Bebelusi "made in USA"

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinuca_usa spune:

neatza fetelor! ce mai faceti azi?

vroiam sa va intreb cum o sa va descurcati voi cand nasteti? eu una nu o sa am nici un venit pe perioada cat voi sta acasa, si de aceea ma gandesc sa merg la lucru cat mai mult posibil, eventual sa merg azi si maine sa nasc , iar apoi dupa 2-3 saptamani sa ma intorc la munca. credeti ca e realist? adica din punctul de vedere al puterii fizice. la munca stau pe scaun in fata unui computer deci nu asta e problema, dar ma gandesc oare voi putea face asta?
cu bebe va sta mama care va fi la mine, planuiesc sa ma mulg ca sa "alaptez" cat mai mult timp posibil. bine... stiu ca socoteala de-acasa nu se potriveste cu cea din targ...

Irina 22+ cu Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenita spune:

Buna, fetelor!
Ma primiti si pe mine in gasca? Eu locuiesc in Missouri, Saint Louis. E cineva pe aproape?
Pe 26 decembrie 2006 am nascut doua fetite, la 36 de saptamani:
Shania Lynn Mihaela, 2700g
Stephanie Gabriella, 2600g.
Mai am o fata, Catalina, de 11 ani si jumatate.
Am nascut gemenele prin cezariana cu epidurala.
Apropo de ras, m-au ras doar putin, nu am fost pregatita dinainte pentru ca totul a fost pe neasteptate. Nu mi-au facut clisma.

Pun si eu cateva poze.
Va pup,
elenita
poze fete
camera bebelusi

Mergi la inceput

bine ai venit elenita. e loc oricand in gasca noastra, mai ales la cat de numeroasa e in clipa de fata . sa-ti traiasca fetele si sa te bucuri de ele.
da` ia nu fa tu discriminare si pune si pozele catalinei ca vrem s-o vedem si pe ea.

trebuie sa recunosc ca dupa ce am vazut pozele elenitei ma indoiesc ca veti vedea vreodata pozele mele . pai da cine mai are asa o camera pentru bebelusi... eu una si sa vreau sa fac asa frumos nu mi-as permite. mare lucru daca am sa reusesc sa-mi pun hardwood in toata casa ca acuma am un carpet care ma dispera. il urasc pur si simplu.

Irina 22+ cu Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Buna, fetelor!

Eu sunt o viitoare mamica de fetita, mai am vreo 4 saptamini, poate mai putin, cine stie...
noi stam in minnesota, ceva vecine?

irinuca si eu ma voi duce la servici pina la capat, dar dupa vreau sa-mi iau vreo doua luni, nu ma vad in stare mai devreme, plus ca vreau sa alaptez si pina nu e lactatia bine stabilita e greu, ar trebui sa te mulgi la servici din 3 in 3 ore...

va pup pe toate mamici, burtici si bebici

biribu 36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoaneta1 spune:

quote:
Originally posted by irinuca_usa

neatza fetelor! ce mai faceti azi?

vroiam sa va intreb cum o sa va descurcati voi cand nasteti? eu una nu o sa am nici un venit pe perioada cat voi sta acasa, si de aceea ma gandesc sa merg la lucru cat mai mult posibil, eventual sa merg azi si maine sa nasc , iar apoi dupa 2-3 saptamani sa ma intorc la munca. credeti ca e realist? adica din punctul de vedere al puterii fizice. la munca stau pe scaun in fata unui computer deci nu asta e problema, dar ma gandesc oare voi putea face asta?
cu bebe va sta mama care va fi la mine, planuiesc sa ma mulg ca sa "alaptez" cat mai mult timp posibil. bine... stiu ca socoteala de-acasa nu se potriveste cu cea din targ...

