Informatii utile Constanta (3)
Raspunsuri - Pagina 20
mamacita spune:
quote:
Originally posted by teano
,apropo cine mi poate spune e neaparat sa stau numai in pat?sau pot sa mai stau si in bucatarie sa mai fac cate ceva,ma refer sa stau pe scaun.nu am pe nimeni care sa ma ajute sa mi fac mancarea,si mai cresc si o fetita de 8 ani care trebuie sa pape.
Imi pare rau,dar tebuie sa stai numai la pat;gravitatia mareste actiunea greutatii copilului asupra colului in scurtare si risti o nastere prematura.Chiar nu gasesti un ajutor,macar sotul?!!!
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
teano spune:
tot eu sunt,inca o data va multumesc pentru sfaturi.incerc sa stau cat mai relaxata cu toate ca nu mi pot controla stresul.este foarte dificil sa stai calma in conditiile astea.intr adevar urmez tratament cu duphaston,no spa si gynipral,pana maine cand ar trebui sa fac acest cerclaj.nu stiu ce v a mai urma dupa.eu inainte de a merge la doamna doctor lutescu am mers la domnul doctor cristurean.el m a controlat si mi gasise colul inchis,cu toate ca problema mea era scurtarea colului1,7la ora actuala,descoperit in urma controlului la doamna lutescu.am sa va tin la curent cu ceea ce am sa mai fac,sper ca totul sa mearga bine.va sarut,si inca o data mii de multumiri.
teano spune:
tot eu sunt,inca o data va multumesc pentru sfaturi.incerc sa stau cat mai relaxata cu toate ca nu mi pot controla stresul.este foarte dificil sa stai calma in conditiile astea.intr adevar urmez tratament cu duphaston,no spa si gynipral,pana maine cand ar trebui sa fac acest cerclaj.nu stiu ce v a mai urma dupa.eu inainte de a merge la doamna doctor lutescu am mers la domnul doctor cristurean.el m a controlat si mi gasise colul inchis,cu toate ca problema mea era scurtarea colului1,7la ora actuala,descoperit in urma controlului la doamna lutescu.am sa va tin la curent cu ceea ce am sa mai fac,sper ca totul sa mearga bine.va sarut,si inca o data mii de multumiri.
AngeliquedeS spune:
Offfff, plang ca proasta... Vam mintit cand am spus ca nici nu ma gandesc ca as putea fi insarcinata... va rog sa ma iertati... Numai la asta ma gandesc... de ce s-au apucat sanii mei sa ma doara tocmai acum, in prima luna in care am ovulat? Nu puteau sa isi vada de treaba? degeaba partea rationala din mine este constienta ca este mult prea devreme pentru speculatii, ca partea care spera a inceput sa se agite. Si toate sfaturile pe care mi le-ati dat voi, ba inca si multe altele, mi leam spus si eu singura, dar degeaba. Si pe urma o sa cad iar mult prea de sus... ufff...
Pupici,
Angelique
pozele mele, povestea nuntii, luna de miere
ioana_p76 spune:
'Neata, fetelor!
Abia asteptam sa vad mesajele voastre si imi pare rau, Cris, ca n-am putut fi alaturi de tine aseara! Stiu cum e cand nu poti sa te abtii sa nu te gandesti ca "daca, totusi, de data asta, sunt insarcinata?" Eu la fiecare IA parca si mai tare ma gandesc, chiar daca incerc sa-mi impun sa nu ma mai gandesc la nimic, ca sa nu-mi fac prea mari iluzii. Si mereu cad si eu de sus...
Cred ca e aproape imposibil sa nu ne gandim la asta, cand ne dorim asa de mult un copilas!
Imi pare rau si ca la servici ai mult stress, ca si asta contribuie la starea ta de tristete.
Referitor la durerile de sani, poate nu aveai pana acum din cauza ca nici nu ovulai.
Multi si incearca daca poti sa nu mai fii suparata, ne ai aici pe noi oricand ai nevoie de suport moral!
Teano stiu ca e greu sa stai calma, dar dupa ce iti face cerclajul cred ca poti fi mai linistita! Iti doresc o sarcina usoara si fara griji!
