Bebelusi "made in USA"
Raspunsuri - Pagina 13
Delia21 spune:
Musete,,,,mi-e greturile mi-au trecut pe la 7 luni,sicer,eram ca in marile sperante,toata lumea imi spunea ca ar trebui sa inceteze pe la 4 luni si deci de la 16 saptamani .....tot speram.Dar nu-mi pare rau pentru ca nu m-am ingrasat deloc,adica doar 11 kile si la iesirea din spital dupa nastere aveam cu 2 kile mai putin decat inainte de inceperea sarcinii.Dar stiu,imi amintesc ca nu era placut deloc.
Madalina.....si cu ce nume cochetati voi pentru bebe?Ma bucur ca ai doctor bun si aproape de tine.Nastere usoara si refacere rapida si BEBE sanatos si norocos!!!Si eu vreau sa merg la scoli,poate mergem impreuna
madalina78 spune:
sa inteleg ca voi va strangeti vineri seara ( chiar si 2-3) la mesaje?
delia cu numele chiar ca cochetam , mie imi plac alea mai romanesti,ca na , poate duc copilu' la tara la strabunici, sotul nu prea are ideei, lui i s-a pus pata pe Alexandru, mie imi place Sebastian ! cred ca merg bine si impreuna, dar cine stie ce ne appuca in urmatoarele luni...
cam la ce "scoli inalte" vrei tu sa mergi?
musseto ce sa zic?!? cand eram in romania si ma duceam la scoala si la serviciu nu vedeam atatea, dar acum daca stau toata ziua le mai vad si ma apuca disperarea, mai vin pe aici , va mai scriu cate ceva si ma linistesc! da ma mai si apuca cate un dor de mama mea, scumpa de ea, si stiu ca si ea e suparata ca nu ma poate ajuta deocamdata!
de tine biribu ce sa zic? parca o sa aud ca te duci cu sacosica cu camasa de noapte la munca, nu de alta , doar asa in caz ca vrea bebele sa iasa mai repede si nu mai poti sa dai pe acasa!
de lista ,eu una nu ma pricep , da tre sa o intrebam peKrissy , mamica noastra!
Culmea sarcini? Doi lei sa faca un tauras!
musetto spune:
Asa-i Madalina, se pare ca vineri seara e activitatea cea mai intensa pe aici :)
Pt fetele interesate de cumparaturi pt bb, am aflat ca Target ar avea sales. Puteti sa le vedeti pe cele online www.target.com/gp/browse.html/ref=sc_fe_l_0_1038626_62/601-3905592-8096947?ie=UTF8&node=3059361" target="_blank">aici. Eu nu sunt deocamdata interesata, dar poate va e voua de ajutor.
11+
Bic spune:
quote:
Originally posted by Biribu
ma bucur ca ne inmultim, am putea la un moment dat sa facem si o listuta, cine se pricepe?
Eu ma pricep, dar n-am timp acum. Daca-mi dati pina la mijlocul saptaminii viitoare ma mobilizez.
Pina atunci sa ne gindim ce am vrea sa figureze in lista: locul unde ne aflam, virsta copilului, virsta sarcinii, numele copilului.etc.? Ce detalii vrem sa apara in lista ca sa ne putem identifica rapid?
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
Krissy spune:
Buna fetele, multumesc de apel, iacata-ma si pe mine, e drept ca am cam disparut din peisaj...
Din pacate stau foarte prost cu timpul liber, sunt in aceeasi situatie cu Biribu, cred ca o sa nasc de la serviciu... Mai am mai putin de 7 saptamani si sunt tot o zdroaba. Lucrez cam la 25 km de casa, si incep serviciul la 6 dimineata, asa ca va dati seama ca sunt cam praf cand ajung acasa in jur de 4... Si vreau sa merg pana cat de tarziu la lucru, pt ca am nevoie de maximul de timp dupa nastere, sper la 12 saptamani... In plus, am fost foarte prinsi cu renovatul casei, am finisat demisolul ca sa eliberam o camera la etaj, care acum a devenit camera fetitei (abia am terminat-o saptamana trecuta). Tot zic: acum gata, de saptamana viitoare ma odihnesc mai mult, dar inca nu s-a prea intamplat... Va invidiez pe cele care stati acasa, dar asta e situatia, daca ai gasit un job bun e f greu sa renunti, mai ales ca pentru viitorul copilului ne zdrobim atata... Sunt sigura ca intelegeti despre ce vorbesc, ca doar in aceeasi lume traim, cu bunele si relele ei...
