Informatii utile Constanta (3)
Raspunsuri - Pagina 5
maria08 spune:
Deci reusite exista si la dr. Lutescu!!!! Stiti cumva cine e embriologul - asta daca nu cer prea mult!!??
Madaluta: Nu am ovulat luna asta........doar daca mi se intampla o minune!!!
Va pup!
ioana_p76 spune:
Fetelor, va multumesc tuturor pentru urari!
Din cate stiu eu, dna dr. nu lucreaza cu vreun embriolog, de fiecare data cand am facut IA, ea s-a ocupat de prepararea sperm., mai precis i-a pus intr-o centrifuga si in final imi zicea ce nr. de sperm. mobili ii indica aparatul.
Ma bucur ca au fost reusite cu tratam. d-nei dr. Oricum, sansele sa reuseasca IA ( insemnand sa se ajunga la nastere, nu doar sa se realizeze fecundarea) sunt in general 8-10%, deci sunt foarte mici. Din cauza asta nu m-am mai dus la Bucuresti, am mers pe mana d-nei L., pentru ca este aceeasi procedura peste tot, cu mici variatii. Conteaza mult cred ca si norocul fiecareia, daca vrea Dumnezeu se intampla, indiferent ca facem IA in Constanta sau Bucuresti.
Pupici!
Ioana
trying to get pregnant
andicu spune:
Eu va spun ce mi-au spus alti medici si am mai citit: la Inseminari, sansele de reusita sunt cam de 10 % , la FIV- 30-35 %. De aceea, multe fete care incearca inseminari de 2-3 ori, prefera sa recurga la FIV, ca au sanse mai mari. In acelasi timp, cele care incearca cu inseminari, au mari sanse de reusita si in mod natural, insa depinde f mult de situatia "gigeilor" si daca cele in cauza nu au probleme majore ( cum ar fi trompele infundate).
Andreea
Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!
maria08 spune:
Ioana: Sper ca nu m-ai inteles gresit!? Eu doar am intrebat......inca nu am luat o hotarare in legatura cu IA. Sunt convinsa ca se va intampla atunci cand DD va hotara asta - indiferent de oras, medic..... Fiecare dintre noi are dreptul sa aleaga......
Pa!Pa!
maria08 spune:
Andicu: Cum te mai simti? Astepti ziua cu eco....parca pe 22..??
Angelique: Te astept cu vesti bune de la monitorizare....trebuie sa-si fi facut efectul tratamentul!!
Pupici!!
cornelianeli spune:
cris analiza secretiei si papanicolau esti tare comica cu desteptul si redusul
ralina bine ai venit pe
medici buni in constanta avem si nu prea,daca te uiti pe prima pagina vei gasi mai multe informatii despre medicii pe la care am umblat noi
la tica am mers si eu o perioada,in adolescenta,am fost multumita de el,pentru un consult general si o analiza a secretiei din cand in cand si am facut si testul pap acum cativa ani la el
in infertilitate e depasit
dar poate la voi nu este cazul si reusiti din prima
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
my ticker
POZE
ioana_p76 spune:
Maria, sa stii ca nu vreau sa te conving in vreun fel, eu doar imi motivam alegerea mea pentru IA in Constanta. Sper totusi ca voi sa reusiti natural, sa nu mai fie cazul de nici o IA!
Ioana
trying to get pregnant
daniela76 spune:
dragelor, ma bucur mult ca va gasesc vesele si vorbarete...Am si eu o intrebare stie cineva daca la noul cabinet al Dr-ului Dantes se fac si analize ale secretiei vaginale si cam care ar fi scorul? eu mi-am facut programare pentru joia urmatoare si am uitat sa intreb...
Andicu sunt cu ochii pe tine, ai mare grija si abia astept sa vad prima poze a bb-ului la eco.
danielal