Irina 22+ cu Erika

Buna. Eu nu sunt gravida, am un copil de 5 ani, dar voiam sa iti spun ca atunci cand am fost gravida eu am procedat exact asa cum descrii tu. Am mers la servici pana vineri, sambata spre duminica am nascut si m-am intors la servici dupa 2 saptamani si 3 zile pentru ca nu am avut dreptul la maternity leave si nu ne puteam descurca fara venitul meu. Deci teoretic se poate, daca totul merge bine. Eu nu am avut probleme fizice, mai ales pentru ca cc bebe al meu a dormit toata noaptea de la 3 saptamani, deci m-a ajutat. De alimentat l-am alimentat mixt si mi-am inchiriat o pompa electrica de spital. Veneam acasa la ora 12 (in pauza de pranz) si il alaptam si mulgeam si uite asa ne-am facut mari. Si copilul m-a ajutat, a si dormit, cum spuneam, a si mancat mixt, n-a refuzat sa suga din cauza biberonului si a crescut f. bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina78 spune:

bine ati venit fetelor!
Elenita bebelusele sunt superbe! dar vrem poze si cu surioara lor ! iti dai seama ca sunt fetite dupa cate hainute au !
biribu Nastere usoara, succes si sa ne spui cum a fost, detalii, tot-tot!
Va admir pe cele care lucrati...Eu m-am aventurat azi la o plimbare singura si m-i s-a facut rau in magazin..., nu stiu ce am , sunt asa de lesinata si nu am putere de nimic!
Voi cum va simtiti?
diana tre sa vad cad are sotul o zi mai libera in zona sa ne intalnim cumva !
Toate cele bune!

Culmea sarcini? Doi lei sa faca un tauras!

Mergi la inceput

biribu nastere usoara si bebe sanatos! da, da, sa vii sa ne povestesti tot .

antoaneta ma bucur sa vad ca se poate ce vreau eu sa fac. ma gandeam ca poate-s cazuta in cap sa vreau asa ceva, dar sincer tare greu ne-am descurca fara salariul meu (daca ne-am descurca). ar trebui probabil sa lucreze tati zi si noapte, si nu vreau asta. chestia cu mersul in pauza acasa la mine nu merge pentru ca mi-ar lua juma de ora dus juma intors, adica toat pauza. chiar daca imi va fi greu s-o las acasa si sa plec cred ca voi fi linistita ca e cu mama mea si nu intr-un daycare.

madalina ai grija de tine. de ce ti s-a facut rau? nu mananci cum trebuie? teoretic greturi si nausea nu ar trebui sa mai ai, nu? cat despre miscare nici eu nu fac tare multa. incepusem la un moment dat sa mergem in fiecare seara pe jos la magazin, destul de departe, cam o ora dus-intors, da ne-am lasat pagubasi. cred totusi c-ar fi bine sa facem ceva mai multa miscare.

Irina 22+ cu Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina78 spune:

Buna fetele! sa stii irinuca ca asta cred ca a fost: nu mananc bine!
nici nu mi-a fost foame in ziua respectiva si nici nu am mai avut pofte ! dar gata! de ieri bag si laptic si carnita si vitamine!
In rest ma tot chinuie durerea de sold, ma gandesc ca e de la pozitia in care dorm-pe partea stanga...sunt destul de stresata sa nu dorm pe spate pentru ca bebe se agita rau daca stau asa si aseara chiar am avut un cosmar: ca il sufocam pe bebelus pentr ca dormeam pe spate, ce sa mai , m-am trezit foarte speriata!

Va pup!

Culmea sarcini? Doi lei sa faca un tauras!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenita spune:

Buna, fetelor,

multumesc pentru cuvintele frumoase!
hai ca am pus poze si cu Catalina

Irinuca, ce bine ca o vei avea pe mama ta langa tine! cred ca vei putea sa mergi la serviciu
asa am facut eu dupa ce am nascut-o pe Catalina, insa nu am alaptat-o, ca nu am avut lapte, asa ca a fost mai usor cu biberonul
ce bine mi-ar fi prins un ajutor acum! nu am pe nimeni, mama nu poate veni ca trebuie sa aiba grija de bunica bolnava, soacra e departe, in florida, sotul trebuie sa lucreze(si a luat liber doar o saptamana)

Madalinaai grija de tine, hraneste-te bine, pentru ca atunci cand nu mananci se pot declansa contractiile(am patit-o pe propria mea piele) si bea multe lichide!

