Bebelusi "made in USA"

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Ar putea sa imi zica si mie cineva din ce consta testul de glucoza? Si cam la cate sapt. se face? Il ceri tu sau te programeaza ei automat? Mie inca nu mi-a zis nimic dr. Merci!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Msl noi pur si simplu am intalnit pe strada pe cineva care ne a zis ca Raluca e draguta si ca Ford Models (am aflat apoi ca tipa avea ceva colaborari cu cei de la Ford) are casting ptr a mai recruta copii in agentia lor. Asa ca am mers acolo si ne au luat si pe noi. Altfel decat sa cauti agentii din zona ta (pe net) si ii poti suna sa i intrebi daca nu au castinguri. Succes!

Madalina nu te mai necaji ca e simte bebelache!!! Si pregateste te ca si dupa intalnirea cu bebe o sa ai acelasi sentiment ( ca nu o sa fii o mama buna) dar care o sa treaca, nu ti mai da timp bebeul sa te tot gandesti atata! Si apoi intr o sapt- doua nu o sa te mai recunosti cu cata indemanare le faci pe toate.

Elena2001 pupici le fete!!!

Cristina acum, acum o sa fie marea intalnire. Nastere usoooooooooara!

Va pup! pe toate.

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Musetto, testul de glucoza se face intre sapt. 28-32 si este rutina, o sa te anunte la cabinet inainte. Practic iti vor da sa bei un suc f. concentrat in glucoza (nu e f gretos, e ca o Fanta super-dulce), si exact dupa o ora ti se ia sange, ca sa testeze reactia organismului la aceasta doza-soc. Daca rezultatul e pozitiv sau nu e concludent, poate urma un test la 3 ore (3h glucose tolerance test). Doar daca si acest test iasa pozitiv, se pune diagnosticul de diabet gestational, care in paranteza fie spus, se pare ca il fac cam 10% din gravide. De obicei e o forma usoara, care necesita doar regim, si nu administrare de insulina.

Cristina 37+, cu

Sophia Antonia
Babies are such a nice way to start people. ~Don Herrold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Madalina78, am citit mesajul tau si mi-a venit sa rad...si asta pentru ca tot ceea ce simti tu simt si eu...zilele astea si eu am facut analiza de diabet gestational si m-au sunat vineri sa-i sun inapoi...nu mi-au confirmat inca ca am, dar mi-au spus ca daca iese analiza prost ma suna...voi afla luni(maine)...dar si eu am o stare foarte tampita, mi-e frica de tot ce va urma...ceea ce este perfect normal.
Tu ce faci pentru diabet? Ti-au dat regim? Ti-au explicat ce si cum?
Acum eu sunt foarte stresata cu baby counts....Sa numeri de cate ori misca bebe. Este un stress imens. Ma dispera, pentru ca bebele meu are zile f. active si zile lenese, in care il simt doar putin...
Tu faci aceste counts???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Krissy, multumesc pt explicatii! Deci mai am de asteptat un pic pana sa ajung sa fac testul asta.

Ce bine de fetele care au ajuns aproape de sfarsit cu sarcina... Eu simt ca nu mai am rabdare si mai e destul pana in august. Plus ca tb sa mai trec si peste hopul de la 20 de saptamani adica acel anatomy scan. Sper sa mearga toate bine si sa nu am surprize neplacute.

Arthurana, bafta sa iti iasa bune rezultatele!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

musetto, stiu sentimentul. Abea astept sa vina iulie 22.

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

Va rog aprindeti o lumanare in amintirea bebelusului meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

19+ poze cu fetita si cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

MADALINA78,daca vrei sa ma intrebi orice si la orice ora suna-ma pe cel aci 646-418-2882.Nu te rusina caci si eu am sunat-o mereu pe Siminaf si nu numai pe ea cand eram ingrijorata.Noi suntem in NY.Te pup si hai ca mai e asa putin pana iti vei vedea si cunoaste mare iubire.Relaxeaza-te cat poti si pregateste-te pentru clipele unice si de neuitat cand ti vei vedea bobocul prima data- nu se poate descrie in cuvinte sentimentul.Iti tin pumnii sa fie totul bine!!Si uite colea ce urmeaza sa apara in viata ta,promit ca nu e de speriat deloc http://family.webshots.com/photo/2908602210072337911XclOdI

Rudy a implinit ieri un an!!!Si m-au luat melancolia si nostalgia de nas.Ia vedeti aci un pui mare de om http://family.webshots.com/photo/2023202270072337911kUIuVJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

neata, fetele (cel putin la mine e dimineata)!

