Bebelusi "made in USA"
Raspunsuri - Pagina 26
Siminaf spune:
Goanga ta nu e frumoasa, e su-per-ba! Poate totusi reusesti cumva sa trimiti poze sau asa ceva.
Btw, m-ar interesa si pe mine. Cred ca si pe alte mamici de scumpici. Dar dupa aia o sa se zica..... ca ne exploatam copkilasii. ![]()
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=10" target="_blank"> Deiu cu diploma - ma votati?
madalina78 spune:
buna!
sunt din ce in ce mai dezamagita de medici astia si de toata clinica la care ma duc! parca sunt batuti in cap nene, nu stiu unul de altul ....
sa va povestesc:1) m-au sunat sa imi spuna de diabet, ok- frumos din partea lor, dar nu au dat un tel inapoi sa imi spuna ce tre sa fac.
2) ma duc aseara la programare, ma consulta una, o nesuferita care pute tot timpu , nu avea habar de ce e trecut in fisa, si ma trimite le cele de la programari pt consultatia cu nutritionistul
3) tipa de acolo imi spune ca a sunat acasa, ca mi-a lasat mesaj ( eu mu am plecat de acasa si nici nu am gasit vrun mesaj)- oricum imi spune ca m-a programat din nou VINERI 8 MARTIE ( alta gresala, vineri suntem in 9)
4) azi, surpriza !!! imi lasa astia de la spital mesaj sa ma intrebe de ce nu am venit la ora 10 la clasa de diabet!
Spuneti si voi ce sa mai zic ?!?!!? Pacat ca nu sunt o fire certareata ca ar trebui sa le fac scandal celor de la clinica
!
oanaalex ce e mai important e ca m-am uitat pe fisa si valorile de la test nu erau asa de mari, la ultimul timp valoarea normala ar fi trebiut sa fie 170 , a mea era 177. de cate ori te-ai dus la dietetician?
biribu tu ce parere ai in legatura cu clinica, sa le zic, sau sa nu imi consum nervi?
oricum eu am taiat tot ce era dulce, paine alba , cartofi incerc sa tin un regim cat da cat ( am si slabit vro 2 kg)
toate cele bune, pupici
corinadana spune:
Mada taie si orez, porumb si fasole uscata daca papi. Lasa ca nu mai este mult!
Bic ce i doula?? Da' eu unde vad goanga?!
Simi si Bic va dau nr de tel de la noi de la agentie si puteti suna sa vedeti cand mai au castinguri ptr. EI! Sau adresa sa trimiteti o poza. Numai ca tu Bic nu esti aici in zona. Tu ar trebui sa intri pe net sa vezi ce agentii sunt pe la tine prin zona. Daca gasesti ceva si daca incepe sa ceara bani NU le da.
corinadana mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
msl spune:
Bic,
daca gasesti ceva agentie prin bay area te rog spune-mi si mie adresa, te rog frumos!
multumesc
http://www.totsites.com/tot/bebepoze
sinzi_ana spune:
Serbanela, esti cumva din C-ta??? Ca am si eu o prietena din liceu cu care am pierdut legatura Elena Serbanescu...si parca e mare coincidenta...
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David
bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
Biribu spune:
madalina la ce clinica te duci? eu am facut rezidentiatul in long islnd si pe unele le mai stiu. oricum nu mi se pare normala debandada aia totala. clinicile cu rezidenti in general sunt cam asa, nu stiu daca e cazul tau. ai un anume dr sau te cam plimba de la unul la altul? asta nu ar fi bine, eu dupa experienta mea placuta data viitoare o sa stiu ce sa cer si o sa am o guraaaa mare.... sa stii ca aici cam asta merge. oricum glicemia ta nu e prea mare, si regimul atent probabil va fi suficient, plus incearca sa faci miscare multa, pe cit se poate.
te pup
madalina78 spune:
buna
biribuo sa nasc la spitalul MAIMONIDES iar ca si clinica sunt o "gasca" de 4 medici care ma vad cu randul , si o sa nasc cu unul din ei, care va fi de garda...toti sunt MD una singura e RPA-C ( da nu stiu ce inseamna asta)!
de miscare mai putin din pacate, pentru ca obosesc foarte rau si mai nou ma dor oasele bazinului ingrozitor,parca mi se crapa ...... ma gandesc ca e de la pozitia lui bebe care s-a intors cu capul in jos !
oricum mai sunt 7 ssaptamani si gata , vine bebe!!!
ca sa ma obisniuesc:
mada
31+
Sebastian Alexandru
Biribu spune:
madalina spitalul e ok dupa cite stiu eu, l-am vizitat de citeva ori. vezi ca poti sa fii ceva mai "demanding" cu cei din clinica, spune-le ca esti nemultumita de cum te trateaza. RPA cred ca e Physician Assistant, dar in general ei nu asista nasterile fara supravegherea unui MD, intreaba ce si cum ca sa stii.
deasemenea, daca nu vrei sa ai spectatori studenti si rezidenti spune-le de la inceput, pot sa-ti spun ca nu e asa de placut uneori sa sa uite vreo 2-3 in .... tau![]()
te inteleg perfect cu durerile, si eu eram asa, dar m-am chinuit totusi sa merg vreo mila doua pe zi, ajuta mult sa stii, incearca cit de putin!
te pup
Arthurana spune:
Fetelor
Ma duc si eu maine dimineata la testul de diabet..si mie mi-a iesit prost prima data.
Imi face testul de 3 ore.
Spuneti-mi si mie va rog...mi se da rezultatul pe loc???
Adevarul este ca eu am mancat dulciuri toata sarcina si am si 2 bunici diabetici...
BiancaM spune:
Arthurana, nu, rezultatul nu ti-l da pe loc.
Pe mine m-a sunat doctorita dupa vreo 4-5 zile si mi-a zis ca e totul in regula.
Succes si rabdare, o sa ai nevoie
.
34+
Bebica al nostru e 
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/album/576460762390437639#page1