Bebelusi "made in USA"
Raspunsuri - Pagina 12
irinuca_usa spune:
am fost la control. nimic interesant, normal. am intrebat insa de vitamine. mi-a zis ca nu-s numai pentru mama ci si pentru fat. parte din ele ajuta la dezvoltarea creierului, a sistemului nervos...
acuma stiu ca lumea evolueaza, si nu tre sa facem ce faceau bunicii acu 100 de ani, dar totusi creierele copiilor de atunci cum s-au dezvoltat?
eh, ce mai tura vura, de aseara am inceput sa le iau.
Irina 23+ cu Erika
madalina78 spune:
buna fetele si bine ati venit pentru cele noi!
ei mai.... mi-a facut si mie sotul o surpriza si am iesit intr-o mica excursie in Williamsburg, undeva mai in sud de Washington!
a fost asa ca de pensioari, mancarica, bauturica si mult somn ( ca tot ma plangeam eu)! partea aiurea a fost ca am obosit la plimbare foarte mult, ingrijorator chiar! si ma gandesc ca mai sunt inca 3 luni de sarcina ! VOI OBOSITI ASA DE RAU? eu imi pierd si respiratia de parca alerg km...
va pup si ne vedem maine !
Culmea sarcini? Doi lei sa faca un tauras!
musetto spune:
Biribu, multumesc pt info. Nici eu nu vreau sa il stressez pe bb cu prea multe ecografii. Cred ca in loc de quad test de care spui tu, eu fac testul integrat (adica eco la 13 sapt.+ analize de sange). Sunt programata pe 5 februarie si deja simt ca nu mai am rabdare :)
In legatura cu prenatalele, mai ales daca sunteti deja in trim 3 v-as sfatui sa va uitati cu atentie la ce contin. Daca lipseste DHA-ul, atunci vorbiti cu doctorul la care mergeti. DHA-ul am inteles ca e f. important in special incepand cu trim 3 sau la mamicile care alapteaza (iar daca bb e pe formula atunci formula tb sa il contina). E un omega 3 acid gras foarte important pt dezvoltarea creierului si a vazului la bb. La cabinetul unde merg mi-au dat un sample, se cheama "Expecta", si dupa ce le-am terminat mi-am cumparat alte pastilute de la Wal-Mart. Pt cine mananca suficient peste se pare ca nu e nevoie de suplimentul asta, dar pt cine se teme de peste (din cauza mercurului) sau pur si simplu nu le place, pastiluta e foarte folositoare. Intrebati-va insa doctorul, el va poate sfatui si asupra cantitatii in care tb luate.
10+
Delia21 spune:
Salut si eu pe toata lumea,si BINE V-AM GASIT!
Noi suntem in NY,Queens,in Ridgewood.rudy are 11 luni,in februarie 25 implineste un anisor si.....speram sa vina cat de curand si o surioara......sau surior.Madalina si Michitaki,ne-am putea si noi vedea din cand in cand,bine,acum e iarna si al meu odor de mai bine de o luna e tot racit,gripat,am fost si in spital cu el si facuram si injectii,deci....mi-e cam teama deocamdata sa-l iau afara dar cand va fi vremea mai buna tare m-as bucura sa iesim la o plimbare cu carucioarele.Ca ginecoloaga v-o recomand cu caldura pe Andreea Olanescu,este o dulce si e foarte meticuloasa,ca doctora sunt multumita de ea.Deci daca nu sunteti sigure de doctorii vostrii imi puteti cere informatii despre unde o gasiti ,are cabinet in Astoria,Queens.Va pup si revin!
Bic spune:
Ralu, eu am baut tot timpul ceaiul www.tealand.com/MothersMilk.asp" target="_blank">Mother's Milk. Imi placea tare mult la gust. Ceaiurile sint de ceva ajutor, dar metoda cea mai eficienta de creste productia de lapte este sa-l pui pe bebelus cit mai des la sin. Alaptatul merge pe principiul cerere-oferta.
Felicitari pentru bebelus si tinem pumnii cu alaptatul.
Vezi la Clubul scutecelor resursele despre alatare.