Fetelor, va pup pe toate si va doresc o zi buna!
Ioana
trying to get pregnant
gabiu spune:
angeliquedes, nu te mai stresa, sanii oricum isi vor face numarul fie ca esti fie ca nu. Eu iti tin pumnii sa fi. Stiu ce inseamna lunile de asteptari ( eu am asteptat 5 ani) si cat de greu este in z.1, dar nu trebuie sa te gandesti la asta inainte sa fie cazul. Si daca totusi vei cadea de sus( of Doamne ce groaznic e!) noi vom fi aici si te vom ajuta sa te ridici.
Iti doresc din tot sufletul sa se incheie luna asta intr-o nota vesela
gabi
15+
blondiemonyk spune:
angeliquedes, poate e mai bine sa speri in ceva frumos decat sa astepti sa vina "uratii".
Spera in continuare ca tot asta te-a adus pana aici. Si daca e sa fie luna norocoasa o sa fii cea mai fericita mamica, iar daca n-o fi luna asta,tot bine e ,ca ai mai facut un pas inainte!
E bine sa te descarci plangand decat sa tii in tine si sa creasca presiunea in tine. Toate mai avem si momente d-astea...mai ales cand astepti ani intregi.Dar tocmai pt ca e vorba de ani de asteptari iti dai seama ce firi tari si puternice sunt femeile astea.Asa ca tot inainte...fie ce-o fi!
AngeliquedeS spune:
Va multumesc din suflet nu stiu ce m-as face fara voi. Pentru ca numai cu voi pot vorbi pentru ca voi ma intelegeti. Sotzului meu nici nu i-am spus de ce imi trece prin cap, tocmai ca sa nu ii dau sperante zadarnice. Ajunge ca ma chinui eu, macar pe el sa il feresc. El nu ma intreaba nimic dar nu e mai putin indurerat ca mine, mai ales ca stie ca si el are probleme... Va pup dulce
Pupici,
Angelique
pozele mele, povestea nuntii, luna de miere
jojo_miha spune:
Buna ziua,spuneti-mi va rog daca stiti programul doctorului Deheleanu ,am o cunostinta de la tara care vrea sa mearga la el.Multumesc!
madaluta spune:
mamcita:of....mi-ai amintit de salarii...mai bine nu mai vb pe tema asta k ne enervam amndoua...cred k nici peste 100 de ani bugetarii nu vor avea salarii decente...Dar noua stii ce ni se raspunde, de cate ori indraznim sa protestam?-"voi v-ati ales meseria asta....nu va cnvine, de mai stati?"
dar cred k suntem "Off topic" rau de tot asa k inchei aici discutia k sa nu supar moderatorii.
Am intrebat de trusa epidurala in eventualitatea in care nu voi putea suporta durerile unei nasteri normale, sau va fi nevoie de cezariana de urgenta, caci eu tot nu stiu cum va fi pana la urma.Ultima data am hotarat sa merg pe mana d-nei dr si sa incerc normal, fara epidurala, dar nu stiu cum va fi atunci si as vrea sa fiu pregatita.Nu stiu nici ce anestezist va fi de serviciu sau dc va avea epidurala sau nu...nici pe tine nu te pot deranja asa instantaneu...chemandu-te dupa mofturile mele...Pentru asta voiam sa fiu pregatita.
AngeliquedeS:e bine sa speri...dar sa nu-ti pui toate sperantele intr-o singura luna.Cred k ai si motive sa speri si iluziile tale nu sunt chiar nefondate...Dar stii cum e vb aceea" nu urca prea sus , k sa nu cazi prea jos"...(sau cam asa ceva)
jojo_miha:imipare rau k nu te pot ajuta cu programul d-lu deheleanu, dar poti suna la informatii sa ceri nr de tel de la cabinet.
teano:multa bafta azi la d-na lutescu si sa nu te doara deloc! iti tinem pumnii sa fie bine.gandeste pozitiv si vei vedea k totul va fi bine.Ai un puiut mic in burtica si asta e motivul pentru care tb sa fii fericita mereu.uite de incurajare
Madalina 37+,
poze,