Bebelusi "made in USA"

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinuca_usa spune:

buna fetelor. n-am mai intrat de mult. cum va mai simtiti?

eu vroiam sa va intreb de cum il simtiti voi pe bebe. in ultimele zile Erika a inceput sa fie foarte agitata. o simt cum n-am mai simtit-o pana acuma, nu pot sa zic ca ma loveste sa ma doara, dar impinge pe te miri unde de zici ca vrea sa iasa. senzatia e foarte ciudata si nu tocmai placuta. cate-odata parca-s in filmele alea cu extraterestrii cand vezi cum se misca ceva sub piele. din ce-am mai citit pe-aici cica ar fi normal, dar parca e prea tare si dintr-o data. singurul lucru pe care am putut sa-l leg de asta a fost ca am inceput sa beau mai multa cola in ultimul timp. asta sa fie oare motivul?

Irina 30+ cu Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Irinuca, eu cred ca faptul ca nu ai baut cola pana acum, iar acum facand putin exces, poate fi cauza ca copilul este agitat. Dupa cum stim toate cola este un stimulet. Probabil era diferit daca erai constanta in cantitatea de stimulteti pe ca o luai de la inceput.
Nastere usoara si un bebe sanatos.

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

Va rog aprindeti o lumanare in amintirea bebelusului meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

20+ poze cu fetita si cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina78 spune:

arthurana cum ai suportat testul?
irinuca la mine se misca cu tot cu burta, parca o ia din loc! (tot la filmul ala ma gandesc si eu)
biribumai spune si tu ceva de bebelusa, te rugam...

altfel, am eliminat tot ce e dulce, nu am mai luat in greutate si astept ziua de vineri sa merg la dietetician.
aseara am avut turul de spital, a fost intresant si am mai aflat cate ceva despre cum va fi la nastere si dupa.
fetele cu burtici pe la 30 saptamani, voi aveti contractii
nedureroase?
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_dica20 spune:

Madalina ma bucur sa vad cat de usor te-ai adaptat la noua situatie. Cat despre contractii le am si eu dar nu ma doare nimic numai burta mi se intareste foarte rau si dupa scurt timp isi revine. Inainte ma durea spatele dar acum nu mai am nimic parca nici nu as fi insarcinata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Fetelor sunt cam amarata. M-au sunat ca am diabet gesta si ca dupa prima ora era 204... enorm mi se pare. M-au chemat la un appoint cu o dieteticina joi. Pe langa problemele mele de coagulare si injectiile care le fac, acum si asta...
Mi-e tare frica ce va fi cu bebe cu diabetul asta...care sunt riscurile. Eu oricum vroiam cezariana deci asta nu ma sperie.
Chestia cu micul extraterestru mi s-a intamplat si mie noaptea trecuta(pentru prima oara), la 3 si ceva noaptea m-am trezit cu niste impunsaturi si am simtit talpa piciorului cum se misca pe toata suprafata burtii...m-am speriat...se vedea cum se ridica pielea!!! AM crezut ca am luat-o eu razna ..auzi tu sa ma sperii de bebelul meu...dar vad ca si voi ati reactionat la fel. Doamne cat de asemanatoare sunt starile noastre emotionale....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina78 spune:

arthurana lasa ma ca trecem noi si peste faza cu diabetul!
eu am mai citit intre timp cate ceva si nu e asa un capat de tara!
tre sa tinem regim si cred ca o sa avem bebelusi mai grasani dar nu e o regula...
iar de miscarile lui bebe: cel mai ciudat mi se pare cand sughita , na exercitii de respirat.
hai ca iti tin pumni, sa povestesti ce ai facut joi, eu ma duc vineri de dimineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Madalina mie mi-au descoperit diabetul la 28 de saptamani. La inceput in fiecare saptamana la nutritionist (asta vreo 3 saptamani) si pe urma o data la luna dar tr sa sun de 2 ori pe saptaman sa dictez rezultatele la teste (imi faceam de 6 ori pe zi). Asta a fost pana am intrat in luna 9 si au zis ca s-a stabilizat si nu mai e nevoie sa ma duc. Intradevar de cand am descopert diabetul s pana in luna 9 nu am mai pus nici un kg pe mine (ceea ce nu m-a deranjat deloc). Pana in luan a 9 pusesem 20 pounds pe mine si nu aveam burta f mare si pt asta Alex a fost f voinic (9.1 pounds). si o sa vezi ca o sa fie bine.
Mai vroiam sa-ti spun ca eu am patit invers cu personalul de a spital, in sensul ca au fost fff grijulii si draguti. Tot timpul ma sunau sa ma intrebe daca totul e ok si sa-mi aminteasca de programari

Oana si bb Alex(05.08.2006)
Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Irinuca, tu bei Cola?!? Pai este excitant nervos central. Iti dai seama bietul bebelus ce agitat trebuie sa fie? Nu-i face bine deloc. Cola contine cofeina. Si alte bauturi de asemenea.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=10" target="_blank"> Deiu cu diploma - ma votati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Madalina,

Merci mult de incurajari. Joi iti voi scrie ce mi-a spus, eventual sa schimbam pareri despre ce sa mancam.
Am descoperit o paine pentru diabetici fara zahar cu 7 g de carbohidrati si am mancat asta de dim cu branza.
Eu inca lucrez(in picioare) si si asa nu am putere..,dar trebuie sa fim puternice!!! Azi am o zi mai optimista. Sper sa ma tina asa..dar oricum cu starile mele..acum sunt vesela acum plang...sarcina asta..si hormonii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca_usa spune:

vai ce prost m-am simtit . voi nu beti cafea sau cola deloc?
adevarul e ca nu am fost cuminte si recunosc. vitaminele tot nu le iau, am luat in schimb fierul ca mi-au zis ca-s anemica. nu prea mananc cum trebuie, ma tot cearta sotul ca o sa iasa fata mica ca mine si el vrea s-o dea la fotbal .

despre contractii eu nu pot sa zic ca le simt. oricum cam toate le-am simtit mult mai tarziu decat ziceau fetele cu sarcina de aceeasi varsta. cred ca nu stiu eu ce-i aia si de aia nu-mi dau seama. e cate-odata tare burta da' nu sa zic ca imi dau seama cand incepe, cand se termina...

madalina, arthurana imi pare rau de voi cu diabetul. sper sa treceti usor peste asta.

voi ati intrebat despre optiuni in ceea ce priveste nasterea? eu am acuma pe 14 appointment si vreau sa intreb daca am voie sa aleg. nu stiu ce varianta e mai buna, nu stiu daca poate sa zica cineva cum ca una e mai buna ca alta. cert e ca mai vreau copii (poate 2 , unu sigur da). mi-a zis o doctorita din romania, in fine una in care nu am incredere prea mare, ca cica s-a descoperit ca ar fi foarte stresanta pentru copil nasterea naturala, cand trebuie sa iasa printr-un orificiu asa de mic si practic i se deformeaza craniul. nu stiu ce sa mai cred ca fiecare are ideeile lui si le mai si fac publice.

Irina 30+ cu Erika

Mergi la inceput