Bebelusi "made in USA"

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Cristina,clasele astea de care vorbesc eu sunt la NYTECH,adica New-york Tehnical school,si la telefon mi-au spus acelasi lucru ca si o cunostinta de a mea care a terminat scoala asta,si anume ca scoala este de 18-24 luni,acum depinde de ce program alegi,caci sunt o gramada printre care si ultrasound-tehnician,si medical-billing,o gramada.O sa-mi fac o programare pentru interviu si voi veni cu mai multe detalii atunci.Te pupam si sarcina usoara!!

Siminaf,te sun acus cuscra,numai sa te trezesti,adica voi suna dupa ora amiazului la voi,caci scumpul tau de ginerica e foarte matinal.....ne trezeste la 5 a.m ora NY,si ....binenteles ca are energie si chef de joaca,nu se mai culca pana pe la 11-12.O pup pe ralu si pe Deiu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina78 spune:

a... pai poate mergem impreuna delia! am zis si io scoli inalte la misto asa, ca m-am cam saturat si nici chef de carte nu prea mai am!
eu vreau sa termin fac de stomatologie, da tre sa imi dau un ex din primii ani de scoala ( NBDE l-bordul national) si tot il aman spre rusinea mea!
da sa fiu in locul tau as alege igiena dentara ( asta daca iti place sa lucrezi cu pacientii ) si daca ai indemanare si rabdare ti-as propune sa te uiti si la tehnicieni ... poate vb mai multe la tel!
Cristina 26 cum i s-au parut sotului tau scoala,examenele, nivelul de aici in comp cu cel din romania?
eu am facut 4 ani de generala, m-am transferat la stoma, si am mai tras inca 4 ani , si cand sa dau si io cu drujba in pacienti m-a gasit maritatu' tocmai aici...
va pup si fug la century 21 , na ca m-ai stimulat acu si mi-a venit chefu de cumparaturi!

Culmea sarcini? Doi lei sa faca un tauras!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Cristina, la clinicile alea private fac si 2D? SI iti explica ce si cum?
Eu fac peste o saptamana prima parte a testului integrat, adica translucenta nucala + analize de sange, dar pe pliantul pe care mi l-au dat scrie ca nu au voie sa imi zica niciun fel de rezultat pana cand nu combina si cu analizele de sange din sapt. 15. Iar eu as vrea sa stiu macar masuratorile la translucenta nucala, ca sa ma linistesc cat de cat. Daca vad ca nu imi spun nimic, atunci sunt in stare sa ma duc si la o clinica privata. Vad ca tu esti acum in sapt. 14 si am citit si povestea trista a lui Paul. Ti-ai facut cumva aceste teste, fie la prima, fie la a doua sarcina? Eu stau ca pe ghimpi, poate si din cauza varstei (am 33) asa ca am ales sa fac testul integrat, desi era optional.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

musetto, experienta mea cu Paul este atat de rara. Eu cand am fost insarcinata cu Paul mi-am facut toate testele posibile (sincer nu imi amntesc daca am facut NT) dar stiu ca am facut testul tripul si quad test. Toate au iesit negative (pe vremea aceea nu stiam ca este fals negativ). Pe de alta parte exista si fals pozitiv, deci chiar daca testele acestea ies pozitive poti totusi sa nu ai copil bolnav. Tu esti foarte tanara (33 de ani) nu ai de ce sa iti faci probleme.
La bebe #2 fac amneo, pentru ca e metoda de diagnosticare iar riscul meu de a avea copil bolnav este cu mult mai mare ca al tau (pentru ca am avut un copil bolnav inainte si anume 1%).
Daca vrei sa stii rezultatele le ceri, dr tau nu are dreptul sa iti ascunda nimic. Dar tot ce iti va zice e ca ai sansa de 1/100 sau 1/1000 sau mai mica sa ai copil bolnav.
Sotul meu a facut facultatea aici pentru ca el este de aici. Eu l-am gasit hoinarind singur si mi-a fost mila de el ca era asa de al nimanui ca l-am luat acasa dupa ce am vazut ca tot nu imi da pace (glumesc).
Eu va doresc o sarcina usoara si o zi minunata!

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

Bebe Paul al meu e ingeras

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

14+

Mergi la inceput

Multumesc pt informatii, Cristina . Iti urez mult succes la amnio, sa dea Domnul sa mearga totul perfect!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Cristina iti doresc din suflet sa ai o sarcina usoara, si sa iti ajute Dumnezeu sa fie un bebe sanatos, si sa iti dea putere si sanatate!

Krissy, ai dreptate despre listuta pentru spital e diferita mult de cea a fetelor din tara. Trebuie sa vedem si noi ce avem de pus in gentuta pentru mama si pentru bebe.

Va papacim si sa aveti grija de voi!

30+

Bebica al nostru e
Sa fiti iubite(iubiti)!
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Buna fetelor,
Tocmai am venit de la amneo. Procedura a fost destul de usoara, sper sa nu apara nici un fel de complicatii.
Din fericire nu avem nici un fel de suspiciuni sa credem ca nu va fi bine de data asta, totul a iesti bine la sono . O, da era sa uit o sa am o FETITA.
Va multumesc mult pentru incurajari si vorbe bune.
O zi buna!

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

Bebe Paul al meu e ingeras

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Cristina,felicitari pentru fetita si sper sa te urmez si eu la mamici de fetite caci imi doresc tare mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare
Cristina26, de mult timp te-am citit si acum ma bucur tare mult sa aud ca totul a iesit bine la amnio si ca vei avea o fetita. Felicitari. Bb sa fie sanatos si tu sa ai o sarcina usoara.
Delia, suna tare bine ce spui tu cu scolile alea. Ia mai spune. Ca sunt asa de ratutita,nici nu stiu ce cale sa apuc. Succes la bb2 fetita.
Pup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput

Felicitari pt fetita, Cristina! Imi pare bine ca totul a fost ok la amnio. Din cate stiu despre procedura, acum tb sa stai linistita cateva zile si sa nu faci efort si totul va fi bine. Mult succes si sarcina usoara si in continuare!

12+

Mergi la inceput