Informatii utile Constanta (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralina spune:

buna fetelor!va multumesc pentru cuvinte ,am trecut peste dar amintirea ramine.se spune ca:ce nu te ucide te face mai puternic.
cornelianeli nu ai de ce sa te temi kariotipul este o analiza de singe,se urmareste evidentierea cromozomilor.nu doare!dar din experienta te sfatuiesc sa nu il faceti la fac.de medicina c-ta .noua ne-au recoltat in decembrie2004 si am primit un raspuns in mai2005 dupa multe multe multe insistente si dupa ce m-am scandalizat putin.
angeliquedesnu te da batuta vei reusi cu siguranta.iti tin pumnii pt diseara
mai am ceva de spus dar nu stiu daca am voie,de testerul donna de fertilitate ati auzit?eu am vazut un reportaj pe tv despre el ,in farmaciile din mangalia nu se gaseste dar se poate comanda pe net.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

....si eu mi-am dat seama ieri k sunt dependenta de forumul asta...offf....toata ziua am tot incercat sa vad daca nu cumva s-a reparat si nimic...Uitati va trimit azi si pupicii de ieri:
Noi suntem bine, azi mergem si noi la 19.30 la D-na Lutescu sa vedem cum mai stam, cat am mai crescut si cum facem cu nasterea...Acum imi vin in minte o mie de intrebari, dar parca vad k acolo dupa ce vad bebicul, uit de toate.Mereu mi-am zis sa merg cu o lista, dar imi este rusine, asa k ii repet sotului meu de mai multe ori intrebarile pe care as vrea sa le pun si imi mai aminteste el...

ralina:intr-adevar trista povestea ta...mai ales k ai fost nevoita sa iei o asemenea decizie...e groaznic atunci cand tu tb sa hotarasti dc micutul va trai sau nu.Am trecut si eu prin asa ceva si a fost mult mai dureros decat cand sarcina s-a oprit singura din evolutie.Si acum am remuscari, desi am vb cu preotul si mi-a spus k a fost mult mai bine asa daca acestea au fost indicatiile medicale.In schimb , la mine cred k as fi putut sa incerc macar sa tin acea sarcina.( am avut sarcina gemelara si unul din embrioni s-a oprit din evolutie si mai multi medici "destepti" m-au pus sa fac intrerupere de sarcina pt k puteam face septicemie, sau putea fi afectat celelalt bb).Dar mai tarziu m-am informat si nu era chiar asa...era o sarcina mica -12 sapt, si era posibil sa se elimine singura si celalat sa se dezv. bine merci, asa cum se intampla si la FIV cand nu traiesc toti embrinii implantati.

De aceea sfatul meu este sa ceri mult mai multe pareri in privinta diagnosticului tau, inainte de a te apuca sa ramai insarcinata din nou si sa vezi in primul rand dc diagnosticul e real in al doilea rand dc iti poate afecta si o sarcina viitoare, dc se poate trata si cum....etc...Si daca vezi k medicul da din umeri si nu iti da un raspuns convingator...lasa-l , indiferent de renumele sau.Daca nu a stiut sa iti explice dr Tica ce e cu acel cromozom D...ce mai cauti la el?...intreb si eu asa...Oricum alegerea e a ta...

maria:ce faci ? ti-au venit uratii? k parca ziceai k ii astepti...

AngeliquedeS: sa ne spui rezultatele de la echo. Sotul tau si-a re facut spermograma? cum a iesit?

ioana_p76: spor la ...si bafta sambata la monitorizare.dar nu trebuia sa faci mai repede monitorizarea? eu stiu k monitorizarea incepe odata cu stimularea si se termina dupa ce ai ovulat...

cornelianeli: ai facut treaba buna cu linkurile, bravo. Imi pare rau k celelate au fost considerate reclame...dar oricum, sper macar astea sa foloseasca fetelor.
Of...maternitate...ai pronuntat cuvantul magic....de-abia astept sa ajung acolo si sa fie totul bine...si bineinteles k va voi primi in vizita dc vreti sa veniti. Numai sa nu plangeti, asa cum faceam eu de fiecare data cand mergeam la vreo prietena in vizita( si in ultimul timp, parca toate imi faceau in ciuda si nasteau). ma bucuram nespus pt ele, dar de mine mi se rupea sufletul....
Dar cred k tocmai aceste vizite mi-au dat si mai multa putere si curaj sa merg inainte, sa lupt si sa sper....

Madalina 36+,

poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Din cauza dependentei de forum, o sa-mi iau si eu calculator acasa, sa pot comunica cu voi cat mai des!! Astept insa ofertele de Craciun.(scuze pt. off-topic)
Madaluta- cred ca este o senzatie super sa vezi bebicul la echo, normal ca de emotie uiti ce mai aveai de intrebat! Te asteptam cu vesti de la control.
Stiu ca alte fete se monitoriz. mai des, dar mereu d-na dr. Lutzescu m-a chemat doar in z11-12, poate din cauza ca n-am avut probleme. E zice ca am raspuns f.bine la tratament.Noi trebuie sa facem IA, deci cu "prestatul" mai putin, poate a doua zi dupa IA. Oricum, inainte de IA o sa luam pauza 2-3 zile, ca sa se refaca "gigeii". Poate de data asta or fi mai buni, ca de 5 luni al meu tot ia Branca ursului

Pupici la toate fetele!