Listuta e o idee grozava, dar din pacate nu o sa am timp sa ma ocup. Iata datele mele: Cristina, Michigan, 33+ cu Sophia-Antonia.
O sa revin maine cu mai multe detalii, vreau sa povestim despre lista de spital (care e total diferita de cea din Romania) si despre ce mai avem nevoie pt nou-nascut.
Va pup acum , trebuie sa fug ca mergem la "birthclass".
Numai bine tuturor si pe curand,
Cristina 33+
Delia21 spune:
Madalina,scumpa,scolile mele nu sunt inalte deloc.Ma intereseaza o scoala de dental-hygenist,nici nu stiu cum se scrie,......sau de radiology-tehnician,deci dintr-astea rapide de maxim 2 ani,ca sa nu inceapa Rudy al meu scoala si eu inca sa fiu pe bancile scolii.Dar tu,ce .....te bate gandul sa incepi ?Apropo de nume mie Sebastian imi place la maxim iar Alexandru e tare frumos si merg fain de tot impreuna Nu va mai schimbati ca-s tare faine amandoua.
fetelor,daca vreti un magazin suuuper,am fost azi la Century21,vizavi de ground zero,au niste sailuri de vorbesti singura.am loat azi un sac de haine cu 57 de dolari,si lucruri faine de tot,tommyH,deci si de marca,pentru fiu-miu....bluzite si camasute de 2-3 sau cele mai scumpe de 5 dolari.Fugiti pana nu se termina!
cristina26 spune:
Buna fetelor,
M-am gandit sa intru si eu aici pentru ca voi avea un bebe prin iulie.
Krissy daca vrei sa faci 4D poti sa mergi la o clinica (nu la spital) unde iti vor face un filmulet si iti vor face poze multe la bebe. Este in jur de 100$ eu sincer cred ca merita.
Alta oportunitate este sa faci cate eco 4D vrei la clinica aia impotriva avorturilor pe gratis. Acolo ca si la clinica unde platesti iti vor da un cd cu copilul si multe, multe poze. Intereseaza-te unde sunt acest fel de clinici la tine in oras.
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
Bebe Paul al meu e ingeras
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
14+
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by Delia21
Madalina,scumpa,scolile mele nu sunt inalte deloc.Ma intereseaza o scoala de dental-hygenist,nici nu stiu cum se scrie,......sau de radiology-tehnician,deci dintr-astea rapide de maxim 2 ani,ca sa nu inceapa Rudy al meu scoala si eu inca sa fiu pe bancile scolii.Dar tu,ce .....te bate gandul sa incepi ?Apropo de nume mie Sebastian imi place la maxim iar Alexandru e tare frumos si merg fain de tot impreuna Nu va mai schimbati ca-s tare faine amandoua.fetelor,daca vreti un magazin suuuper,am fost azi la Century21,vizavi de ground zero,au niste sailuri de vorbesti singura.am loat azi un sac de haine cu 57 de dolari,si lucruri faine de tot,tommyH,deci si de marca,pentru fiu-miu....bluzite si camasute de 2-3 sau cele mai scumpe de 5 dolari.Fugiti pana nu se termina!
noi aici http://community.webshots.com/user/lela3321
Ce-mi place mie sa citesc mesajele tale optimiste! Asa-mi place, imbraca-l frumos pe ginerica! Ca tare scumpicel e prin pozite. In caz ca te intrebi cine se uita de zor la pozele voastre, sa stii ca si eu.
Si o scoala de ce ai spus tu dureaza 2 ani?! Pai si PA (Physician Assistant) tot 2 ani. Hai, ca m-ai bagat in ceata! Nici nu mai stiu ce sa aleg acum.......
Mult succes!
cristina26 spune:
Toate programele astea sunt programe de 2 ani daca ai facultatea terminata si toate clasele necesare pentru a fi admis in programul respectiv.
Sotul meu a terminat medicina in 3 ani pt ca si-a dat ceva examene si nu a trebuit sa ia cateva clase. Deci se poate. Totul depinde de cat de mult vrei acel lucru!
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
14+
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by cristina26
Toate programele astea sunt programe de 2 ani daca ai facultatea terminata si toate clasele necesare pentru a fi admis in programul respectiv.
Sotul meu a terminat medicina in 3 ani pt ca si-a dat ceva examene si nu a trebuit sa ia cateva clase. Deci se poate. Totul depinde de cat de mult vrei acel lucru!
14+
Adica sotul tau a mai facut inca 3 ani de medicina si aici? Sau ce cursuri avea inainte de a face medicina si de a i se echivala niste cursuri?