiuind prin camera. Si a inceput sa planga imediat ce am iesit din camera sa ma schimb. Deh, credea ca abia am venit si iar plec!
Nu stiu cate intrebari o sa-si primeasca raspuns de la mine, ca nu prea imi amintesc... Cu osccilococcinum, toate ziceti ca dati fara grija bebeilor, PENTRU CA sunt homeopate. Nici nu stiu daca are rost sa vin cu o opinie contra majoritatii si sa zic ca homeopat nu inseamna inofensiv ori ca se da oricui oricand, fara probleme. Am mai zis de fapt ca au un principiu mai special de actiune, foarte eficient, dar foarte personalizat. Eu nu i-am dat si nu o sa-i dau, decat la recomandarea unui medic homeopat.
Mimi_dumy, daca mai stii, acelasi lucru povesteam si eu! Muuuult mai multa greata, dar nici o voma si nici alte dereglari gen diaree, de care am avut la prima sarcina, chiar daca nu a fost prea gretoasa. Sanatate multa si sa creasca mare!
Maria-alexia, cand nu vrea deloc sa manace la o masa il las in pace (manca 4-5 lingurite si gata!). Ii dau sa bea si sa rontaie un biscuite. la masa urmatoare incerc din nou (dar nu mai devreme). daca nu vrea, la fel. Insa la noi indiferent daca nu manca NIMIC altceva in cursul zilei, iaurt manca fara mofturi. Doar ca jumatate din el, in loc intreg. Ii mai dadeam banana, ori biscuite dat pe razatoare de sticla si amestecam in iaurt, ca sa-i mai tina de foame. Trece perioada de refuz al mancarii, chiar daca dureaza 3-4 saptamani (cum a fost cazul nostru). Zici merci pentru oricat mananca, fie ca sunt 4 lingurite ori 10. Si per ansamblu merge bine. Ii dai sucuri de fructe si szeama de supa. Ai sa vezi ca pe alea le accepta. Nu te ingrijora.
CU alaptatul noaptea... am o prietena care inca alapteaza NUMAI noaptea, la un an jumate, pentru confortul ei psihic. Ca fetita altfel nu adoarme la loc. Nu a incercat alta metoda. Insa v-as sugera sa le dati sa manance bine de tot in timpul zilei (daca vor!) iar noaptea sa ii mangaiati, sa le dati apa ori ceai. Si gata! Poate sunt doar setati sa se trezeasca si sa ceara ceva, si simpla atentie din partea voastra acompaniata de un produs atat de fain ca sanul, ii linisteste. Se vor obisnui cu altceva si la un moment dat vor constata ca nu merita sa se deranjeze pentru putina apa... si se vor culca la loc! Pentru san mereu va merita sa faca un pic de scandal!
Doinna, stai linistita. Bogdan s-a intarcat singurel la 9 luni si o saptamana, desi eu mai aveam din belsug lapte! Fiecare are ritmul lui si dicteaza cum doreste sa fie ingrijit. Si a ta la fel!
Ina, sa fiti sanatoase si sa mai povestesti ce faci, cand misca... chiar daca suntem la bebei de un an. Ca sa nu te caut prin alte parti sa citesc chestii din astea faine! Al meu deja a ajuns la buric! E maricel, il simt. Nu pot sa cred cat de drag imi e din nou o bucatica mica de pui de om!
Cu asta, basta! Ne auzim luni, sa vad daca am ce va povesti de bona de duminica. Pupici.
Gandacel
16+ si Bogdanel (14.11.2005)
madau spune:
Maria Alexia vad ca la treaba cu saritul peste mese ti-au raspuns fetele, pe scurt..noi ne permitem sa mai sarim peste cate o masa, ca deh, suntem destul de dolofanele, insa daca o vad ca nu-i place, ii dau altceva, o banana, alt fruct, cativa biscuiti si gata. S-a intamplat sa refuze si 2 mese pe zi, dar foarte rar si si-a revenit singurica.
Servetele alea cu musetel..sa NU IEI..sunt oribile, miros urat rau, poate intra si Silvia sa-ti confirme asta. 

