Bebelusi "made in USA"
Raspunsuri - Pagina 9
Bic spune:
Krissy, nu stiu precis. La spitalele care promoveaza cele mai noi curente nu trebuie sa te razi si nici sa faci clisma. Cred totusi ca a devenit o practica pe la toate spitalele din tara.
Uite-e pe www.babycenter.com pentru detalii sau cum sa refuzi asa ceva.
Eu aveam oroare sa nu dea pe-afara si altceva la sfortzare, dar sa stii ca dupa ce am nascut mi-am dat seama ca atunci uitasem complet de stresul asta.
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
Siminaf spune:
Pe mine m-au frezat foarte fain. Fiind de urgenta, nu eram aranjata de acasa. Nici padure tropicala nu era, ca eu ma aranjez oricum, dar m-au frezat absolut ca la bebei. Si nu m-a deranjat, sincer. Este vorba de igiena pina la urma. Desi la mine nu pe acolo a iesit bebelina, deci nu putea sa se trezeasca cu vreun fir de par in gurita , era vorba de igiena plagii operatorii, deci mi s-a parut normal sa se faca total. Iar spitalul la care am nascut e foarte fain. Si eram si pacienta sefului de sectie.... Iconul cu asiaticul l-am pus tocmai pentru ca doctorul e "orezar".
BiancaM spune:
Buna fetelor!
Chiar sunt bune listele date mai sus. Eu am asa o predispozitie la intratul in panica daca e ceva ce nu stiu.
M-am uitat si eu la patuturi si altele pentru bebe, dar mie mi se par toate asa de scumpe.....
Vazusem ceva pe site la costco ce mi-a placut si arata si destul de safe(ma refer la patut). Cum la noi bugetul e cum e, trebuie sa caut mai mult. Am vazut ca babies'r'us au lucruri fumoase, dar noi consideram ca nu sunt pentru buzunarele noastre.
Numai bine si sa veti grija de voi!
Bebica al nostru e
Sa fiti iubite(iubiti)!
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/
BiancaM spune:
Krissy, ieri am fost la un party unde erau mamici proaspete si le-am intrebat de faza cu epilatul. Cand le-am zis au inceput sa rada de mine, si mi-au zis ca nici nu s-a pus problema la nastere naturala sa te 'frezeze'. Cum erau de acasa asa au nascut. In schimb mi-au zis ca la cezariana te rade asa putin ca sa dezinfecteze zona.
27+
Bebica al nostru e
Sa fiti iubite(iubiti)!
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/
diana_n spune:
Bine v-am gasit !
Eu citesc "fetele din America" dar de multe ori evit sa pun intrebari pentru ca ar fi neinteresante pentru majoritatea.
Baiatul meu are 15 luni, nascut in Hartford, Connecticut si am fost tratata excelent pe perioada sarcinii si in spital. Spitalul e unul din cele mai bune din tara, deja nascusera acolo 2 cunostinte de-ale noastre si am mers pe recomandarea lor.
Din Mai ne-am mutat langa Princeton, NJ si ne e destul de greu pentru ca sunt cam 80% din locuitori de natie indiana si chineza, iar eu imi doresc foarte mult sa aiba contact cu romani, cu sau fara copii. Mi-ar place sa-mi fac prieteni si printre ei, bineinteles, dar sunt de obicei singura alba la locul de joaca, ceilalti se cunosc si vorbesc intre ei.
Mai e cineva din NJ sau prin apropiere doritor sa mai schimbe o vorba in romana ?
Din experienta de mamica : luati consumabilele in cantitati mari, ma refer la diapers, rash cream.
Am vazut si eu lista cu magazine pentru copiii, tot pe acolo imi fac si eu cumparaturile. La sfarsit de sezon cei de la Target au reduceri foarte mari, am luat cu $1.29 si $0.87 lucruri de foarte buna calitate, tricouri, body-uri care costau 8-11$, iar cei de la Marshalls au reduceri mari la jucarii si nu numai, am luat un carrier baby Bjorn cu $59 care la Babies R'us era $119.
Le urez gravidutzelor sarcini usoare !
