Informatii utile Constanta (3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Ella: si de la mine. Stiu ca trebuie sa avem incredere ca vom reusi.......dar tare as vrea sa reusesc mai repede!!!
Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blondiemonyk spune:

Mai fetelor ,ma puneti pe ganduri! Sotul meu nu si-a mai facut spermograma de vreo 2 ani, cand a iesit bine(normospermie).Atunci el a facut-o la dr.Oncica(Pta Flamanda).Acum tot ratam momentul sa o mai refaca(ca tb sa fie pauza de contact dar nici prea mare) dar am tot auzit,si din surse sigure,ca la Synevo o fac cam naspa analiza.Am o prietena careia si-a facut sotul acolo spermo si a iesit prost de tot.In schimb, cand a facut-o la DR.Marinescu,la Bucuresti, a iesit super bine.Voi ce ziceti? unde ar fi mai bine s-o faca?
Mai am o intrebare : ce inseamna BU? Ca ZN presupun ca inseamna zinc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

blondiemonyk mai multi medici,inclusiv doamna lutescu ne-a recomandat synevo pentru spermograma,iar despre sefa laboratorului doamna maria nita sau nitu....am primit numai recomandari bune
noi am fost la tode,la simion,la circo cu 2 spermograme,una mai buna facuta la provita si una mai rea la synevo
toata lumea ne-a spus sa punem baza pe cea facuta la synevo....
ioana asa este azi iau rezultatele si sper sa fie ok....numai chlamydia sa nu fie..
ela

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

my ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Blondiemonik nu te speria, sunt simple presupuneri, dar n-ar strica sa refaceti spermograma.
Nu cred ca la Synevo le fac proaste, al meu a facut de 2 ori, i-a iesit prost, dar asta e realitatea, ca s-a vazut apoi la inseminari ca nu sta bine deloc.
Si eu am auzit fel si fel de pareri, dar cred totusi ca, chiar daca nu le-ar face f. corecte , sunt totusi aproape de situatia reala.Totusi e un laborator serios..
Pentru comparatie, puteti face la doua laboratoare diferite.

BU inseamna banca ursului,gasesti mai multe detalii la "tratamente naturiste", la unii a avut efect dar la noi vad ca nu.

Ioana

trying to get pregnant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

blondiemoniK: Hai sa-ti spun si patania noastra....
Anul trecut sotul a facut spermograma la Provita.....rezultat = normospermie cu multe felicitari.
Anul asta - Medicover( de 2 ori), rezultat( printre altele) = 60 mil/ ml....
Spermograma - Bucuresti - dr. Matei = 14,5 mil/ml..... Despre care 60 mil vorbeau cei de la Medicover???
Nu-i pasa nimanui de timpul nostru pierdut..... de rezultatele astea care te fac sa crezi ca esti in regula......sa astepti minunea si ea sa nu apara..... Numai cine trece prin asta intelege!!!!!
E doar parerea mea si atat.
Sper sa dai peste un medic bun!
Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blondiemonyk spune:

FETELOR,cand v-am zis de prietena mea ca i-au dat la analiza spermo rezultate diferite,la Synevo si la Bucuresti, au fost FOARTE diferite.In sensul ca,dupa cea de la Synevo n-ar fi facut in veci copii, pe cand la cea de la Bucuresti a iesit SUPER bine,mai ales cantitativ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Nu stiu ce sa spun. Dna. dr. Ltzescu a spus ca putem avea toata increderea in spermogramele de la Synevo, fiindca ar fi facute ff bine. Prietena ta ar putea dovedi rezultatul doar dc ar ramane insracinata, nu??

Pupici,
Angelique

pozele mele, povestea nuntii, luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralina spune:

pentru toate fetele.eu nu mai am noutati ,astept sa vina primavara ...sa-mi infloreasca pomii din gradina,pina atunci va urmaresc in fiecare zii.va tin pumnii la toate. madaluta nastere usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

........si chlamydia este.....nu pot sa cred dar mi-a iesit pozitiv
astept sa vina uratii,sa treaca si apoi sa incep tratamentul

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

my ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Cornelia, lasa ca scapi tu de ea!Ce ti-a dat sa scapi de ea? O prietena de-a mea a incercat foarte multe si nu s-a vindecat decat dupa ce a luat Zanocin.

Pupici,
Angelique

pozele mele, povestea nuntii, luna de miere

Mergi la inceput