Biribu,nastere usoara, sa fiti sanatosi si sa auzim numai vesti bune!

fetelor, sunteti de mult in state? eu sunt aici de un an
v-ati adaptat repede?

va pup,

elenita
poze fete

Mergi la inceput

buna fetelor.

cu dormitul m-am obisnuit si eu sa dorm pe stanga, n-am avut de ales. pe dreapta chiar nu-mi place, sau o fi mai mult auto-sugestie de cand am citit ca nu-i bine. cand stau pe spate, mai ales seara in pat la televizor, fetita e destul de agitata, atunci loveste cel mai tare.

cu mancatul io-s buna la dat sfaturi da nici eu nu fac ce trebuie. v-am zis ca vitaminele nu le iau, carne nu mananc mai deloc (numa chicken cu broccoli de la chinez ) asa ca mai toata ziua cu cartofi, orez, oua, salate si fructe. eram si-asa mofturoasa la mancare acuma-s si mai si. am inceput insa sa beau lapte mai mult, macar calciu sa am. cred ca la capitolul proteine stau cel mai prost.

cu mama da, am noroc, dar a fost un fel de "nici nu se pune problema sa nu vii sa ma ajuti". mai ales ca si eu si sora-mea suntem in state, deci nu are alti copii acasa, si erika o sa fie primul ei nepot . si dupa ce pleaca ea vine imediat soacra-mea, ca iar, "trebuie" sa ne ajute. le-am facut deja program: 6 luni una, 6 luni alta . asta pentru ca sunt inca in putere, da` daca doamne feri ceva.. normal ca ar trebui sa ma descurc singura.

eu sunt aici de 5 ani. o vesnicie pentru mine. cred ca sunt printre putinii care dupa atata timp inca vorbeste de intors acasa. nu-i vorba de adaptare, ca dupa atata timp tre sa te adaptezi. dar eu am fost tot timpul foarte legata sufleteste de locul in care am crescut. mi-am facut atatea planuri legate de locul ala si s-au dat toate peste cap. zoli nici nu vrea sa auda. si ca sa-mi scoata asta din cap mi-a zis ca mai vorbim de plecare in momentul in care ii arat o geanta cu $100,000 in ea. nu stie el ca eu deja am in minte cum sa-i fac .
oricum chestia cu adaptatul eu zic ca tine de lucrurile pe care ti le propui, care sunt importante pentru tine in momentul respectiv. pe mine nu m-a multumit sa am o situatie financiara buna, mult mai buna decat as fi avut in romania. m-a nemultumit mai degraba sa nu mai am prieteni, sa muncesc de dimineata pana seara, sa o iau cu concediul de la capat de cate ori mi-am schimbat slujba, sa conduc 45 de minute dus 45 intors pana la munca... care va sa zica am vazut jumatatea goala a paharului. daca poti sa o vezi pe cea plina, te vei adapta mai repede decat crezi.

oh, sa ma laud ca week-end-ul asta ma inscriu la un gym. ne batea gandul de mult dar erau cam nesimtiti si vroiau taxa de inscriere pe care am refuzat s-o platesc. ca sa aflu ieri ca au redus-o de la 200 la 20 . imi place ca au piscina. am fost o data acu cateva saptamani, dupa ce-mi trecusera greturile, si cum nu mai facusem miscare de vreo 2 luni, cand sa dau si eu din maini acolo, am simtit efectiv cum mi s-a intins burtica. dar nu o chestie neplacuta. si cum stiu ca inotul face bine, am zis hai sa merg si eu la gym.

am scris o gramada, nu va suparati . dar eu nu prea am cu cine vorbi si cum la munca ma cam plictisesc, ma bucur ca pot sa vorbesc macar cu voi.

Irina 23+ cu Erika

Mergi la inceput