multumesc frumos pentru felicitari, adevarul e ca pe alea rele le cam uiti cind te vezi cu minunea in brate.

corinadana ai dreptate, si eu am fost destul de darmata vreo 2 saptamini, cu taietura si alte dureri, dar sincer deabia asteptam sa ajung acasa, eu am nascut pe la 11 pm si a doua zi as fi vrut sa plec, dar nu m-au lasat si a trebuit sa stau inca o noapte, ma rog regula e 24ore si nu ma mai externa nimeni la ora aia. ideea e ca oricum te cam ajuti singur in spital, mie mi-a convenit ca te lasa in pace sa te speli samd, iar cit despre bebe eu am tinut-o cu mine de la inceput, e drept ca a stat si sotul cu noi. asa ca tot acasa era mai comod..

musetto ideea cu doula nu e rea, vezi ca exista si unele voluntare, pe care nu le platesti, s-ar putea sa fie chiar foarte utila depinde de circumstante.

mada stai cuminte, nu e nici o tragedie,doar fii foarte atenta cu regimul si eu te-as sfatui sa vezi si un internist sau endocrinolog, nu de alta dar ginecologii nu sunt chiar experti in managementul diabetului, chiar si gestational... in rest, fii fata serioasa cu povestea "mama buna", ce e vreuna experta in asa ceva? pe mine ma pocnea plinsul in primele zile cind ma uitam la ea si tot asa ma gindeam oare oi fii eu in stare sa am grija de minunea asta?! mai ales cind plinge si nu stii de ce si ce sa-i faci...dar te obisnuiesti si iti intrii in mina.

Krissy multumesc pentru listuta! fa-ti birth planul, nu strica, poti oricind sa faci referire la el si sa faci git daca e ceva. m-au indus din motive de comoditate sa zic, si pt mine si mai era si dr meu de garda ziua aia, eram deja in sapt 40 si a zis hai..
nu am avut alte motive. eu concediul mi l-am luat abia pe 1 feb, si nu vroiam sa pierd din el zile, ca oricum mai mult de trei luni nu pot lua, asa ca daca stateam pe acasa insarcinata, as sta mai putin cu bebe in brate. in spital - doar doua zile, as fi plecat si mai repede.

Arthurana nu te stresa atita cu countul, e absolut normal ca bebe sa aiba zile mai active si mai linistite. eu cind nu il simteam de ceva vreme ma mingiiam pe burtica usor si dupa citeva minute dadea si ea semne ca cineva o "deranjeaza", imi tragea usurel cite un sut

apropo, era dimineata cind am inceput mesajul, dar intre timp hranit bebe,schimbat bebe de vreo trei ori, iar hranit etc..

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by Delia21

Madalina28,2 restaurante bune si romanesti stiu pe skillman cu 46 street este Romanian Garden,si la 48 street ,2 blacuri mai sus,tot pe skillman este Acasa.Si Transilvania e bun,sambata seara au si divertisment cu muzica si dans si el la cativa pasi de QueensBulevard,pe 41 street.Imi pare rau sa aud ca ai diabet gestational.Si eu sunt dependenta de ciocolata,prajituri......nu ma pot oprii ,zau.Sarcina usoara in continuare!!!
Siminaf,cred ca in iulie trag o fuga de cateva zile cu Rudy cu tot la Ontario ca sa-mi vizitez fosta colega din clasa a 2-a si la care eu i-am facut cunostinta cu sotul ei actual.....si daca ne primiti venim si la voi la o cafea,.....defapt moi venim in petite dar nu vrem sa va speriati

noi aici http://community.webshots.com/user/lela3321

Heeeey, uite ca de abia acu citii si eu!!!! Cum sa nu! De abia astept sa ne cunoastem! Hai, veniti! Doar sa ne ziceti din timp.

P.S. Nu ne speriem de petit.

P.S. Tu ai sunat in week-end? Ca nu se prea intelege mesajul, doar ca e vorbit in romaneste, in rest aproape nimic. Si nu am stiut pe cine sa sun inapoi.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=10" target="_blank"> Deiu cu diploma - ma votati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Cum este viata in NY?
Ma gandesc ca si noi vom merge intr-o zi sa vizitam NY-ul. Ma fascineaza orasul....

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

Va rog aprindeti o lumanare in amintirea bebelusului meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

19+ poze cu fetita si cu mine

Mergi la inceput