Informatii utile Constanta (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Ralina, bine ai venit. iti multumim ca ai citit ce ne-am straduit noi sa facem si mai ales daca ti-am putut fi de vreun ajutor. Nu ezita sa ne povestesti ce ai patit, spui ca nu vrei sa ne plictisesti cu istoria ta, dar sa stii ca din fiecare problema poti invata cate ceva si daca ne spui noua poate aflam ceva ce ne ajuta la randul nostru si pe noi, si poate, de ce nu, venim cu un sfat.

Multumesc Cornelia ca mi-ai luminat Redusul. pentru pretul la Papanicolau ti-a scris Madaluta, eu ma voi interesa asadar numai pentru analiza secretiei.

Maria sunte destul de sceptica in ce priveste reusita tratamentului cu aloe vera asa din prima. oricum luna aceasta nu ma astept la nici o minune. Am obosit. Parca vad ca o sa imi spuna iar ca nu am ovulat si o sa tb sa iau iar progesteron care o sa ma deprime din nou. Am spus ca nu o sa mai fac nimic special, daca nu reusesc cu asta, nu mai fac nimic. Am obosit. Am facut tot ce era de facut pana acum, daca e sa dea rezultate, si daca e sa imi dea Dumnezeu un copil, o sa mi-l dea, ce a tinut de mine am facut. O sa mai merg in decembrie la dr. Morar asa cum mi-a spus la control, mai fac atunci ce mai e de facut si pe urma gata. Cum o vrea Dumnezeu.

Pupici,
Angelique

pozele mele, povestea nuntii, luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

AngeliquedeS; nu-mi place atitudinea ta...cum adica ai obosit? Cum adica ai facut tot ce se putea face?....vezi k iti dau bataita...doar din atat? nu vreau sa te superi pe mine, dar uneori ai foarte mult de luptat pt a obtine ceva de pret....nu te va ajuta cu nimic renuntarea....Pe mine fiecare luna de nereusita ma indarjea si mai mult....si imi doream cu mai multa ardoare ....Atitudinea pozittiva si increzatoare face mai mult decat medicamentele uneori...

ralina: bine ai venit la noi si speram sa te simti bine si mai ales sa te putem ajuta. daca ai o poveste suntem bucuroase sa o aflam, k sa ne cunoastem si noi mai bine...Despre dr Tica am auzit multe lucruri bune, dar nu in probleme de infertilitate....Dar poate tu nici nu ai pb cu fertilitatea, ci doar am presupus noi gresit, caci majoritatea fetelor de aici ne- am confruntat cu ea si acum credem k toata lumea e "infertila"

Apropo de infertilitate, am selectat niste articole si le-am trimis pe mailul comun, pt cele incepatoare mai mult, dar pot fi utile si "atotstiutoarelor" in acest domeniu...cine stie...

Madalina 35+,

poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Angeliquedes: Nu se poate sa te dai batuta!!! Trebuie sa lupti! Toate trebuie sa luptam!!! Stiu prin ce treci.....incercam si noi de mai bine de 2 ani si am trecut prin tot felul de stari, dar NU AM RENUNTAT!!! Mi-a picat cerul in cap cand , dupa ce am facut laparo, la cateva luni, aflu ca sotul are oligoastenoteratospermie....
Mi-a cazut cerul in cap cand , la ultima monitorizare, mi s-a spus ca nu ovulez.....
Mi-a cazut cerul in cap cand mi s-a spus ca va fi nevoie de o a 2-a laparo.....
Dar....NU RENUNT!!!!!
Te rog sa nu-ti pierzi speranta, trebuie sa reusim cumva! Sunt sigura ca ai sa fii mai optimista cand ai sa vezi ca tratamentul a avut ceva efecte. Hai.....fruntea sus.....
Te pup!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralina spune:

povestea mea e lunga si inca imi este greu sa vorbesc despre asta.Ma voi stradui sa va istorisesc pe scurt...deci 2002 sarcina oprita in evolutie ,raspunsul care mi s-a dat la intrebarea de ce a fost "ce vrei, si imparateasa japoniei a pierdut sarcina si la ce nivel de tehnica sint ei!".....la asa raspuns nu poti decit sa ramii fara cuvinte....Am mers mai departe si in 2003 dupa ce s-a intors din voiaj al meu ne-am pus din nou pe treaba si am ramas insarcinata fara probleme ,am urmarit sarcina si la medicul de fam si la medic ginecolog,analize facute eco facut totul mi s-a spus ca este ok,eu ma simteam foarte bine,numai ca la eco de 20 saptamini medicul de fam cel la care am facut eco si prima data imi spune ca vede ceva si ca nu stie ce este sa merg in c-ta la un eco.m-am speriat foarte tare m-am programat la dr bendescu.o saptamina am sperat sa fie o greseala,si totul sa fie ok.dar a cazut cerul pe mine cind d-na doctor sa schimbat la fata si a inceput sa ma certe ca nu am mai facut eco pina atunci....diagnostic pus:meningocel,oprirea sarcinii de urgenta (aveam 21 de saptamini).nu stiu cum am ajuns acasa in mangalia.....asa am ajuns la dr tica si dr cristurean.a urmat oprirea sarcinii...refacerea fizica si emotionala.analize genetice facute la fac de medicina c-ta (asta e o alta poveste)diagnostic pus :cromozom marker de tip d(la mine)nu stiu sa va spun ce inseamna asta ,nu mi s-a explicat nici dr tica nu a stiut sa imi spuna. cert este ca la o urmatoare sarcina trebuie sa fac amniocenteza.asta este povestea noastra pe scurt si pe repede inainte.in 2005 am luat anticonceptionale janine,iar anul asta nu s-a mai intimplat sa ramin insarcinata cit a fost al meu acasa(acum e plecat).abia astept sa vina acasa sa ne apucam de facut bb......pina atunci caut informatii.uf ce greu a fost sper ca nu v-am socat prea tare si mai sper ca nimeni sa nu mai treaca prin asa ceva