Si vezi www.askdrsears.com sau una dintre cartile lui Sears, The Baby Book sau si mai bine The Breastdeeding Book.
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
madalina78 spune:
buna fetelor!
buna delia!
in legatura cu doctora ta, eu merg la o clinica de langa mine, la o staie de metrou, m-am gandit ca e mai bine in caz ca nu ma poate duce sotul si e cam tarzior sa mai schimb acum! poate imi dai un pont cu pediatrul...
eu o sa nasc la Maimonides Hospital, in Brooklyn, am intrat pe site si mi-a placut prezentarea , cica sunt 7000 de masteri pe an la ei!
voi gravidutzelor ce mai ziceti? ce eu sunt bleaga tare, nu numai ca obosesc si daca imi spal vasele dar mai am si starile de lesin care ma supara rau...asa ca felicitari inca o data celor care merg la serviciu!
va pup
musetto spune:
Delia, bine ai venit!
Eu nu prea scriu pt ca inca ma lupt cu greturile. Credeam ca de-acum, avand 11 sapt si jumatate, ar fi cazul sa treaca, dar nimic... Pe voi cand v-au lasat?
Madalina, imi pare rau ca nu te simti in forma. As zice sa nu faci niciun fel de treaba prin casa daca poti. Eu nu m-am mai atins de bucatarie de nu stiu cand. Am noroc cu un sot foarte harnic si intelegator, face el absolut totul. Serviciu nu am, insa merg la scoala si desi iau numai un curs, nu sunt in stare sa ma concentrez deloc. Sper sa recuperez in trim. 2 de sarcina cand se presupune ca ma voi simti super (sa vedem!).
11+
madalina78 spune:
pai sa stii ca nu mai pot, si imi e frica sa ma apuc de ce vreau eu (spalat perdele,geamuri).
si eu am un sot super dar bietul de el lucreaza de dimineata pana seara tarziu si cand poate sa chiulesca mai face cate o oala de mancare la indicatiile mele!
voi tot ati discutat problema cu ajutorul pe care eu am evitat sa o dezbat pt ca la mine ar fi cam asa: mama nu poate veni,pt ca lucreaza, sora mea naste la inceputul lui aprilie, deci marele ajutor o sa fie pentru ea, tata , nici el nu poate veni ca e bolnavior!
aici o am pe soacra mea , si mai nou pe cumnata dar.... nu m-au intrebat nici macar o singura data de cand sunt gravida daca ma pot ajuta cu ceva asa ca nu ma astept la mare ajutor din partea lor!
eu mi-as fi dorit sa merg la scoala din toamna, ca sa nu mai pierd inca un an , si sotul ma incurajaza dar imi e frica sa las bebele mic cine stie cu cine, si sincer nu prea am mai invatat in ultima perioada pt ca nu imi gasesc nici o pozitie comoda!
musettogreturile mi-au trecut cam dupa 3-4 luni, mai mancam floricele sau biscuiti din aia simpli de tot!
va pup
madalina78 spune:
biribu ce o mai face? sau o sa vina direct cu bebele data viitoare cand ne va scrie?
ca mi-am adus aminte , am primit hartoagele de la ecografia la 21 de s , nici nu a fost mult , doar vro 560 $! noroc cu asigurarile!
pupici
Biribu spune:
fetele, va pup, sunt inca pe aici, n-am multe de raportat, inca merg la servici si de aia timpul e scurt, de-abia ma tirasc cind ajung acasa, dar asta e, AMR vreo 14 zile, si nu am de gind sa trec peste, i-am spus dr. ca il string de git si a zis ok, rezolvam cumva...
celor care sunt la inceput, din experienta proprie trimestrul 2 a fost foarte fain, cam din sapt.15-16 s-au potolit greturile, si a fost tare bine pina la 28-29, cind totul se ingreuneaza. profitati de perioada asta si faceti miscare multa, chiar si numai plimbari, nu va puteti da seama ce mult va ajuta mai tirziu, aveti nevoie de un tonus bun la sfirsit ssa puteti cara burtoiul
ma bucur ca ne inmultim, am putea la un moment dat sa facem si o listuta, cine se pricepe?