Ioana

trying to get pregnant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor!

Va rog sa nu renuntati si sa nu disperati! eu si Madaluta suntem dovezile ca se poate! important e sa continuati sa incercati si sa fiti convinse ca in cele din urma veti reusi! eu sunt alaturi de voi si va tin pumnii, sa se mareasca lista de !

Eu sunt ok, o sa fiu si mai bine dupa ce merg iar la eco saptamana viitoare. Pana atunci, stau cuminte.

pe toate!

Andreea

Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Nu am refacut spermograma, joia trecuta am utat sa iau recipientul steril si acum nu avea rost sa pierdem 4 zile din cauza abstinentei necesare pt spermograma in speranta ca poate am reusit sa ovulez. Vad in dupa-amiaza asta daca am ovulat sau nu, in functie de ce imi spune dns. dr.

Daca Madaluta ar fi avut programarea mai devreme, am fi reusit sa ne vedem. Eu pe la 16.20 sunr acolo.

Fetelor, practic ce rol are IA, pentru ca practic iti introduce gigeii, dar atunci de ce e mai buna decat un contact normal. Nu este acelasi lucru? Nu dati cu roshii, va rog...

Pupici,
Angelique

pozele mele, povestea nuntii, luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Madaluta: Multumesc ca te gandesti si la mine!
Angelique: Se face IA mai ales in cazul in care au mobilitate scazuta si nu rezista prea mult, sunt lenesi. Asa le scurteaza drumul ......mai au doar traseul de la uter la trompe.....
Sper ca ai inteles.
Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Andicu ma bucur ca esti OK si ca esti in continuare alaturi de noi! Speram sa te urmam cu toate la odisee!
Angelique nici eu nu stiam multe amanunte pana sa fac IA si am aflat multe din mesajele fetelor de aici.
La IA, prin centrifugare, calit. sperm. e imbunatatita si in plus sunt introdusi direct in uter, deci nu se pot pierde cum se mai scurg la un contact normal. Plus ca se monitorizeaza ovulatia.

Pupici!

Ioana

trying to get pregnant

Mergi la inceput

Multumesc mult, fetelor. Acum am inteles. Oricum in situatia unui uter retrovers, ca al meu, ar fi o metoda mult mai sigura, fiindca saracii gigei nu se vor mai chinui sa... dea coltzul!!

Pupici,
Angelique

Mergi la inceput

Fetelor, am ovulat!!!

este prima mea ovulatie si sunt sigura ca se datoreaya numai tratamentului cu aloe vera, nu se poate altfel, ar fi coincidenta mult prea mare si eu nu cred in coincidente. Sunt fericita posesoare a unui folicul de 15 mm, azi in Ziua 13. Doamna doctor m-a chemat sambata din nou, sa vada daca mai creste, si daca depaseste 18 mm imi face pregnil sa se sparga

Cornelia, Redusul s-a bucurat atat de tare cand a vazut foliculul, ca a uitat sa intrebe ce trebuia, adica pretul pentru analiza secretiei. te rooog mult, nu te supara pe mineee!!! Parca si tu mergi sambata, sa imi spui te rog ora ca sa ne intalnim acolo.

Mai am o intrebare, se gaseste pregnil de cumparat, unde si cat costa.

Fetelor, nu pot sa cred, auzi, am ovulat!! Acum cred in tratamentul dr-ului Serghei, este exact asa cum mi-a spus, sa nu iau clomifen ca o sa ovulez natural si uite ca a avut dreptate. Saraca doamna doctor, se bucura ca a dat clomifenul rezultat. Dar nu i-am spus si nici nu am de gand sa ii spun pentru ca nu stiu ce reactie ar putea avea.

Pupici,
Angelique

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

cris o veste foarte buna
ma bucur pentru tine,vezi,incet incet lucrurile vor merge din ce in ce mai bine
doamne am eu asa o presimtire,cum am avut si la andicu...nu mai zic nimik
noi,eu si cu ioana o sa fim la cabinet la 10.30,eu programarea o am la 11.30,dar vin mai devreme sa avem timp de taclale
abia astept
lasa-l pe redus important este ca ai ovulat
andicu ma bucur ca sunteti bine,un la burtika
mada iti promit ca nu vom plange la maternitate,cel mult o lacrima de bucurie pentru tine,pentru tot efortul pe care l-ai depus in toti acesti ani,nu-i asa fetelor? nu vom plange
pentru toate constantencele

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

my ticker

POZE

Mergi la inceput