Mergi la inceput

Ralina, saraca de tine, pui mic ce esti, prin ce ai trecut. Am spus-o mereu, mai bine sa nu ramai deloc insarcinata decat sa treci prin pierderi de sarcina. Si mai spuneai ca nu vrei sa ne plictisesti cu problema ta, de parca se pune problema. hai ca ne incurajam aici una pe cealalta.

Va multumesc din suflet pentru cuvintele bune. Dar asa mi s-a acrit de monitorizari, controale, pastle, analize, sex la comanda, etc, etc... hai ca imi revin, va am pe voi aici...

Pupici,
Angelique

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

ralina offf ce poveste trista
uite un sa te faca sa te simti mai bine,si-ti spun ca si sotul meu este si mai avem doua colege de "breasla": kerstin si ela2004.mai multe discutam pe mail sau pe PM ca sa nu fim aici off-topic
nu stiu sa-ti spun despre kariotip,si noi trebuie sa-l facem in primavara cand vine sotul meu si sunt un pic ingrijorata
dar mergem mai departe
cris acum o sa te cert,nu se poate sa spui ca te-ai saturat,de cate ori ti-e greu gandeste-te ca sunt fete care au facut 3- 4 sau mai multe FIV-uri pana au reusit...e foarte greu dar trebuie sa mergi mai departe hai,capul sus si joi sa vii cu o veste buna...
toate am avut momente mai grele dar mergem mai departe...maine poimaine mergem la madaluta la spital sa-i vedem bebele....daca ne primesti mada

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

my ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna, fetelor mele dragi!
Ce rau a fost ieri cand nu a mers forumul, mi-a fost dor de voi!
Ralina, bine ai venit in grupul nostru! Am citit si eu povestea ta si imi pare foarte rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva! Dar Dumnezeu e mare si trebuie sa te ajute sa faci bebelusul mult dorit!
Angelique, te rog si eu nu te descuraja, nu e cazul sa gandesti negativ, ai rabdare sa vezi ce zice d-na dr. azi, poate esti la ovulatie deja! Iti tin pumnii!

Eu am terminat azi cu tratamentul, am facut si injectiile cu menogon si acum astept ziua de sambata sa merg la monitorizare, sa vad ce foliculi am "produs"

Fetelor, va pupic pe toate si va doresc o zi super!

Ioana

trying to get pregnant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna, fetelor!
Mamaaaa.....ce mi-a lipsit DC -ul ieri!!!
Ce mai faceti mai fetelor??? Hai......care vine cu vesti???
Angelique: astept sa vii cu rezultate bune de la monitorizare! Sigur si-a facut efectul aloe!
Ralina: nu sunt cuvinte pentru ceea ce s-a intamplat! Cred ca trebuie sa-ti gasesti un medic bun care sa te ajute sa-ti indeplinesti visul. Bine ai venit in grupul nostru1
Madaluta, Andicu: ce mai fac gravidutzele noastre?
Cornelia , Ella: sunteti ocupate cu sotii?? Va astept si pe voi cu noutati!
Pup!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

buna dimineata
chiar mi-ati lipsit ieri
mai maria as vrea eu sa fiu ocupata cu sotul meu ne rezumam la vorbit 2 ore/zi la telefon
cris cum esti azi,mai bine?abia astept sa ne povestesti cum a fost
am pus catve linkuri din cele trimise de mada pe prima pagina,din pacate pe celelalte nu pot sub nici o forma,sunt reclama mascata...
va pup pe toate

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

my ticker

POZE

Mergi la inceput

Fetelor, buna dimineata. Am innebunit ieri tot incercand sa intru pe forum, cu adevarat creaza dependenta, si nu am putut nicicum. Azi la ora 16 merg la dna Luzescu, va povestesc deseara ce si cum, multumesc de incurajari.

Pupici,
Angelique

Mergi la inceput