Pampersii toti sunt asa, au un strat super absorbant verde, asta e noua gaselnita, mie mi se pare super ok, schimbam mai putini ca tin bine umezeala inauntru.
Noki petrecere frumoasa si copil cuminte
Gata, fug acum ca fimea misuna prin toata casa iar tati o "pazeste" uitandu-se la TV

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
Madutza10 spune:
Buna seara !!
Mi-e tare dor sa mai postez si eu ,sa va citesc ,mor de ciuda ca nu mai am timp:((( ,dechid Dc-ul dar n-am timp nici sa citesc ,azi am facut-o dar pe sarite ,ultimile pagini ,sanatate la bebicii bolnaviori !!
Noi sintem bine ,am fost ieri la dr. si mi-a zis ca pulmonar nu se mai aude nika ,este mult mult mai bine dar tratamentul trebuie continuat o luna cu pufuri prin babyhaler !
Madau ,ziceai ca mergi la Orl sa vezi de ce e ragusita normea ,mie mi-a zis ca in urma racelilor ,virozelor ,apare si raguseala ,ne-a dat 3-4 pufuri pe zi de TANTUM VERDE ,luati si voi ca rau n-are ce sa-i faca ,lu' puiu meu deja i-a trecut dupa 2 zile !Borcanase Humana n-am vazut dar nici n-am cautat ,ca al meu nu seveste d'astea :(Pupici
maria_alexia,al meu daca nu vrea sa pape ceva la o masa ,inlocuiesc cu altceva (ceva care stiu sigur ca-i place)si ce n-a vrut arunc ,sigur nu-mi va minca nici mai tirziu!
Sevetelele de la Pampers le-am incercat din curiozitate dar nu-mi pl;ac ,oricum nu le-am folosit niciodata ,noi sintem fan Nivea,...despre Pampers nu stiu ce sa zic ,al meu e iritat pe linga putica de vreo 2 zile ,folosim 9-20 cei noi cu banda aceea albastra (sau verde ,nu stiu exact ce culoare e):))in interior ,sa fie oare de la ei?
Mai citesc din urma si revin!
Mai fetelor ,am o mare dilema cu vaccinul de un an ,dati-mi si mie un sfat ,care-l fac primul Priorixul sau DTP-ul???La cat timp diferenta unu' de altu???Ca dr./ noastra de familie e ,,varza'' ,nu stie mai nimic ,tre' sa ma duc eusa-i zic care vreau sa-l fac primul si cind !
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE 10 LUNI
danida77 spune:

Inuta multa sanatate si ai grija de tine.
Mai fetelor nu mai vorbiti de soacre ca ma enervez. Io cu a mea am rezolvat-o definitiv: nu mai vorbesc nici cu ea nici despre ea.
he he he Ela ce chestie: copiii nostri sunt nascuti in aceeasi zi si au aceeasi preferinta Tv-TV Klumea. Si io am vazut azi ca nu-i mai place si nu stiam de ce. Cand ma uit ce sa vad? kiss Fm. :)
Daniela D, mamica de Nicholas(02.12.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/deleadaniela/detail?.dir=/be58re2&.dnm=2500re2.jpg&.src=ph
crissy77 spune:
Madau, ca sa-ti raspund la intrebare: de batuta in cap ce sunt. Noroc ca nu a cumparat barbata-mio.
La noi lucrurile stau in felul urmator:
Am sunat pediatrul; nu e in localitate, el nu da tratament prin tel fara sa consulte asa ca ne-a trimis la un alt pediatru care era de garda. Deoarece am avut o experienta neplacuta cu madama am refuzat sa ma duc. Asa ca am sunat o alta pediatra care vine acasa. E racita dar ne-a recomandat prin tel OROSAL 65 (solutie de glucoza si electroliti) si Milupa HN 25 (numai ca pe cutie scrie ca are si lactoza in cantitate mica). Buun. Am cumparat astea 2 numai ca Orosalul nu avea prospect. Am cautat pe net si n-am gasit nik despre el. A mai folosit cineva Orosal? Cum se prepara pt bb? (pe plic scrie ca se dizolva continutul in 500 ml apa si se bea pe parcursul unei zile)
I-am facut orez cu morcov si mucilagiu dar nu mananca sub nicio forma. Urla in scaul si se fereste de lingurita. Azi nu a mancat decat: 190 ml lapte normal dimineata, la amiaza i-am facut un piure dintr-un sfert de banana, un sfert de mar copt si o lingurita de branza, iar spre seara 2 lingurite de pilaf si o inghititura de mucilagiu. Si un covrig mic. A baut cam 120 ml ceai cu jumatate de plic smecta. Acum doarme.
In 12 ore a avut 6 scaune din care primul si ultimul pastoase iar restul apa-muci.
Cand se trezeste ii fac un Milupa HN.
Cristina Negara cu
Elise-Stefania, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise
Poze 10-11 luni