Bebelusi "made in USA"

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina78 spune:

buna fetele! va multumesc mult pentru sfaturi si incurajari, intre timp m-am mai linistit si am inceput sa tin regim - ce am gasit prin cartile mele si pe net, ca astia de la cabinet m-au sunat sa imi confirme doar, si au zis ca vor reveni cu detalii da' se fac ca ploua, oricum am programare joi si o sa ma iau putin de ei!
biribu culmea e ca am experienta cu copii de la matusa mea care e asistent maternal si mereu o ajutam la scutece, baite si biberoane , cred ca m-am panicat eu de la hormoni astia firar sa fie!
pentru fetele care urmeaza sa faca testul minune pt diabet [red], mai ales cel de 3 ore, solutiile astea sunt si ele ca la bar nene: portocale, lamaie si cola! ( cel putin asa au avut astia de la laborator) SA NU LUATI CU COLA!, se energizeaza bebele de zici ca isi ia zborul, mie mi se misca burta in toate directiile si mi-am luat o multime de suturi in ziua respectiva!
[red]arthurana chiar ca e de ras cu starile astea, am citi aseara ca in trimestrul 3 mamicile au instinctul asta de " aranjare a cuibului" - curatenie , cumparaturi, etc... acum mai am sa incep sa ling jucariile de plus asa cum fac caini cand stapanele sunt gravide !
hai ca m-ati facut sa si rad, va multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanela spune:

Buna dragelor!
Este prima data cand scriu pe acest forum...am citit cateva pagini acum cateva sapt. si apoi nu am mai putut ...azi am citit totul si constat ca suntem ceva mamici pe aici. Ca si Arthurana si eu mai scriu pe mamici de mai-iunie.Acum am cam ramas in urma ca am fost cam bolnava si fetele de acolo au un spor....
So, eu sunt din zona Chicago, graviduta in 25 w si 3 zile. Due date e 14 iunie dupa ei si 9 iunie dupa mine. DN 04.1973.
Am vazut ca vorbiti de testul de glucoza ...mie mi-au dat trimitere sa il fac intre sapt. 26 si 28. Am si eu ceva emotii dar sper sa iasa bine.
Felicitari Biribu pt bebelina. Sa fie sanatoasa si norocoasa.
Succes pt Krissy....nastere usoara si refacere rapida!
A, am uitat ce era mai important.... noi se pare ca o sa avem o fetita si unul dintre nume va fi Maria.
Cam atat fetelor, pt inceput.
Va imbratisez si o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena2001 spune:

Corina, cum mai stai la capitolul asigurare? Te-ai hotarat pana la urma cu cine vei merge?

Te pup si sper sa mai vorbim!

Irina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Este 1 Martie. Cate o floricica din partea mea la toate

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

Va rog aprindeti o lumanare in amintirea bebelusului meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

19+ poze cu fetita si cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Elena da! m am hotarat. O voi incheia pe cea pe care mi ai recomandat o. pup.

Si de la mine o floricica si sa aveti o primavara minunata!!!!

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina78 spune:

La multi ani , o primavara frumoasa si plina de bucurii va doresc si eu!
Krissy iti tin pumni , cred ca pana la ora asta esti cu bebele in brate, te urmaresc la mamicile de martie aprilie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Madalina nu e asa de speriat diabetul asta, iti spun din proprie experienta ca si eu eram la inceput f speriata. Dupa ce mi-au descoperit dioabetul gestational m-au trimis la un medic nutritionost care sa se ocupe de mine. Am inceput sa fac teste de 6 ori pe zi (inainte si dupa fiecare masa principala) si tr sa mananc din 3 in 3 ore. Dupa 3 zile de regim am mers la control si doctorita respectiva era hotarata sa ma treaca pe insulina, ceea ce eu am refuzat categoric. Mi s-a parut asa absurd sa ma treaca pe insulina dupa 3 zile de regim.
M-am crizat un pic si i-am spus ca nu sunt de acord ca mai vreau sa incerc cel putin o sapt regim si pe urma mai vedem( adevarul este ca mie valorile imi erau f mari, am depasit si 200 de multe ori si lim maxima era 120). Dupa o saptamana am mers iarasi la control si am ramas cu regim. Pe langa regim ideea era ca tr multa miscare. Dupa masa nu aveam voie sa stau min 10 minute, asa ca ma plimbam de nebuna prin casa. Ce nu faci numai sa sti ca bebe e ok.
Cam asa am fost pana prin saptamana 38 cand au spus ca e ok ca sunt la termen si diabetul e sub control. A trecut totul cu bine si am nascut la 41 de saptamani prin inducere (pana la urma cezariana) ca se pare ca diabetul nu l-a determinat pe Alex sa iasa mai repede (se spune ca de regula daca ai diabet gestational nasti max in sapt 38-39).
Asa ca, sus capul si nu te lasa ca totul o sa fie bine.
Daca ai intrebari pot sa-ti impartasesc din experienta mea ca e recenta.

Oana si bb Alex(05.08.2006)
Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

chiar daca nu fac parte din gasca , am intrat doar pentru a-i ura lui Krissy nastere usoara si o primavara frumoasa si linistita ca cea din'tiia zi a anotimpului cind isi va tine prima oara ingerasul in brate

noi toate suntem alaturi de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

musetto, din pacate eu m-am zgircit si nu mi-am luat doula, dar daca as mai face inca un BB mi-as lua. Mai ales daca vrei sa nasti natural e foarte importanta doula. Daca as fi avut doula poate as fi fost in stare sa nu iau epidural. Asistentele sint acolo, dar au mai multe paciente de verificat, pe cind doula sta tot timpul cu tine si te incurajeaza, te monitorizeaza, etc. Si nici o prietena oricit de buna ar fi ea nu poate inlocui pe cineva cu expertiza medicala. Daca vrei sa-ti iei doula trebuie sa vorbesti cu ea din timp, cu citeva luni inainte, ca sa apuci sa-ti faci o relatie cit de cit personala cu ea, pentru ca trebuie sa stii daca iti place de ea ca om inainte sa o chemi sa te ajute intr-o situatie atit de personala si in care trebuie sa te bazezi pe ajutorul ei.

biribu, la mine a fost taman pe dos cu epiduralul. Eu am avut o telecomanda la dispozitie si nu stiu ce mama ma-sii am inteles eu acolo - am inteles ca trebuie sa apas din cind in cind ca sa nu se duca efectul anesteziei - si mi-am dat prea mult. Am fost atit de amortita incit nu mi-am mai simtit piciorul drept si cind am nascut nu am putut sa stau pe vine, cum ar fi fost cel mai comod. DIn pacate, a trebuit sa nasc in pozitie culcata, ceea ce e cel mai incomod pentru expluzie. A mers ok, ca de atita anestetic nu simteam nimic, dar ar fi fost mult mai convenabil pentru toata lumea daca as fi putut sa ma tin pe picioare.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

corinadana, unde sa caut aceste agentii de talente? Am senzatia ca voi, in L.A., sinteti mai expusi la astfel de intimplari. Noi sintem mai la tara si nu cred ca se vac casting-uri aici. Si tare mi-e ciuda ca zau goanga mea e tare frumoasa, zice lumea pe strada....

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput