Informatii utile Constanta (3)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Buna, fetelor! Nu am mai intrat demult pe forum, dar am fost ocupata cu analize si iar analize. Pana la urma, tot la operatie voi ajunge, mentionez ca am un fibrom intramural de 4.75/6 mm, f bine vascularizat. Din cauza monstrului nu am reusit sa raman.Operatia va fi clasica, monstrul fiind inconjurat de 3 artere.Azi am inceput tratamentul cu Diphereline,doza de 3.75mg, care este extrem de scump 200 euro injectia si tb sa fac 3injectii in 3luni, dupa care in feb voi face miomectomie. Sper din tot sufletul ca tratamentul sa dea rezultate, adica sa mai reduca din vascularizatie. A mai facut cineva tratament cu Diphereline?
Va doresc o dupa amiaza cum va place si pentru mamici si vitoare mamici!
Sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

teanoam uitat sa iti spun k sexul este interzis pana vei naste...

dear_bambie: imi pare rau k nu se poate rezolva si altfel problema ta....Si nici nu te pot ajuta cu sfaturi ....Ce stiu , este k dupa o operatie clasica pe uter nu ai voie sa ramai insarcinata cel putin un an.Si pe mine a vrut sa ma opereze clasic "renumitul "prof dr Ancar Virgil(pt. uter septat), dar norocul meu a fost sa aflu despre Dr Tutunaru si despre laparoscopie..si am rezolvat-o mai usor...Multa bafta si mai ales multa sanatate.

Madalina 37+,

poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

dear_bambie mult succes si mai ales curaj la operatie. De tratamentul de care vorbsti nu am auzit, nu ai incercat sa cauti pe net mai multe amanunte?

Pe mine ma dor sanii in continuare si din cauza oboselii si stresului de la serviciu ma doare capul groaznic. In plus sunt si foarte obosta. Maine este ultima mea zi la birou inainte de concediu. duminica la 4.42 dimineata avem tren si luni vom fi la Sinaia, abia astept... oricum luni sau marti ar trebui sa imi vina uratii... abia astept sa vad ce se intampla...

Pupici,
Angelique

pozele mele, povestea nuntii, luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Neata tuturor.
O zi frumoasa si un sfarsit de saptamana prelungit cu voie buna si impliniri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna dimineata,fetelor!
In primul rand vreau sa urez LA MULTI ANI! tuturor sarbatoritelor de azi si in special lui ANDICU!
Va doresc multa fericire, sanatate si sa vi se indeplineasca toate dorintele si mai ales dorinta de a va tine bebelusii in brate! Iar tie, Andicu, pe langa toate astea, sarcina usoara si nastere la fel!

Cris iti doresc de pe acum concediu placut si nu te mai gandi ca o sa vina "uratii" la munte, ca poate nu mai vin deloc si va intoarceti de la munte trei!
Dear Bambi bine ai revenit pe forum si iti doresc si eu curaj la operatie si sa te refaci cat de curand pentru a putea ramane
Madaluta, Teano pe burtici!
Cornelia, Maria & everybody
Mai vorbim dupa mini-vacanta de 1 Decembrie, care va doresc sa fie cat mai placuta!

Ioana

trying to get pregnant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

buna dimineata
andicu inca o data la multi ani
cris de pe acum iti urez concediu placut si nu te mai stresa,vin,nu vin,relaxeaza-te si sigur te vei simti mai bine
si nu vor veni
ioana tu cand ar trebui sa faci testul? ca sa ma apuc sa fac galerie din timp
mada un pe burtika
o zi buna si cat mai scurta pentru cele care sunteti la serviciu

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

my ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Hai ca nu mai vroiam sa intru ca sa nu fiu off-topic, dar vreau sa-i raspund Corneliei si sa va zic si voua: testul ar trebui sa-l fac chiar de Mos Nicolae - pe 6 dec., ar fi z29 prima zi de intarziere. Sper sa nu vina "uratii" pana atunci si poate imi da Mosul un test II
Cornelia Iti multumesc pentru galerie! Ma bucur mult sa vad ca imi sunteti alaturi, asa asteptarea nu mai e chiar asa de grea!

Va pup pe toate!

Ioana

trying to get pregnant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Neata, fetele
In primul rand, bineinteles ca vreau sa ii doresc La multi ani Andreei, sanatate si un bebe sanatos si mancacios. Aaa, si mai ales somnoros!!

Fetele, multumesc de galerie, cum o vrea Dumnezeu, dar mi-as dori sa vrea sa fie bebe.... Daca pana marti nu vin uratii o sa fac marti un test (la Sinaia...) Si daca e de bine, ii trimit sms corneliei

Pupici,
Angelique

pozele mele, povestea nuntii, luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Andicu: sa traiesti cu numele , iar sf Andrei sa te ocroteasca si sa aiba grija si de puiul tau de-acum inainte

Madalina 37+,

poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Andicu[/red]: LA MULTI ANI!!!!!!

O sarcina usoara si bb sanatos! Sa ai parte numai de impliniri!!!!!
Angelique: Un concediu frumos! Poate va intoarceti trei!!!!! Sa ne tii la curent!
Ioana_76: Cine stie cu ce cadou vine Mos Neculae?! Doamne Ajuta sa fie ceea ce-ti doresti! Incep galeria si pentru tine
Cornelia: tu ce mai faci? Ai inceput vreun tratament?
Dear_bambie: Imi pare rau pentru diagnostic! Despre Diphereline nu stiu prea multe.....poti intra la endometrioza.......poate te ajuta fetele de acolo. Nasa mea a fost operata de fibrom in aprilie 2005, iar in februarie 2006 era insarcinata! A avut o sarcina fara probleme si are o minune de fetita, desi s-a constatat la nastere un uter fibromatos! Deci - nu-ti pierde speranta!
Teano: Ai grija de tine si de bebic! Stai cat mai mult in pat!
[red]Madaluta: Sa ne tii la curent ....cand e marele eveniment? Mai e un pic si-ti intalnesti minunea!
Va pup!!

Mergi la inceput