Informatii utile Constanta (3)
Raspunsuri - Pagina 21
Yannia spune:
Buna, fetelor! Am facut analiza pentru listeria, rezultatul a fost indeterminat, asa ca am nevoie sa repet analiza. Deasemenea, vreau sa fac analiza pentru clamydia, cu proba luata din col, nu din sange. As vrea sa va rog sa ma indrumati catre un cabinet, laborator bun, in C-ta, in care sa pot avea incredere. Mi-a zis cineva, ca dr.Dantes face la cabinetul d-lui analiza clamydiei si cica da rezultatul in 10 minute, insa nu stiu cat de concludent este. Multumesc!
AngeliquedeS spune:
Yannia, Cornelianeli a facut chlamidia din col la doamna Lutzescu si a costat 350.000. Eu una asa merge aici (de fapt aici si merg ) despre dl. dr. Dantes personal nu stiu nimic... Poate alte fete...
Pupici,
Angelique
pozele mele, povestea nuntii, luna de miere
maria08 spune:
Ce faci Angelique, esti mai bine??? Eu tot iti tin pumnii sa stii!!
O seara placuta va doresc!
mamacita spune:
quote:
Originally posted by madaluta
Am intrebat de trusa epidurala in eventualitatea in care nu voi putea suporta durerile unei nasteri normale, sau va fi nevoie de cezariana de urgenta, caci eu tot nu stiu cum va fi pana la urma.Ultima data am hotarat sa merg pe mana d-nei dr si sa incerc normal, fara epidurala, dar nu stiu cum va fi atunci si as vrea sa fiu pregatita.Nu stiu nici ce anestezist va fi de serviciu sau dc va avea epidurala sau nu...nici pe tine nu te pot deranja asa instantaneu...chemandu-te dupa mofturile mele...Pentru asta voiam sa fiu pregatita.
Nu te supara ca sunt franca,dar este bine sa fii pregatita...si sa nu-ti faci iluzii!durerile adevarate incep de la dilatatie 4 cm incolo,cand nu prea se mai baga nici un anestezist sa-ti puna cateter.iti si explicasem pe pm de ce,ca trebuie ca pacienta sa stea imobila in timpul efectuarii manevrei,si e cam greu sa stai asa cu contractii dureroase.pe de alta parte,la cezariana de urgenta,daca n-ai cateter instalat deja,nu ti-l pune nimeni,pentru ca urgenta situatiei nu iti acorda timpul necesar:ori se face rahi,ori generala,functie de situatia care a indicat urgenta.Iarasi,nu toti anestezistii pun epidurale si,chiar daca pun,nu au rutina in obstetrica,deci nu sunt atat de siguri pe ei,sa zicem,in timing-ul administrarii dozelor.
Din toate aceste motive iti spusesem ca n-are sens sa te agiti cu trusa,ca n-o sa-ti foloseasca la nimic.Ori aranjezi din timp pentru nastere cu epidurala,ori mergi cu incredere pe mana dnei dr,oricum eu sunt convinsa ca va fi bine.Sarcina usoara si nastere rapida!
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
Yannia spune:
Angeliquedes, la cabinetul d-nei dr. Lutescu pot face si analiza pentru listeria sau doar pentru clamydia?
AngeliquedeS spune:
Yannia, de listeria nu stiu nimic, adik nu stiu daca o face dna dr. Lutzescu. Stiu ca este o analiza care nu se face peste tot. Dar poti sa dai telefon la cabinet, vezi ca este trecut numarul pe prima pagina unde sunt o gramada de informatii utile, si intrebi direct.
Maria, multumesc de intrebare, ma simt mai bine cu moralul, astept sa vad intai daca vin uratii si pe urma ma gandesc ce mai fac... oricum de venit ar trebui sa vina martea viitoare. Bineinteles ca in adancul sufletului meu sper ca poate totusi, dar macar sunt mai bine...
mamacita, ce mare noroc avem cu tine. daca tot te-am prins la inghesuiala cu intrebarile, te rog mult lamureste-ma si pe mine care este diferenta intre rahie si apidurala. Nu se fac tot in coloana? Nu te supara pe mine, dar chiar m-am intrebat de multe ori chestia asta. cand m-am operat de apendicita, mi-a facut rahie, dar am avut probleme, mi-a cedat inima la sfarsitul operatiei si era sa mor. de atunci imi e o frica grozava cand aud de anestezii...
Pupici,
Angelique
cornelianeli spune:
buna dimineata
yannia nu am vazut analiza listeria pe lista de preturi la cabinetul doamnei dr. lutescu,iar despre chlamydia,am facut-o sambata si marti am primit rezultatul
eu nu am noutati
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
my ticker
POZE
teano spune:
draga madaluta si dragele mele am trecut cu bine si peste cerclaj,intr adevar nu a durut,am adormit nu am simtit nimic.durerea a fost dupa, dar astazi ma simt mai bine.multumesc lui dumnezeu.cerclajul mi l a facut domnul doctor lutescu,care a fost multumit de rezultat(mi a adus colul de la 1,7 la 3,7).acum nu stiu daca ma ridic cate putin din pat e problema?sau trebuie sa stau numai in pat, chiar daca am facut cerclajul?fetelor va rog sa mi spuneti si mie cum trebuie sa aranjez pentru cezariana,eu nu stiu.nu am vorbit inca cu doamna doctor lutescu,dar peste doua saptamani am sa vorbesc cu ea.nu stiu daca dansa asista la nasteri.avand varta de 36 de ani si prima nastere mi e frica sa trec printr o nastere normala,tinand cont si de faptul ca am avut probleme cu ficatul.voi ce ma sfatuiti?cum ar trebui sa procedez?ingerasul meu incepe sa se miste din ce in ce mai mult, i l simt si sunt tare fericita.ma ingrijoreaza faptul ca burtica mea e inca micuta ptr cele cinci luni jumatate.eu sunt si slabuta,de fapt nu stiu daca joaca vreun rol acest lucru.v am invadat cu intrebarile.va sarut si va multumesc din suflet ptr incurajari, si va doresc multa sanatate voua si bebicilor vostrii.si aspirantelor multa bafta.
AngeliquedeS spune:
Teano, felicitari ca ai trecut cu bine peste cerclaj, acum trebuie sa stai cat mai cumintica, ca sa nu ii faci rau puiutzului tau. Daca optezi pentru cezariana, am auzit ca trebuie sa te decizi din timp, dar cel mai bine iti raspund celelalte fete care stiu mai multe. Stiu ca dna Lutzescu vine la nasteri. Ai mare grija de tine si de bb!
Pupici,
Angelique
madaluta spune:
teano: bravo..felicitari! Trebuia sa il intrebi pe d-l dr dc tb sa stai numai in pat...Sau mai intreaba la odisee, la colegele cu sarcina apropiata de a ta. vezi k si de acolo afli destule lucruri interesante.
Cat desptre modalitatea de a naste...eu zic sa nu-ti faci pb de acum...Depinde de f multe lucruri si pana nu ajungi aproape d-na dr nici nu discuta.Si apoi dansa isi spune parerea, dar te lasa pe tine sa decizi.Oricum e adepta nasterilor normale, dar iti respecta pererea si hotararea.Uite eu mai am 1-2 sapt si nici acum nu sunt sigura cum vreau sa nasc...O sa iti dau mai multe amanunte dupa....asa k stai linistita acum...
Madalina 37+,
poze,