Diana si Petrut (3 oct 2005)
irinuca_usa spune:
bine ai venit printre noi diana. daca vorbeam acu vre-un an eram vecine . eu am stat in franklin park, m-am mutat in februarie anu trecut in atlanta. sunt ceva romani prin jersey dar destul de izolati. daca ai chef sa intalnesti cativa este o biserica ortodoxa in rahway, faci vreo 40 minute din princeton, unde merg mai multi romani, toti tineri si multi cu copii mici.
in rest ce mai ziceti fetelor, cum va mai simtiti? mie mi-a crescut burtica binisor si a inceput sa-mi fie destul de greu sa ma aplec. nici noaptea parca nu mai dorm asa de bine. daca asa fac acuma, ce o sa ma fac inca 4 luni?
a inceput sa-mi creasca pofta de mancare, ca pana acuma toata greutatea pe care am luat-o cred ca e in burtica. e bine ca n-as vrea sa ma fac cat o balena dar mi-e si teama ca nici nu mananc si nici vitaminele nu le iau. chiar, voi le-ati luat? mie la inceput mi-era greata si le varsam si de-atunci nici ca le-am mai pus in gura. faza e ca ma tot intreaba medicul "le iei?" si eu zic "da".
madalina78 spune:
Hai salut! De ieri voiam sa va scriu dar am avut o zi tare rea... m-am trezit cu o durere de sold de abia m-am miscat pana la baie. oricum aveam o groaza de treaba (si nimeni care sa ma ajute). m-a mai sunat si mama si asa m-a busit un dor de ea ca in restul zilei nu am facut decat sa plang de m-i s-au unflat ochii...
Nici eu nu mai am rabdare, si deja ma simt ca un balon, de dormit nu mai zic ca ma dor tote oasele ( apropo ,irinuca nu stiu daca am mai scris asta, dar poti sa iti iei o perna speciala de gravide, pe mine ma ajuta mult)
Cu mancatul ... da, mi se face foame , si pofte de te miri ce, oricum incerc sa mananc fructe ; vitaminele , nici eu nu ma omor cu ele, mai iau cand imi aduc aminte cu toate ca ar trebui sa le luam in ultimele luni de sarcina.
Ai putea vobi cu medicul tau sa iti dea altceva nu de alta dar sa nu devenim anemice sa ne mai perfuzeze astia pe aici cu cine stie ce sange...
diana ,bine ai venit, eu stau in brooklyn, ny, dar sotul meu lucreaza in NJ,si se cam plimba peste tot pe acolo, cine stie , poate ma lasa prin apropiere de tine si poate ne vedem ... cand e sfarsit de sezon la target?
Toate cele bune!
diana_n spune:
Irinuca multumesc de info, in CT prin biserica ne-am gasit prieteni buni.
Eu am schimbat 3 tipuri de vitamine pana am gasit ceva ce-mi facea mai putin rau, apoi am inceput sa le iau inainte de culcare. Adica duceam un pahar de apa si pastila in dormitor, o luam si rapid la culcare ca altfel vomitam.
Madalina bineinteles ca mi-ar face mare placere sa ne intalnim. Eu stau acasa cu Petrut care e tare flexibil. Adoarme pe unde poate, mananca si din borcanele si mancare gatita de mine, noi chiar circulam distante mari si el e ok mereu. Ne putem intalni oriunde in zona sau la noi acasa.
Hainutele de vara le-am luat la pret redus la inceputul lui septembrie, cele de iarna dupa Craciun.
diana_n spune:
Mamici si mamici in devenire : stiti de oferta studioului foto de la Babies R'Us ? Se numeste
www.kiddiekandids.com/specialoffers" target="_blank">Birthday Club si ofera cate 1 portret de ziua copilului pana la 10 ani. Pe mine m-au agatat in magazin, a venit tipa de la studio sa-mi zica de oferta, nu a trebuit decat sa-mi dau datele gen nume, adresa, telefon si am plecat acasa cu un portret bine facut al lui Petrut. Bineinteles ca iti fac mai multe portrete, compilatii si altele, dar eu m-am tinut tare si n-am luat decat portretul pentru care venisem. Nu de alta, dar sotul e pasionat de fotografie si s-ar fi suparat ca m-am dus la "altul"